cuero76 -> RE: Junijke 2012 (25.10.2011 7:23:16)
|
nimanorwen, hvala za vprašanje :) ma, so še kar prisotni, sicer kao izginevajo oz je čedalje manj, a še vedno so. odštevam do jutri, ko imam pregled in probam pozitivno mislit - za to imam doma najboljšega učitelja, tako da: slabe misli stran, branju SS tem se izogibam (glede na njih tut izguba znakov N lahko napoveduje SS, intenzivnost znakov pa pri meni niha - tako kot pri ostalih, so, pa niso: danes npr sem v naglici pripravljanja zajtrka za tamali, pa praznenja pomivalca, pa sebe oblečt in naštimat, pozabila nafutrati tud sebe, za spit kavo usput je seveda bil čas). tako da, jutri dopoldan sem na vrsti pri moji G. drživa pesti, da bo vse OK in seveda poročam. nimanorwen: ponavadi zvečer na mobitelu preberem tole temo in tvoj slog pisanja je res povsem nezgrešljiv :) ne moreš se skrit s takim slogom :) ostale: držite se, pazite nase. (pomnenje nickov mi gre tako težko... pa še vsak dan več nas je, junijk2012) aha, še imena: pri meni je tale N prišla tako ekspresno, da še ni bilo časa o imenih razmišljat, na lagerju torej ni nič, eno lepo žensko ime mi je pa že pri srcu. mojemu je pogojno všeč, časa imava pa še dovolj za uskladiti se in odločit. :) uspešen dan
|
|
|
|