pikalonca
|
Najprej en koš za vse, ki je danes dan D. Slej ko prej pridemo vse na vrsto . Jaz priznam, da že komaj čakam, čeprav imam uradno do roka še 20 dni. Prejšnji teden me je moja G dala na uz, ker je najprej pomislila na zastoj rasti, ker se mi trebuh ni nič povečal v enem tednu. Pa sem ji lepo povedala, da se mi je trebuh zelo znižal in da otroka čutim čisto na sramni kosti. No in uz je pokazal, da imam prav. se normalno razvija in raste...baje bo bolj manekenske sorte . Ampak obseg glavice je pa komaj še zmerila, ker je rekla, da je res že čisto spuščeno dete in da lahko že kar čakamo. Ampak potem mi je bilo pa hecno, ko me je naročila pa šele čez 14 dni na pregled. No, saj meni je ok, ker zdaj na koncu mi je res mučno po uro ali dve sedet v čakalnici. Še malo pa bomo tudi vse sotrpinke frej sladkornih muk . Jaz imam sedaj spet fazo, ko me prav trga, da bi kaj sladkega dala v usta, ampak se bremzam, ker vem, da je zdaj na koncu pa res najbolj pomembna disciplina. Inzulin si dajem po potrebi. Saj že približno vem kaj mi dvigne sladkor, tako da si dam inzulin občasno pred kosilom in zelo poredko pred večerjo od 3-4 enote. Še dobro, da ni pretirane vročine in s tem povezane želje po sladoledu. Priznam, da je sladoled moja šibka točka :D. In sem bila prav presrečna, ko sem v trgovini našla sladoled za diabetike :D. Za v porodničnico je vse prištimano, samo še upam, da bo partner takrat doma, ko bo treba iti. Žal je po več dni na špediciji in me je kar malo strah, da bi se začelo ravno takrat, ko ga ne bi bilo doma in po možnosti še ponoči. Ker potem bi bila malce panika, kdo bi me peljal in kdo bi prišel k otrokoma doma. Ampak ok, jaz verjamem, da se bo vse izšlo, tako kot se mora in bo na koncu vse ok . Uživajte in komaj čakam, da preberem kakšno novo porodno zgodbo. Lp