|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2012
23.11.2011 14:54:33   
Lanolina
Žogica, super za nuhalno! Za spol nisi vprašala, ali se še ni videlo?

Spet kuham...zadnje čase mi je to daaaleč najtežje opravilo, hrana se mi res upira in tiste vonjave...bljak. Napa laufa na polno, okno je širom odprto, vseeno pa laufam vsakih par minutk v kopalnico. A bo kdaj mimo, no, ni zabavno večuser posted image

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 626
23.11.2011 16:13:46   
vrtnica00
LeJo ti ful premalo piješ. jaz na prvem pregledu, ko sm bla, sm dala vodo in sem res tiste dva dni bolj malo pila tk 1l in me ji rekla, da kaj je to, da mam ketone v urinu, če bruham slučajno, pa nism in moram obvezno več pit... pa sm jih mela, čeprav sm še ko sm bla v čakalnici spila 7 dcl čaja, zgleda da zdj telo res rabi več tekočine. kaj pa če bi probala vsej večjrat po malo po požirkih pit? jaz mam flaško skoz ob sebi in ko se spomnim, pijem. tk vsej spremljam kuk na dan spijem... včasih se res spozabim in sploh nism žejna, pa me to spomni, da treba...user posted image

triumph moderc sem že mela pred leti in mi je bil kul, edino kar me motilo na tem mojem modelu je to, da je mel vmes med prsmi znakec T, in ta mi je pol raztrgal moderc, ko je un znakec skoz drgnil ob materjal, ki ga držal... bo treba kaj podobnega poiskat, samo brez znakca... drugač se pa spomnim,da ni blo neke izbire in je bil samo ta model zame in to samo v bež barvi, morda so zdj na novo kaj spremenili še, upam!

(odgovor članu Lanolina)
Neposredna povezava do sporočila: 627
23.11.2011 19:16:43   
mary12
žogica81...kje pa plačaš ko greš na NS. Tudi jest grem k njej (Strahovi), ampak se ne spomnim več a plačaš direktno pri njej ali kje drugje.

lp

(odgovor članu žogica81)
Neposredna povezava do sporočila: 628
24.11.2011 8:11:23   
žogica81
Lanolina - za spol mi je sama rekla da se ne vidi, da sicer lahko bolje pogleda, samo sem potem rekla da bomo počakali do 20 tedna saj tako zdaj še ni zanesljivo.

Mary12 - ja plačaš po končanem pregledu njeni sestri, kjer ti potem zaračuna še vse ostalo ( npr.: dvojni hormonski test ali CD - jaz sem imela samo NS, ker je bilo vse bp in se mi ni zdelo smiselno še dodatne teste delat), mislim da lahko uporabiš kartico ker se mi zdi, da sem videla POS terminal, no midva sva z gotovino plačala.
Ti da pa zdraven še 2 stari reviji moj malček in baby book.

Evo to je to :)

(odgovor članu mary12)
Neposredna povezava do sporočila: 629
24.11.2011 8:14:53   
Babybee81
Zakaj pa se opravlja dvojni hormonski test?

(odgovor članu žogica81)
Neposredna povezava do sporočila: 630
24.11.2011 9:03:47   
žogica81
Ja baje se na podlagi tistega testa še bolje vidijo morebitne kromosomske napake, ozroma se poveča občutljivost obeh neinvazivnih testov.

(odgovor članu Babybee81)
Neposredna povezava do sporočila: 631
24.11.2011 10:23:52   
Babybee81
IZVIRNO SPOROČILO: žogica81

Ja baje se na podlagi tistega testa še bolje vidijo morebitne kromosomske napake, ozroma se poveča občutljivost obeh neinvazivnih testov.

hvala, sem si prebrala na spletni strani od dr.Strahove user posted image

(odgovor članu žogica81)
Neposredna povezava do sporočila: 632
24.11.2011 11:34:57   
KajaNagaja
Hey, kako ste? Bušiji že rastejo? Pri meni še nič...Zdaj sem 12t. 4d in sem imela ta teden pestro s pregledi. V torek nuhalna user posted image in danes še pri svoji...

Na nuhalni sem lepo razločno videla malčka kako brca in mi maha, videla sem tudi že prste, ritko, obrazek. Super je bilo! Dobila sem tudi 6 super lepih sličic (brezplačno oz. sem plačala 60€ za pregled). Danes na pregledu sem spet videla tamalega kako brca, tokrat je šel tudi fant z mano in je bil tudi čisto navdušen. Je pa v dveh dneh zrastel za 2cm! Ne morem verjet. user posted image ...

Naslednji pregled imam 22. 12. in sem ful vesela, ker sem pričakovala da bo šele januarja.

Drugače pa trebuha še kar ni, zredila sem se 1,5 kg (čeprav sestre me tam tehtajo s škornji in bundo vred in pol izpade kot da sem največji bajs user posted image )...no anyway, js vem kolk je šlo gor in sam to je važn, če me bo pa kej kregala da je preveč jo bom pa poslala nekam. user posted image .

Trenutno se prijavljam na KŠK (Klub študentov Kranj) razpis za mlade mamice, a se bo še katera? :)

Zdj grem pa jest, mogoče bo trebuh kej prej zrastu user posted image user posted image

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 633
24.11.2011 12:23:32   
Vegi
Mogoče se bom jaz prijavla, bomo vidli če bodo kompliciral ker nisem članica od oktobra user posted image Nič ne piše tam kaj maš od tega?

(odgovor članu KajaNagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 634
24.11.2011 13:08:26   
KajaNagaja
Ja to pa vprašej, ampak moraš čimprej ker je prijava do 30. 11.
http://www.ksk.si/sociala-in-zdravstvo/mlade-mamice/razpis-mlade-mamice-2011-2012/152/

men je kolegica, ki že tretje leto hodi na ta razpis, rekla, da za Miklavža dobiš neko darilo, potem marca je pa podelitev bonov (Baby center - 150€).

(odgovor članu Vegi)
Neposredna povezava do sporočila: 635
24.11.2011 13:32:00   
tejci1981
Hej hej!!!

KONČNO dočakala pregled user posted image !

Uradno sem v 10 tednu,...Vse bp, user posted image pridno utripa, user posted image že pridno miga in plava (dok še je plac user posted image ), hematom še vedno prisoten, nič povečan od zadnjič, možno da se bo sam "razlil" in izginil, bo pa vsekakor pazla na njega....še naprej jemljem Dabroston, lahko pa grem v službo....itak bom delala 14 dni, pol pa grem do drugega leta spet na dopust user posted image user posted image user posted image !

Kale
- PDP mi je popravla na 22.6.2011, naslednji pregled 14.12, za NS pa jutri zvem, ko me gospod nazaj pokliče!.....Naš user posted image je Halloweenček, pa vaša?

KajaNagaja - jaz sem tudi mela 1,5 kg več na pregledu po zajtrku, kot zjutraj na tešče doma, sam sem rekla da bom rajše po tisti vagi gledala, pa čeprav oblečena in obuta in kak kg težja kot v resnici, da se neboma nonstop lovili z totimi kg-ji....

Grem zdaj malo počistit, pol pa po malega k babici....

Lep dan!

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 636
24.11.2011 13:46:29   
KajaNagaja
tejci1981 - a pol je to stalna praksa? Sj men je vseen kok mi tm piše, sam na živce mi gre k me je pa zanč "kregala" da sem se že za 2 kg zredila v 2 mescih, pa se vbistvu sploh nisem nič, sam po tisti njihovi vagi (obilnem kosilu in oblečena) je pač tko pokazalo. Ah...sj vseen, sam da je tamau zdravuser posted image

Aja, izvide sem tud dobila in je blo vse negativno, tko da je rekla da sem popolna nosečka user posted image

(odgovor članu tejci1981)
Neposredna povezava do sporočila: 637
24.11.2011 13:48:45   
malina86
Hejla punce!

Se še jaz malo oglašam. Sem že mislila, da so se moje slabosti umirile, potem pa po kakšnem tednu spet dobim tisti zanič okus v ustih in slabosti so spet tu. user posted image Vse mi tolk smrdi. Zadnje čase sploh ne kuham več. Zaradi tega sem prav slabe volje, ker ne funkcioniram tako kot bi si želela. user posted image
Jutri imam drugi pregledek in močno upam, da bo vse v redu, pa da mal bolj povprašam glede velikosti plodeka, PDPja in upam, da me bodo sedaj malo bolj obravnaval kot prvič, ko mi je vzela samo bris in naredila UZ.
Bolečine v trtici?! Ali jih ima šee katera? Mene že dva dni boli trtica, da težko hodim. Verjetno ima kaj veze z rastjo maternice?!
Lep dan vsem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 638
24.11.2011 14:02:19   
Vegi
Kar se teh kil tiče je pomoje vse preveč nekih mer in priporočanj. Jaz sem najprej shujšala 2-3 kile, zdaj sem se pa nazaj zredila, in to v dveh mesecih, brez bruhanja. Pa že itak sem pretežka, tako da mi G. vedno teži če ne bi bilo fino malo shujšat...Vse kar lahko storim je to, da se potrudim čim manj zredit do konca nosečnosti, kakšna dieta mi še na misel ne pride...user posted image

(odgovor članu malina86)
Neposredna povezava do sporočila: 639
24.11.2011 14:15:56   
tejci1981
IZVIRNO SPOROČILO: KajaNagaja

tejci1981 - a pol je to stalna praksa? Sj men je vseen kok mi tm piše, sam na živce mi gre k me je pa zanč "kregala" da sem se že za 2 kg zredila v 2 mescih, pa se vbistvu sploh nisem nič, sam po tisti njihovi vagi (obilnem kosilu in oblečena) je pač tko pokazalo. Ah...sj vseen, sam da je tamau zdravuser posted image

Aja, izvide sem tud dobila in je blo vse negativno, tko da je rekla da sem popolna nosečka user posted image

Ja dans je bla pri meni ista fora.....kg-ji mi stojijo, sam 14 dni nazaj sem ji "domačo" težo povedala, zdaj pa sem se pri njej zvagala pa je bla 1,5 kg razlike.....te pa je tudi malo čudno pogledala....

user posted image za izvide!

Vegi - to maš pa čisto prav,kaka dieta,...to se bomo drugo leto poleti matrale ane user posted image ....jaz tudi mam že od prej preveč, pa sem lani v 1.user posted image tudi mela preveč, me je samo malo bolj merkala, z dieto mi ni gnjavla, pač za vsako kg preveč me je opozorila da naj pazim..... sem se zredila za 12 kg....se mi zdi da ni neke panike,...z porodom zgubila 10  kg....

Neposredna povezava do sporočila: 640
24.11.2011 14:33:13   
buba1982
lep pozdrav junijke 2012. kdo bi si mislil, da gre v drugo še hitreje. še letos sem bila namreč med aprilčicami 2011 (princeska si je potem vzela čas in nas razveselila šele 6.maja), sedaj pa kljub polnemu dojenju (ki tako še enkrat dokazano ni 100% kontracepcija) pričakujem že drugega carteka. seveda smo še enega člana načrtovali, tako da smo vsi presrečni, da je ratalo tako hitro... pdp imam 19.6., se pa počutim 1a, zgleda da mi hčerkica daje polno energije ;). upam da bo do konca vse potekalo gladko. že vnaprej pa se opravičujem, ker verjetno ne bom imela časa vsak dan kaj napisat upam da mi bo uspelo čim bolj pogosto. uživajte v user posted image . lep dan vsem!!!

Neposredna povezava do sporočila: 641
24.11.2011 14:51:04   
Vegi
Tejcy1981 - dokler smo debeli smo veseli user posted image Mene samo skrbi, da ne bi bilo z malim/malo kaj narobe, ker bi se potem do konca življenja sekirala. 12 kil sploh ni veliko, si lahko ponosna nase user posted image Jaz računam na to, da se previdno prehranjujem in sprehod vsak dan za najmanj pol ure. Vsekakor se bo moralo nekje poznat, če ne drugega pa naj gre po porodu hitro nazaj dol user posted image

buba1982 - Čestitke!! user posted image Si sploh ne upam predstavljat, kako napoen urnik imaš oz. boš imela.user posted image

(odgovor članu buba1982)
Neposredna povezava do sporočila: 642
24.11.2011 15:10:58   
KajaNagaja
malina86 bolečine v trtici so se men tud pojavle kšnih 2-3 tedne nazaj in zginle po kkšnem tednu. Baje je to vse povezano s širjenjem. Mene je tud ful bolelo pa še ful sem se ustrašla da sem si na vadbi al na sprehudu kaj pretegnila. :)

(odgovor članu Vegi)
Neposredna povezava do sporočila: 643
24.11.2011 17:09:28   
tejci1981
IZVIRNO SPOROČILO: Vegi

Tejcy1981 - dokler smo debeli smo veseli user posted image Mene samo skrbi, da ne bi bilo z malim/malo kaj narobe, ker bi se potem do konca življenja sekirala. 12 kil sploh ni veliko, si lahko ponosna nase user posted image Jaz računam na to, da se previdno prehranjujem in sprehod vsak dan za najmanj pol ure. Vsekakor se bo moralo nekje poznat, če ne drugega pa naj gre po porodu hitro nazaj dol user posted image

user posted image user posted image user posted image Maš prav....user posted image user posted image user posted image
Mislim da zaradi nekaj kg preveč z otrokom nebi smelo bit kaj narobe,....sicer se pa sama zavedaš težave in se neboš do onemoglosti in po nepotrebnem nažirala, tak da je plan z zdravo prehrano in gibanjem absolutno pozitiven in pameten,....
Meni so kolegice pravle kak so v nosečnosti mele napade lakote....ena je ponoči vstajala in pojedla tri kose kruha ali več z zaseko in čebulo......user posted image Meni se HB ni dalo vstajat niti za WC, ne da bi se za hrano user posted image
Sem pa pred nosečnostjo skozi mislila kak hudo se bom zredila, pa pol ni blo neke panike.....
Dol pa bo itak šlo.....z dvema škratoma še lažje....user posted image

(odgovor članu Vegi)
Neposredna povezava do sporočila: 644
24.11.2011 17:30:43   
malina86
Ahh punce, jaz se počutim kot kaka 2 tedna nazaj! Ta grozen občutek v ustih, ki mi ga nobenga hrana ne more popraviti. user posted image user posted image user posted image Ves čas nekaj tlačim v usta, pa ni nič bolje. Ko bi le kaj pomagalo! user posted image
Kar na enkrat me je spreletelo, da bi poslabšanje počutja lahko pomenilo padec nosečniškega hormona in da se zato počutim kot kak teden ali dva nazaj! Kar naježi se mi koža ob tej misli. Še dobro, da mam že jutri pregled in da bom zvedla na čem sem. Tko me je strah! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 645
24.11.2011 19:17:11   
vrtnica00
ah ne malilna86 tk mislituser posted image
sej jaz mam tudi vzpone in padce s tem počutjem... sm bla par dni čist kul, pol pa pridejo dnevi, ko me spet dol vse boli in trebuh...
meni to ni čudno, sej smo šele na začetku, pa je na čase boljše pa spet slabše... sej bo vse vreduuser posted image

(odgovor članu malina86)
Neposredna povezava do sporočila: 646
24.11.2011 19:50:22   
tejci1981
malina86 - NIČ takih misli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
POZITIVNA BODI!!!! Tako kot pravi vrtnica pridejo vzponi in padci,.....jutri pa pogumno na pregled in ti iz srca želim, da ti user posted image zapleše v trebuščku, da ga boš videla na ekranu in se boš bolje počutila!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vrtnica00)
Neposredna povezava do sporočila: 647
24.11.2011 20:34:43   
Ploha
malina: lepo te prosim, veš kdaj sem se že jst bolje počutla, no to da jem velik to bom zmeri hahaha, ampak je blo umes mal cajta miru, zdej mam pa druge težave...vse bo zihr OK! In tista fora, če ti ni nč slabo, je pa kar narobe, je tud kr neki, za strašit nosečke, meni 1 in 2 ni blo nč slabo, tako dobro sem se počutla, pa je blo vse ok...tako da tudi pri tebi ne bo nič narobe, sta pa stres in psiha velik dejavnik, in lahko da ti zarad tega dela take težavice...user posted image

danes sem imela ns, vse ok, nizko tveganje, pušenjak je ekspres pregledal ampak mu zelo zaupam, tako da...vidt je vse ok...

aja je pa malo manjše dete in je reku, da lahko pričakujem, da bo kakih 5-6 dni kasneje, aleluja, k da je povedu kaj novega user posted image če bo sam 6 dni čez rok bom kr živjo upila user posted image user posted image user posted image ampak bo kr kej več...se že vidm v ta huj sezoni s traktorjam in enim velikim trebuhom...pa spet nau nč pomagal...jooooj že zdej morim s tem k kr vidm tiste amnioskopije...dobr zdej pa neham...

Neposredna povezava do sporočila: 648
24.11.2011 21:19:38   
tejci1981
Ploha - zaj si me nasmejala.....traktor in ti za volanom z trebuhom prek volana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 649
24.11.2011 21:20:16   
tejci1981
Aja drugače pa user posted image za rezultate NS user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image traktoruser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lanolina)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......