|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2012
24.11.2011 21:50:57   
malina86
Vrtnica, tejci in ploha, hvala vam za tolažbo! Priznam, da mi je kar težko v teh tednih in me je strah, da bi spet izgubila tako kot prvič. Zato pa me preganjajo take misli. Močno upam, da bom jutri spet zagledala mojega škratka in da mu bo veselo bil srček! Lahko noč vsem user posted image

(odgovor članu tejci1981)
Neposredna povezava do sporočila: 651
25.11.2011 8:52:45   
kale
IZVIRNO SPOROČILO: *bobika*

IZVIRNO SPOROČILO: kale
Hej bobika, vidim, da si na temi... Čestitke za plusek user posted image user posted image user posted image

hvala ..user posted image .. sicer spadam med julijke...ampak glede na to kolk prej sem rodila prvega..bom mogoče še tukaj pristala user posted image

No, full prehitro user posted image  že ne rabi prit, lahko pa vseeno večkrat kaj poklepetaš z nami user posted image .

< Sporočilo je popravil kale -- 25.11.2011 8:53:17 >

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 652
25.11.2011 9:03:55   
kale
Najprej .... user posted image  za vse opravljene NS! Joj, jaz tud že komaj čakam svojo čez dober teden. Pa zlo me zanima, če se bo že videlo, al dobi naš sonček user posted image  ali user posted image  konkurenco user posted image .

Dobrodošla buba1982!

Vegi te be pa še ni na seznamu. Če žečiš te lahko vnesem...

malina86- upam, da čimprej minejo tvoje slabosti user posted image

tejči 1981- mi smo ujeli super datum - 10.10.2010 user posted image . A ti imaš 29 al 30 let user posted image  - mi z letnico ne gre skupaj...

user posted image

PDP,
nick, starost, število , število doma, naslednji pregled, nuhalna svetlina, kraj/porodnišnica

1.6.
ilanaaa10 - 22 let, 2user posted image , NS 22.11., Štajerska/
mina88- 23 let, 1user posted image , 2.12., Koper/Izola

2.6.
mtt - 34 let, 3user posted image , ? user posted image , 17. 11., Gorenjska/

3.6.

4.6.
sugar grl – 27 let, 1user posted image , NS 24. 11., 09.12., Kranj/

5.6.
titi29 - 29 let, 2user posted image , 1user posted image , NS 29.11. , Ljubljana/

6.6.
Simonka83 - 28 let, 2user posted image ,NS 28.11., okolica Domžal/ 
Ploha - 24 let, 3user posted image , 2user posted image , 21.12., NS 24.11., Gorenjska/

7.6.
žogica81 – 30 let, 4user posted image , 1user posted image , 15. 12. Štajerska/
Lanaa – 28 let, 2user posted image , 1user posted image , Dolenjska/

8.6.
KajaNagaja – 23 let, 1user posted image , 22. 12., Kranj/Jesenice

9.6.
Daisy_ - ?, 3user posted image , 1user posted image ,

10.6.   
Saraah – 30 let, 1user posted image , Ljubljana/
googica – 26 let, 2user posted image , 1user posted image , Gorenjska/

11.6

12.6.

Vrtnica00 – 25 let, 1user posted image , 22. 12., NS 2. 12., ?/ Novo mesto 

13.6.
baby12 – 22 let, 1user posted image , , 29. 11., Kamnik/
14.6.

15.6.
Morgan – 9. 11.
mary12- 31 let, 2user posted image , 1user posted image , 24.11., NS 30.11,

16.6.
Patišonka – 32 let, 1user posted image , 2. 12., BHR 6.12.,
17.6.

18.6.
˜Biba˜
metuljčica1 – 27 let, 3user posted image , 2user posted image , NS 30.11. Koroška/
19.6.
buba1982- 29?let, ? user posted image , 1user posted image ,

20.6.
nimanorwen - 26 let, 2user posted image , 1user posted image , 30. 11., okolica Ljubljane/Ljubljana
škratka 007 – 33 let, 14. 12., NS - 12. 12., Koper/
legenda_m - 30 let, 2user posted image , 1user posted image , okolica Kamnika/
LeJo- 33let, 2user posted image , NS 8.12, Ljubljana/Ljubljana

21.6.
kale – 29 let, 2user posted image , 1user posted image , 3.1., NS 5.12., Štajerska/Maribor
Pecorella –2user posted image , 1user posted image , 10. 11., NS 9.12.,
tintinek –2user posted image , 1user posted image , 16. 11., Štajerska/
Malinova - 31 let, 2 user posted image , 1user posted image , 20.12, NS 8.12

22.6.
Babybee81 - 2user posted image , 1user posted image , 24. 11, NS 13.12. 
tejci1981 - 29 let, 2user posted image , 1user posted image , 14.12., štajerska/Maribor

23.6.

24.6.

25.6.

Lanolina – 33 let, 3user posted image , 1user posted image , NS 12.12., Ljubljana/
vim - 2user posted image , ?user posted image

26.6.

27.6.
Isabelle
- 2user posted image , 1user posted image

28.6.
Afrodita1
- 3user posted image , 2user posted image , 13. 12. NS 20.12

29.6.
pikica159 - ?user posted image , NS 14.12.

30.6.

x.6.
SKORPY
– 29 let, 2user posted image , 1user posted image , 26. 10., Savinjska/
malina86 – 25 let, 1user posted image
Polho3006 – 36 let, 2user posted image , 1user posted image , 9. 12.

SKUPAJ NAS JE : 39

NOSEČKE Z DVOJČKI : /

POT SO Z NAMI ZAČELE:
*Teya D user posted image
*cuero76 user posted image
*modrookica user posted image
*Živica user posted image
*Pkica user posted image
**viva* user posted image
*delfinka82 user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net 
                         - mama.si
-
nosečnica.si                             - babybook.si
-
noseča.com                             - pregnancy.org
-
bibaleze.si                               - bambino.si
-
mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com
-
pregnology
-
novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH
OTROŠKA IMENA
ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
-
dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
-
Priznanje očetovstva
-
Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

< Sporočilo je popravil kale -- 25.11.2011 9:05:10 >

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 653
25.11.2011 9:25:41   
tejci1981
Kale - kak lep datum!!!!user posted image
Leto 2011 še ma do konca 1 mesec in par dni in dokler ne pride 19.12 da bom uradno 30 vztrajam pri 29, pol boš pa lahko spremenila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 654
25.11.2011 9:53:02   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: tejci1981

Leto 2011 še ma do konca 1 mesec in par dni in dokler ne pride 19.12 da bom uradno 30 vztrajam pri 29, pol boš pa lahko spremenila user posted image user posted image user posted image

čist podpiram user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 655
25.11.2011 10:00:07   
Vegi
Kale - hvala za ponudbo, a me ni treba dat na seznam, ker sem zgodnja julijka user posted image Vseeno je možno da bo že prej, tako da bom prihajala malo klepetat na vašo stran user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 656
25.11.2011 10:05:21   
nimanorwen
ojla souser posted image , kuk ste načvekale, pridne, pridneuser posted image

najprej čestitke vsem za pregledeuser posted image user posted image user posted image lepo je brat lepe novičkeuser posted image  drgač pa tut midva na ns ne bova vprašala za spol, da ne dobim kšne ideje v glavo in o tem razmišlam, pol pa ne bo pravilna napoved ... sej mi je vseen, sm če bova vprašala (nisva še zihr), bi rada bila za zihr, tk da morofologija.
kile - no comment. kot sm pisala, sm se zredila 6 kg ... ampak sm začela še bl pazit in sm šla 2 kg dol, se mi zdi, da tut napihnjenost mou popušča, mogoče je šlo za to ... da vas dajo vagat pa s čevlji vred, je pa res neumnouser posted image  itak, da majo čevli vsaj pol kile, če ne še več. pa ne vem, da sikajo zarad 2 kg ... madoniš pa sej smo že 3 mesce noseče, sej to je čist ok?user posted image  sicer pa magar se zredim 50 kil, samo da bo z user posted image  vse ok ... mam pol še ceu življenje čs da shujšamuser posted image
hrana - še zmer mi ne paše kuhan jest, samo k kuham mi na srečo ne smrdi. paše mi meso, solata, kruh. in pa junk seveda, samo se bremzamuser posted image
pitje - punce, to je treba kr pazit. ker je prec lhk kšn uricult in pol moraš še enkat vodo nest itd ... tk da kr mejte flaške zravn, da se spomnte pit, tut če niste žejne.
študentski klub za mamice - jest bi se tut lhk prjavla, ampak so tako zoprni in tečni tm, da me 50 eur k jih dobim, ne premami, da bi šla tjauser posted image
buba1982 - dobrodošla! pri vas pa bo pestro jauser posted image ampak zato še tok lepšuser posted image user posted image
malina86 - sej bo vse ok, boš vidla. pomoje se nam vsem počasi umirjajo vsi znaki, ker zdej počasi vstopamo v 2., najlepše  trimesečje (jeeeeejuser posted image ) in ni več tuk slabosti in občutljivosti. te pa razumem, da te je strah, če maš za sabo eno slabo izkušnjo ... ampak zdej si že tk deleč, da skor da ne more bit nč narobe, tk da ti pozitivno, mislim nateuser posted image
vegi - ti kr klepetej tut tle, več ns je, bl bo veselouser posted image

(odgovor članu Lanolina)
Neposredna povezava do sporočila: 657
25.11.2011 11:35:17   
kale
IZVIRNO SPOROČILO: tejci1981

Ups, saj res - leta še ni konec user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 658
25.11.2011 12:13:10   
vrtnica00
jaz pa res nevem kaj je to te dva dni z mano. včeraj me je ful začel desni jajčnik bolet, ponoči kr nism mogla spat na desnem boku, ko me bolelo. zdj je sicer nehalo, me pa ful v spodnjem delu trebuha kot da bi mela menstruacijo... da ne govorim, da zadnjih par noči sploh nemorm spat, se samo premetavam, pele proti jutru enkrat lepo zaspimuser posted image

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 659
25.11.2011 12:17:32   
Vegi
Vrtnica00 - to je pomoje vse normalno. Mene tudi neprestano nekaj špika v jajčnikih pa krče imam tudi. Spim pa tudi neprimerljivo slabše ampak mi je vredu ker se moram navadit tudi vstat sredi noči user posted image

(odgovor članu vrtnica00)
Neposredna povezava do sporočila: 660
25.11.2011 13:11:34   
malina86
Prav ste imele, punce, vse je v redu user posted image user posted image user posted image Naš je bil danes kot kakšen medvedek user posted image Vidla sem veliko glavico, male rokice in nogice in velikega srčkauser posted image Tok je bil lep user posted image  Mi je zelo odleglo. Se je le treba sprijaznit, da slabosti še ni konec, ne bo druge.
Naročila sem se na NS v Ljubljani (Dravlje) in imam datum 16. 12. Naslednji dan pa bova vsem povedala. Komaj čakam user posted image
Kile očitno se nisem še nič zredila, oziroma slabosti k temu tud nekaj prispevajo. Napihnjena sem pa ful, saj me že vse hlače tiščijo in sam še ene nosim. Bo treba prav kmalu nardit pasek.
Bazen: Boste šle čez zimo kaj v bazen plavat? Vem, da za nosečnice ni ravno priporočljivo, ampak jaz imam že dolgo rezerviran vikend paket v toplicah, tako da bom čez 14 dni vseeno šla tja. Sem si pa kupila tampone za zaščito pred okužbami. Upam, da bo pomagalo. Bom šla plavat samo enkrat na dan in nič v savne in đakuzije.
Olje za masažo trebuščka: sem šla po pregledu malo v trgovine in sem si kupila masažno olje proti strijam od Sanosan-a. Vsebije 97 % naravnih olj, lepo diši in je dobro vpojno. Meni je kul, še bolj mi bo pa ko me bo možek božal z njim user posted image

(odgovor članu Vegi)
Neposredna povezava do sporočila: 661
25.11.2011 13:41:55   
KajaNagaja
nimanorwen - se čist strinjam. Če te tehtajo oblečenega in v škornjih (!) je to sigurno kila, plus zajtrk. Dopuščam pa 0,5 kg razlike v tehtnicah. Sem bla prov jezna. Tko pazim da ne pojem ravn vsega sladkega k vidm in sem bla res pridna, sem se zredila 1,5 kg v dobrih 3 mescih pol me pa una v slabo voljo sprav k mi očita da sem se 3,5 kg zredila. Ginekologinja mi pa pol reče...ja tko ste suha...pismo dej odločte se user posted image ...no v glavnem smotane so user posted image

malina86 - Čestitke!!! Vidš da je vse ok user posted image ...Glede bazena pa...kokr sm js slišala, plavanje zelo priporočajo v nosečnosti. Savna itak ni za nosečnice in lahko da te sploh notr ne bojo spustil, jacuzzi pa tud ni lih pametn. V bazenu pa mislm da si lahko brez skrbi, če ni ravno neko zbirališče umazancev, pa da ni ravn ful nabito polno. Sm tud js mela namen it z mojim mal, ampak vrjetno pol po novem letu. Bom pa tud hodila plavat v naš bazen enkrat na teden, ampak tud potem malo kasneje.

Aja, ko je bla debata o H&M in nosečniških oblačilih...kje, v katerem H&M jih imajo?

(odgovor članu malina86)
Neposredna povezava do sporočila: 662
25.11.2011 13:49:43   
malina86
Kaja Nagaja, jaz se gledala ta seznam, ampak verjetno se je že kaj spremenilo, ko se ti trgovski centri hitro širijo.
http://otrocarije.net/meniji/nosecnost/Trgovine%20z%20nosecniskimi%20oblacili.html

(odgovor članu KajaNagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 663
25.11.2011 14:02:33   
KajaNagaja
Aha...no to sm pa vidla na eni od prejšnjih strani. No, v Kranju v Qlandiji nimajo NIČ za nosečnice... user posted image Da ne bo kera za brezveze hodila :)

(odgovor članu malina86)
Neposredna povezava do sporočila: 664
25.11.2011 14:20:02   
nimanorwen
malina86 - super, da je vse okuser posted image user posted image user posted image zdej pa lepo mirno in pozitivno naprejuser posted image jest mam tut ns v dravljah, 5.12, bo miklavž prnesu nove slikce heheuser posted image h komu pa greš? jest grem h reševi, mi je super.
KajaNagaja - v hm in ca v supernovi na rudniku majo. če boste kej tm šopingerale, se lhk na kavici dobimouser posted image al pa se kr zmenmo za kavo pa skupinski šopinguser posted image
bazen - mislim, da je na začektu, ke do 14. tedna bl k ne odsvetovano, zaradi možnosti infekcij, pol pa priporočeno. malina, valda če mata rezerviran, pejta, sm bl na izi.

(odgovor članu KajaNagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 665
25.11.2011 14:39:35   
tejci1981
Malina86 - VIDIŠ DA SO DOBRE NOVICE!!!!!!!! user posted image Zdaj se pa ne več psihirat!!!!!

Nosečniška oblačila - nimajo jih v vseh H&M-ih - v MB mamo HB 2,....sam majo itak nosečniške stvari tako hudo ceno (vsaj meni se zdi, ker to itak nosiš sam v nosečnosti....)v sredo sem šla malo gledat,...kavbojke 40, bunda 60,....majo pa lepe modrce za dojenje, za tiste ki imate obseg max 85Duser posted image , kik ima občasne akcije, kakšne so cene in kvaliteta ne vem,.... C&A ima nekaj malega,.....verjetno bom mogla nabavit kake kavbojke,....doma itak trenerka, pa HB jo lahko nosim tudi v službouser posted image ....

Kale - NS imam tudi 14.12

(odgovor članu nimanorwen)
Neposredna povezava do sporočila: 666
25.11.2011 14:44:43   
malina86
nimanorwen - Na vizitki, ki mi jo je dala ginekologinja piše Jasmina Antonić Babnik, sam ne vem, če dela prav ta nuhalno. Nisem tolk spraševala. Sicer pa mi je itak vseeno, ker bo to zame prvič. Cena za NS je 60€, skupaj s CDjem pa 75€. A se CD splača vzet ali ne? Se mi pa tako fanj zdi, ker sem dobila materinsko knjižico. Kar ne morem verjet user posted image V bazen bom šla ja, četudi bom šele 11 teden. Ampak kot sem rekla, upam, da me bodo pred infekcijami zaščitili tamponi. Bo pa zlo sproščujoče, sigurno user posted image
Jaz bom tudi najbrž nakupovala v Ljubljani na Rudniku, samo ne še tako zgodaj. Pred januarjem upam, da mi ne bo treba.

(odgovor članu nimanorwen)
Neposredna povezava do sporočila: 667
25.11.2011 14:55:36   
Vegi
Jaz bi pa samo toliko rada vedela kje imajo kaj, da mi ne bo potem nekaj manjkalo in bom morala iskat naokrog. Saj je itak logično, da greš v nakupe ko nekaj potrebuješ, ne zato ker imaš lih fino malo časa...

Je pa imenitno, da ne bom imela velikega buha pozimi, mi bo treba samo hlače in pa kakšno tuniko kupit user posted image

(odgovor članu malina86)
Neposredna povezava do sporočila: 668
25.11.2011 21:45:02   
googica
čer :)
glede bazena... menda je fora samo v tem, da je treba pazit in se po kopanju fajn posušit. ker problem so samo glivice, kokr js vem, ki se jih pa prepreči s suhimi kopalkami, pač ne sme bit vlažno.. js sm že bla na bazenu in vsekakor bomo še šli. :)

Neposredna povezava do sporočila: 669
26.11.2011 8:31:59   
kale
Danuser posted image !

kopanje - dokler v user posted image  nimaš težav in nisi fejst dovzetna za kakšne okužbe z glivicami in podobno, se lahko brez težav kopaš. Moja G. mi je tud rekla, da so tisti tamponi za kopanje samo za ˝boljši˝ občutek, 100% zaščita pa ne. Jaz jih nisem uporabljala, kopala pa sem se še v začetku 9. mesca. Je pa to glede mokrih kopalk , kar je pisala googica, res, zato sem si in si še zmeraj, če več kot 15 min nimam namena it v vodo, slečem mokre kopalke. 

Punce, a nobena ni vprašala oz. zvedela za spol na NS? Mene to full zanima, čeprav vem, da ni čist ziher...
A želite spol sploh vedet, al se boste pustile presenetit?

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 670
26.11.2011 8:58:44   
mmt1
Pozdravljene!
Tudi mi se odpravljamo konec leta v toplice...Na medovernet dr. Pušenjak pravi, da ni nobenega problema s tem, razen seveda osnovne zdrave logike - preoblačenje, tuširanje...
Mi smo želeli videt spol na NS, pa se detece ni želelo pokazat tam spodaj in tako smo še vedno firbčni...Sem pa včeraj dobila izvid tudi od dvojnega hormonskega testa, in skupaj z NS je čez 95% verjetnost, da je detece ok!!! Moram priznati, da me je ta skrb hudo hudo žrla...
Kile...+2.5, pa kar resno pazim, kaj jem...
Še eno vprašanje: a v službi koristite dopust, ure ali vzamete bolniško za dan pregledov v vezi z nosečnostjo?

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 671
26.11.2011 19:45:01   
vrtnica00
helo user posted image ,
jaz sem se šla zdj tuširat in nism mogla vrjet, ko sm se vidla v ogledalu kako so se mi prsi spremenile. kolobarji so potemnili, po celih prsih od vrata dol mam fuuul povečane žile, ful so vidne. prsi čist napete. pa bom komaj jutri 12 tednov, pa se že tk pripravljajo na dojenje. kake bom mela šele čez par mescev.user posted image mislim, da to bo zaloge mleka za izvozuser posted image

(odgovor članu mmt1)
Neposredna povezava do sporočila: 672
27.11.2011 8:45:13   
tejci1981
Dan dan!

Danes sem zadnji dan fraj,...jutri moram delatuser posted image ,.....HB sam 14 dni, pol pa mam spet dopust, da se v miru pripravim na praznike user posted image

Spol - boma vprašala, sma tudi pri prvem, če nebo videla na NS bomo počakali na morfologijo,.... pa na 3D boma tudi šla sma se odločla, čeprav je za plačat....

Pregledi - zdaj sem bla v bolniški, naslednjega mam takrat ko mam že dopust, drugače pa bom probala rihtat, da me bo pop naročila, če ne si bom pa dopust vzela ali ure koristila, drugo leto mi bo tak cel ostal....

mmt - user posted image user posted image user posted image za rezultate!

Spremembe na telesu - za enkrat sam povečan/napihnjen trebuh,....v 1user posted image so me tak čas že prsi bolele,...zdaj pa nič, tak da če se nebo med nosečnostjo kaj spremenilo bom verjetno spet brez mleka.....

(odgovor članu malina86)
Neposredna povezava do sporočila: 673
27.11.2011 11:25:16   
Ploha
spol: sva prašala, nekaj je namignil, ni pa zihr...bova počakala do morfologije, da potrdi ali ovrže user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 674
28.11.2011 8:47:36   
kale
Kako lepo se je (KONČNO!!!) prebudit v sončno jutro! Tu pri nas na Štajerskem je res čudovit sonček user posted image .

mmt- res odlični rezultati user posted image .

Jaz tud že odštevam dneve - samo še teden dni do NS...

Ploha- no pa saj namigi nas tud zanimajo user posted image  user posted image .

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......