cuero76 -> RE: Junijke 2012 (26.10.2011 7:39:36)
|
:) dobro jutro. jaz seveda vsa nestrpna čakam, da bo ura za k zdravniku, za prvi pregledek. itak cel kup dvomov, vprašanj, kot da grem prvič k G - pa še precej močno prehlajena sem in mislim da zna biti krvna slika precej drugačna. :) no, bom pa še enrkat dala kri, ko se pozdravim. viva kako to misliš, da je bil tvoj včerajšnji pregled bolj "srečanje"? skoraj ne upam napisati, a jaz od svojega prvega pregleda pričakujem samo dobro, pozitivne novice. kar ne morem verjet, da je danes tisti dan, ki bo potrdil (jooooj, upam, da ne bom čez par ur v solzah) plus na CB, pa dve črtici na bejbičeku, pa da bije srček v meni. :) se mi je ponoči sanjalo (no, v sanjah je vse mogoče), da so v meni 4 zarodki in da se seveda ne razvijajo vsi enako dobro, za dobro močnejših je bilo treba ukrepati: ali obdržati enega dečka ali obdržati dve deklici (se pravi dvojčici), ostalo pa odpraviti. odločiti sem se mogla takoj, brez da se posvetujem z mojim, kajti poseg je bil opravljen takoj. sem se odločila, je G naredil kar je treba in mi za domov dal cel kup tablet, pa še injekcijo, ki jo ne jaz ne on nisva znala uporabiti. moj bog, kake sanje :)))) spol - ja, midva imava vsak svoje preference glede spola, eden bi fantka, tadrugi bi punčko, obema je skupno da bi bil otroček zdrav in ta želja močnejša od želje po spolu. :) res sem vesela, da prišel dan D, dan mojega prvega pregleda. upam na vse dobro. v vsakem primeru znam priti vsa objokana od G. držite pesti, da bo od sreče. SKORPY: tudi tebi želim vse dobro, pa poročaj, kako bo. ps: kaj vse naj vprašam na prvem pregledu? (ok, okoli teh mojih izcedkov, kaki dodatki kot kalcij - mlečni izdelki mi ne gredo, železo...)
|
|
|
|