Lanaa -> RE: Junijke 2012 (16.4.2012 22:56:59)
|
Hey!! Joj, kolk ste se razpisale odkar sem se nazadnje oglasila... pridne ste. A ste večinoma že doma? Jaz delam še ta teden, potem pa začnem z dopustom. Imam kar malo slabe vesti, ko vas berem, kako ste vse že pridne s pranjem in pripravljanjem stvari za novega člana. Jaz nimam še nič pripravljenega, bom začela naslednji teden ko bom doma. Ne mislim nič posebnega kupovat, ker imam vse še od starejše, samo preprati moram in zložiti v previjalno. Nas čaka pa drug projekt... za starejšo pupo moramo kupiti novo posteljo, da bomo to posteljico, ki jo uporablja sedaj, preselili nazaj v spalnico in pripravili za [sm=duda.gif]. kg - ne bi o tem, sploh ko berem vaše minimalne pridobitve[sm=smiley36.gif] lega [sm=duda.gif]- je že z glavo dol. Vsem tistim, ki se pa [sm=duda.gif] še niso obrnili: sama sem prvič rodila s carskim zaradi medenične in če bi lahko izbirala, bi se še 1x odločila za CR, zame je bil to luksuz, nobenih hudih bolečin. 4. dan so me že odpustili iz porodnišnice, če bi bilo po moje, bi šla že tretji dan domov[sm=smiley36.gif]. So mi tudi predlagali zunanje obračanje, pa se nisem odločila (možnost prezgodnjih popadkov, modrice po trebuhu...) brcike - sem v 33t pa se mi včasih zdi, kot da imam hobotnico v trebuhu [sm=jezicek.gif], sodelavke se sploh ne morejo načuditi mojemu valovitemu trebuhu[sm=smiley36.gif] tašča - zlata!!! res, trkam, ampak z mojo taščico imam pa res srečo. Ne vtika se v stvari, ki se je ne tičejo in je idealna babica[sm=bravo.gif] malina 86 - pisala si o "hemeroidih" oz. nabreklih žilah na sramnih ustnicah. Tudi jaz sem se močno začudila, kaj je zdaj to, sploh ker v prvi nosečnosti tega ni bilo. Malo sem brala... to naj bi bile krčne žile, pojavijo se pa zato, ker pač dete pritiska dol in te žile izstopijo. Pri nekaterih nesrečnicah naj bi bile celo boleče. Meni so kar konkretno iztopile, bolijo pa ne. Je pa res grdo videti, ampak naj bi po porodu ozginile (mi je tudi G tako potrdila). JupiJa in LeJo super ste, ker sta tako pozitivni in te dneve v bolnišnici dobro prenašata. Upam da vama ni preveč dolgčas, vse bo poplačano, ko bosta v rokah držali [sm=duda.gif] joob in majk1 dobrodošli pri nas Uff sem se razpisala, dovolj bo za nocoj. Zdaj pa samo še spat!! Mirno noč vam želim so[sm=nosecka.gif]
|
|
|
|