modrookica
|
Jaz sem imela težave s ščitnico kake 10 let nazaj, od takrat jo tudi redno kontroliram. Mi je pa zadnjič pediater od tamalega ko sem ga peljala na pregled rekel, imate vi težave s ščitnico? sem kar debelo pogledala, pa je rekel da se mu zdi da mam malo povečano, da lahko to pride zaradi stresa. Tko da, malo me je zaskrbelo, zato grem zdej kr fehtat da mi to preverijo :). Ja saj to špikanje vsi pravijo, da je normalno. Jaz mislim, da sem imela v prvi nosečnosti kar naprej nekaj, pa sem potem skos jemala Boscopan in pila Magnesol. Haha v bistvu je tole že začetek moje tretje nosečnosti, pa se tko počutim kot bi bila prvič . Sem pa razmišljala, da bom poskušala živeti normalno, sproščeno, delati to kar rada počnem, seveda če ne bo kako drugačno navodilo od G. Ampak ko sem šla v drugi nosečnosti na prvi pregled ...morala bi biti noseča že 11t pa mi je rekla, da nekaj ni ok....takrat mi je tudi rekla, da nimam kaj, če je namenjeno da bo šlo naprej bo šlo tudi če samo ležim in tiščim noge skupaj. Seveda tega takrat nisem mogla kar tako sprejeti, ampak dejansko je tako. Skoraj prepričana sem, da do splava pride, ker nekaj ni ok, morda zasnova, ki se je oblikovala ni bilo ok...verjetno je potem bolje, da je tako....bolelo me je, zdaj pa vem da me ena zvezdica, ki mi ni bila namenjena čuva. Tko da....držim pesti, da mi je tokrat namenjeno. In KajaNagaja verjamem, da je tebi tudi, tko da gremo pogumno naprej :)
|