|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
8.5.2012 9:13:03   
Tulipan12
Dan!
Končno spet pomlad!user posted image

Nismo kaj dosti zgovorne, ne? Jaz lahko še samo v službi kaj napišem, ker doma vsak dan po kosilu takoj šibamo ven in se vračamo med 19h in 19.30, ko je Luka že čisto tilt. Sem se že navadila, da mu kaj za večerjo kar zraven jemljem, drugače bi revček hodil lačen spat!user posted image Smo pa se zelo uigrali s kolesi, nabašemo rukzak in šibamo al v mesto al v park al na kaka igrala al pod Pohorje, skratka kr pestro. Se mi zdi, da otroka zelo uživata in to je najpomembneje.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
8.5.2012 9:15:29   
Najaa
Me tri tudi vse zbašemo v ruzak, ki je kot sport bili torbica user posted image in imamo vse na dohvatu ruke. Mal težje je zdej, ko nimamo več vozička, ker mora mama nosit ampak se preživi. Tulipan a pridete na DM tek? user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
8.5.2012 9:18:18   
Tulipan12
V soboto sem bila na dekliščini, na katero, po pravici povedano, mi full ni bilo za it, ker so te punce tak komplicirale, da je joj. Pričakovala sem najslabše in moram rečt, da je preseglo moja pričakovanja in smo se imele super duper!!!user posted image user posted image user posted image Tisti dve, ki sta komplicirali, sta se izkazali za zelo zakomplicirani punci, ampak je bilo ostalih 10 tak fajn, da se spoh ni opazilo!user posted image Začele smo ob 16h, domov prišle ob 3h!user posted image Velik korak za mamice malih otrok (kar 5 nas je bilo takih), tak da smo se res ono full sprostile.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4178
8.5.2012 9:52:08   
KOKICA32
Tulipan, super, da ste uživale. user posted image Jaz še nisem bila na nobeni, saj se tukaj pri nas nihče ne poroči več.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4179
8.5.2012 9:58:33   
Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Me tri tudi vse zbašemo v ruzak, ki je kot sport bili torbica user posted image in imamo vse na dohvatu ruke. Mal težje je zdej, ko nimamo več vozička, ker mora mama nosit ampak se preživi. Tulipan a pridete na DM tek? user posted image

Ej, da ti povem, da ne pomnim kdaj smo šli mi nazadnje z vozičkom ven. Pri Lii smo ga bolj uporabljali, zdaj pa ga res eventuelno za kako uspavanje (to itak pride v poštev med vikendom, ker Luka popoldan več ne spi), al pa če gre en sam z njima npr. v trgovino peš. Drugač pa mi tut tovorimo po rukzakih in vlačimo zraven kake malce in kaj za preoblečt.

Ker je to 2. junij in imata 2 moji dobri prijateljici rojstna dneva (ena 29.5., druga 5.6.), se zna zgodit, da ne bomo šli. Ampak, ker je še vse v luftu, bom prijavila samo Lio, ker si rekla, da so otroci tak zastojn in ne bo neke škode, če nam ne uspe. Si pa želim!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
8.5.2012 10:06:06   
tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Ker je to 2. junij in imata 2 moji dobri prijateljici rojstna dneva (ena 29.5., druga 5.6.), se zna zgodit, da ne bomo šli. Ampak, ker je še vse v luftu, bom prijavila samo Lio, ker si rekla, da so otroci tak zastojn in ne bo neke škode, če nam ne uspe. Si pa želim!user posted image

Čuj ti, toti tvoji kolegici bosta že počakali in bste praznovali po teku, tek pa je samo 1-krat na leto in še takrat nebi šla. RD gre prestavit, teka pa ne! Tak da takoj v Ljubljano user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4181
8.5.2012 10:06:44   
tasa_m
Za koze pa mi nebomo na obisk prišli, trenutno si jih res ne želim in če se začne govorit v vrtcu o kakih kozah je takoj doma... user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4182
8.5.2012 10:27:30   
Najaa
tasa še nisi mela koz?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
8.5.2012 10:30:49   
Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Čuj ti, toti tvoji kolegici bosta že počakali in bste praznovali po teku, tek pa je samo 1-krat na leto in še takrat nebi šla. RD gre prestavit, teka pa ne! Tak da takoj v Ljubljano user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image ker RD ni sam enkrat letno, ne????user posted image

Kaj vi greste?
user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4184
8.5.2012 10:31:12   
Tulipan12

tasa še nisi mela koz?

Če nisi, se zdaj res pazi, ja!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4185
8.5.2012 11:03:32   
KOKICA32

tasa še nisi mela koz?

Če nisi, se zdaj res pazi, ja!

Do 21T je nevarno za plod, če jih mama še ni imela.

Neposredna povezava do sporočila: 4186
8.5.2012 11:06:15   
KOKICA32

user posted image user posted image ker RD ni sam enkrat letno, ne????user posted image

Kaj vi greste?

user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4187
8.5.2012 11:21:35   
KOKICA32
KAJ je to voziček? user posted image

Resno, moja dva sta si enaka v tem, ker se nobeden ne vozi rad.user posted image Sedaj imam Julijo tu pred hišo v mareli, ker tam se še kar pelje in ne dviguje ritke.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
8.5.2012 11:30:45   
tasa_m

tasa še nisi mela koz?

Jaz sem jih mela samo sem slišala da pač ni pametno če ni noseč in jih imajo bližnji. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
8.5.2012 11:31:55   
tasa_m

Kaj vi greste?

RD se lahko prestavi in ga lahko praznujeta tud pozimi, tale tek pa se nebo prestavil user posted image

Ja, mi gremo. Včeraj sem šefici take lepe user posted image narisala na listek in napisala da potrebujem prosto da bo mi morala ugodit user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4190
8.5.2012 11:34:09   
tasa_m
Dajte mi nekaj rečt: če full zatekaš ali je to lahko povod za sprožitev poroda, sploh če si že preko pdpja?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4191
8.5.2012 11:50:45   
KOKICA32

Dajte mi nekaj rečt: če full zatekaš ali je to lahko povod za sprožitev poroda, sploh če si že preko pdpja?

Mislim, da to kar drži ja. Ker mene je G skoz spraševala 1. in 2. če kaj zatekam.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4192
8.5.2012 12:03:08   
tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Mislim, da to kar drži ja. Ker mene je G skoz spraševala 1. in 2. če kaj zatekam.

No, ker Alenka full zateka, sedaj enih 3 tedne, v soboto je imela pdp in jo je že v sredo hotela moja G dat v bolnico (ker njenega G ni bilo) ampak je rekla, da nebi šla, da bo počivala. Jutri ima pa spet pregled in sem ji rekla, da ji bodo verjetno not obdržali ali pa celo sprožli ampak nisem vedla, če ji lahko zaradi zatekanja sprožijo user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4193
8.5.2012 12:05:57   
KOKICA32
Jaz sem pri Valentinu zatekala zadnje 3 mesece, full! Pri Juliji pa nič. G pa res skoz spremlja to. Po moje je dobro, da se gre pokazati v P.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4194
8.5.2012 12:37:33   
Tulipan12

Jaz sem obekrat full zateka, pa sem bila prvič 9 in drugič 6 dni prek pdp-ja. Nihče ni nič omenjal, tak da ne vem.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4195
8.5.2012 13:12:28   
Tulipan12

Jaz sem obekrat full zateka, pa sem bila prvič 9 in drugič 6 dni prek pdp-ja. Nihče ni nič omenjal, tak da ne vem.

user posted image user posted image user posted image zdaj sem komaj prebrala, kaj sem sploh napisala, upam, da razumeš!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4196
8.5.2012 13:14:52   
Tulipan12

Resno, moja dva sta si enaka v tem, ker se nobeden ne vozi rad.user posted image Sedaj imam Julijo tu pred hišo v mareli, ker tam se še kar pelje in ne dviguje ritke.

Pri nas je bila katastrofa pri Lii, Luka pa se je kar rad vozil, ampak mu je res vedno bolj čudno, če kdo privleče voziček ven! Upam, da se bo na morju sprijaznil s tem, da ga bova prevažala, ker če bova oba čakala, lahko cel dan hodimo do plaže!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4197
8.5.2012 13:15:55   
Tulipan12
Kaj pa Rab? Je bila katera? Mnenja? Slišala sem za neko čudovito peščeno plažo, pa še daleč ni... Še vedno sem v lovu za destinacijo!!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4198
8.5.2012 14:02:19   
tasa_m

Kaj pa Rab? Je bila katera? Mnenja? Slišala sem za neko čudovito peščeno plažo, pa še daleč ni... Še vedno sem v lovu za destinacijo!!!user posted image

Mi še je tud nimamo pa niti nič ne iščemo user posted image , ker če bomo šli vsi trije bomo šli tak v Žusterno ali pa kam, kjer je kaka P v bližini. Pri meni nikoli ne veš user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4199
8.5.2012 14:03:07   
tasa_m

Pri nas je bila katastrofa pri Lii, Luka pa se je kar rad vozil, ampak mu je res vedno bolj čudno, če kdo privleče voziček ven! Upam, da se bo na morju sprijaznil s tem, da ga bova prevažala, ker če bova oba čakala, lahko cel dan hodimo do plaže!user posted image

Saj bote meli cajt, saj ste na dopustu user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......