pika001 -> RE: Junijke 2012 (1.6.2012 13:51:02)
|
Monika 23 - dobrodošla pri nas! Držim pesti, da se tvoje čakanje čim prej konča, saj se ti verjeno vleče za p... [sm=smiley20.gif] Genovefa - bravo [sm=bravo.gif], bravo [sm=bravo.gif], bravo [sm=bravo.gif] veliko lepih trenutkov z vašim [sm=duda.gif]. Čep - pa bo najbolj vedel gin. ocenit če se ti je odluščil ali ne. Mislim, da je prozorna ali rumena sluz izcedek, ki je normalno proti koncu močnejši, tudi jaz ga imam že 2 tedna in sem zaprta (pregled točno 1t nazaj), rok imam pa 5.6. maternični vrat je pa bil zmehčan. Tako da verjetno je pri vsaki drugače, naj se samo že enkrat začne. Danes sem pa bila prvič na CTG-ju, vse je v mejah normale, popadkov še nimam. Moj gin. ni delal, pa me drugi ni pregledal, je rekel, da me ne bo matral sem se takoj strinjala (mi tudi ni dišalo da bi me gledal neki mladi gin., se mu še mleko cedi iz brade... sem nesramna, vem, ampak tako sem se počutila[sm=jezicek.gif]) da če do roka ne bo nič, naj pridem na rok spet na CTG. Aaaahhh, pa se počutim bolje, sedaj ko sem malo potarnala... [sm=bravo.gif] pa srečno vsem skupaj. V pon. je menda polna luna...
|
|
|
|