|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2012
31.5.2012 8:26:20   
megiTT
Hej punce!

Vsem, ki imate danes dan D želim VSE SUPER! user posted image user posted image

Vsem ostalim nam pa tudi želim, da bi se stvari začele premikat malo bolj proti ciljni črti.

Sej priznam, trebuh me ne ovira toliko, bolj mi gre vse skupi že na živce. Tolk časa že čakam na tega user posted image , da sem sedaj že naveličana tega čakanja. Pa še moram počivat zaradi pritiska in tako se dnevi obračajo po polžje user posted image

Eh, sej vem. Če smo čakale 8 mesecev pa tudi še tega počakamo! user posted image
(A se še kteri dogaja, da gre z upanjem na WC, da odkrije, da se ji je začel čep luščit? user posted image Jst priznam, da to počnem user posted image )

(odgovor članu hinavkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
31.5.2012 9:20:05   
pika001
Tudi jaz se pridružujem k lepim željam za tiste, ki bodo danes že cartale user posted image !!! user posted image user posted image user posted image , pa tudi tistim, ki se jim rok približuje in bodo naravno na vrsti. user posted image
MegiTT - priznam, user posted image tudi jaz vsakič ko grem na WC gledam na hlačke in potem še ko se zbrišem, če se bo kaj prikazalo, pa noče in noče user posted image . Meni majnka pa samo še 5 dni do roka in glede na to, da sem taprvega rodila skoraj 2 tedna prej, logično, pričakujem že en čas... No, se tudi jaz tolažim, da teh nekaj dni bom pa še ja potrpela. user posted image
Kar me skrbi je edino to, da je imel že 4 tedne nazaj dobre 3 kg, mi pa gin. pri zadnjem pregledu ni hotel pogledati koliko ima in me posledično skrbi (prvi je imel 3.400g). Gledam pa, da se tudi user posted image ki imajo dobre 4 kg normalno lepo rodijo in če tedensko pridobijo 200-250g je to še vedno nekak v mejah normale. Se pa sedaj tudi jaz v tem času nisem nič zredila, ampak trebuh pa je zrasel. No, bomo videli kaj bo.

Ni se pa še zgodilo, da bi kakšen user posted image not ostal, tako da bo! user posted image user posted image

(odgovor članu megiTT)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
31.5.2012 9:29:40   
mkranjec
Dobro jutro

danes je pa tako lep dan..nalašč za rodit, kajne ? user posted image

JA tudi jaz si gledam v vložek vsakič, ko grem na wc, pa še pol, ko se obrišem, sam meni ni nič znanega. Vsaj ne po tistem, kar sem prebrala.

Včeraj sem se nahodila, kake 3 ure sva s prijateljico imeli pohod, in sem danes tako utrujena, da je za znort. Pa še ponoči me je začela fino brcat, kot da je protestirala user posted image

Trebuh osebno me ne moti, se mi zdi, da imam kar majhnega, ker se lahko še sklonim, sam vezalke sem že zdavnaj skenslala.

pika001 - tole si dobro rekla, da še noben ni not ostal.. ker vsake tolk časa (sedaj ga imam na pretek) me malo stisne, ko je ne čutim več in pol mislim, da ne bo kaj narobe ali pa, da ne bom prepozno prišla v porodnišnico. Do sedaj nisem bila v P, G me pa pred 14 dnevi tudi ni pogledal koliko sem odprta.. Tako da v bistvu sploh ne vem kje sem.. Sam so mi prijateljice rekle, da še niso slišale, da bi kera prepozno prišla rodit
user posted image

(odgovor članu pika001)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
31.5.2012 9:41:35   
mkranjec
aja pa še to, po lujlanju, mi vedno odteče še par kalpjic ven, tako,da včasih mislim, da se je že začelo. Redno delam Keghlove vaje..

ima še katera te težave? user posted image

(odgovor članu mkranjec)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
31.5.2012 9:55:12   
Rina2
Ojla souser posted image !

Najprej ena navijaška za vse, ki ste bile včeraj in danes na vrsti: Go Go Go1! user posted image user posted image user posted image
Prav super se mi zdi, ko smo rs že na koncu in se začenja prava akcija user posted image .
Orešček super da ste zrihtali cisto! Jupi ja čestitke za prihod domov. Zdaj pa sam crkljanje!

a veste, da jaz tudi že spremljam izcedek oz čakam na ta čep, čeprav je uradno do roka še 20 dni. Mala je zelo živahna in brce me takoooo bolijo, da sedaj že komaj čakam, da se akcija začne (čeprav me je full strah). Sicer pa sva včeraj dopolnili 37t in sedaj začeli 38 user posted image user posted image user posted image torej ni nobene panike, lahko rodim user posted image user posted image .

Hinavkica Steblovnikova je meni superca. Poznam jo še iz bolnice, ko je hodila na vizite, pa sedaj sem že 2x bila na kontroli pri njej, ker moje zdravnice ni bilo. Pregledala me sicer ni nič, imela sem samo ctg, a si je vzela full časa z pogovor i mi mi odgovorila na vsa vprašanja.

Pa dovolite mi, da z vami delim še tole moje veselje: pri nas danes menjajo okna, jutri belimo, čez viken pa še čiščenje in montaža pohištva za user posted image in smo potem res čisto pripravljeni. user posted image

Pupe lepo bodite! pogumno, če se začne akcija in čim prej sporočite, kako je bilo.

Pa še ena user posted image za vse!

Junij 2012, Marec 2014, .... Maj 2016?

Dum spiro, spero!

(odgovor članu megiTT)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
31.5.2012 10:27:05   
megiTT
Eh, vidim, da nisem edina (obsedena) s tekanjem na WC in čekiranjem situacije user posted image

LeJo: evo, pa je uspelo tudi tebi pridet do prave ciljne črte. Pri vseh težavah boš na koncu lahko šla še čez rok (upam, da ne! ) user posted image

mkranjc: meni tudi uhajajo te kapljice ampak so žal samo urin user posted image . Upam, da mi voda ne bo odtekla po kapljicah, ker je imam že tako premalo.

Nič, ne bodimo skromne. Jaz si želim:
- da mi odteče voda (ker to pomeni, da moram rodit v 48 urah)
- da se že končno nekaj prične (pri tem dopustim: redne popadke, ki se bodo kazali tudi v P in ne bodo nek lažen preplah in nazaj domov; da se začne luščit čep, ker bom tako vedela, da se vsaj nekaj premika v smeri porod)

No. Mislim, da ne zahtevam preveč user posted image

(odgovor članu Rina2)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
31.5.2012 10:32:47   
pikalonca
Najprej en koš user posted image za vse, ki je danes dan D. Slej ko prej pridemo vse na vrsto user posted image .
Jaz priznam, da že komaj čakam, čeprav imam uradno do roka še 20 dni.
Prejšnji teden me je moja G dala na uz, ker je najprej pomislila na zastoj rasti, ker se mi trebuh ni nič povečal v enem tednu. Pa sem ji lepo povedala, da se mi je trebuh zelo znižal in da otroka čutim čisto na sramni kosti. No in uz je pokazal, da imam prav. user posted image  se normalno razvija in raste...baje bo bolj manekenske sorte user posted image . Ampak obseg glavice je pa komaj še zmerila, ker je rekla, da je res že čisto spuščeno dete in da lahko že kar čakamo. Ampak potem mi je bilo pa hecno, ko me je naročila pa šele čez 14 dni na pregled. No, saj meni je ok, ker zdaj na koncu mi je res mučno po uro ali dve sedet v čakalnici.
Še malo pa bomo tudi vse sotrpinke frej sladkornih muk user posted image . Jaz imam sedaj spet fazo, ko me prav trga, da bi kaj sladkega dala v usta, ampak se bremzam, ker vem, da je zdaj na koncu pa res najbolj pomembna disciplina.
Inzulin si dajem po potrebi. Saj že približno vem kaj mi dvigne sladkor, tako da si dam inzulin občasno pred kosilom in zelo poredko pred večerjo od 3-4 enote. Še dobro, da ni pretirane vročine in s tem povezane želje po sladoledu. Priznam, da je sladoled moja šibka točka :D. In sem bila prav presrečna, ko sem v trgovini našla sladoled za diabetike :D.
Za v porodničnico je vse prištimano, samo še upam, da bo partner takrat doma, ko bo treba iti. Žal je po več dni na špediciji in me je kar malo strah, da bi se začelo ravno takrat, ko ga ne bi bilo doma in po možnosti še ponoči. Ker potem bi bila malce panika, kdo bi me peljal in kdo bi prišel k otrokoma doma. Ampak ok, jaz verjamem, da se bo vse izšlo, tako kot se mora in bo na koncu vse ok user posted image .
Uživajte in komaj čakam, da preberem kakšno novo porodno zgodbo. Lp

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem.

(odgovor članu megiTT)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
31.5.2012 10:35:27   
mkranjec
ja megiTT user posted image

enako si tudi jaz želim: da kar odteče voda, s tem da bom vedela da je to to in pol naravnost v P. Pa naj tam pol naprej povejo kako in kaj.. Pa upam,da bo zgodaj zjutraj, ko ne bo nobenega firbčnega soseda. Midva namreč nameravava z rešilcem do P.. in tako bom lepo pod njihovo oskrbo v smislu: door to door.. user posted image

pa seveda babico, ki se bo takoj usedla name, da bo čim hitreje in čim manj boleče..

to niso prevelike želje user posted image

(odgovor članu megiTT)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
31.5.2012 10:40:07   
mkranjec
Pikapolonca - verjetno imaš napotnico za rešilca? Tudi jaz imam moža, ki je odsoten in potrebuje kar nekaj časa do LJ. Tukaj pa živim sama trenutno. V vsakem primeru pokličem rešilca in potem obvestim še njega ter ostale člane družine.

Kar se otrok tiče - ti lahko kdo od družine ali sosedov, prijateljev pomaga ta čas?

(odgovor članu mkranjec)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
31.5.2012 10:41:02   
Morgan
Jaz imam še danes popoldan CTG (je moja ginekologinja dežurna) in če bo vse po sreči naslednji teden planiran sprožen porod.

Tudi meni sladkor prav nori v zadnjih tednih, lačna sem non-stop, ampak res skoz. In želja po sladkem me prav zvija, tako, da se tu in tam kar malo pregrešim z kakšnim koščkom temne čokolade. user posted image
Glede na UZ ta teden pa je otroček bolj suh in dolg. 2800 g ga je namerila, do roka pa je še 2,5 tedna.

Vse, ki ste danes na vrsti - dobro opravite, pa da bi čimprej cartale svoje sončke!user posted image

(odgovor članu pikalonca)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
31.5.2012 10:51:54   
pikalonca
No hudiča, komaj sem lahko začela pisat odgovor...me je kar naprej ven metalo iz foruma.
mkranjec napotnice za rešilca nimam. Sem zadnjič sestri rekla kdaj dobim papirje, pa je rekla da napotnico za v porodnišnico na naslednjem pregledu. Pa sem ji rekla, ja kaj pa če bom mogla it prej rodit, pa je rekla, da niso še neobene brez napotnice pred vrati porodnišnice pustili in da tudi za rešilca ne dajejo več napotnice, ker to je res urgenten primer in da po tanovem več niso potrebne napotnice. Tako da zdaj res ne vem user posted image .
No saj drugače imam okoli nekaj sosedov, ki so v pripravljenosti user posted image . Pa mami je cca 40 km stran od mene, tako da bi skrb za otroka ona prevzela za ta čas. Je pa res malce negotov občutek. In ti to zelo dobro razumeš ;)

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem.

(odgovor članu megiTT)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
31.5.2012 10:56:20   
tinxi
Tudi jaz se pridružujem vsem dobrim željam in stiskam pesti za vse dobro za tiste, ki je danes eden izmed najbolj pomembnih dni v življenju! user posted image user posted image user posted image

Me pa zelo veseli, da nisem edina, ki jo brce user posted image že kar bolijo. Večinoma so prijetne, včasih pa... uff vidim vse zvezde! user posted image Zanimivo je tudi to, da čutim premike user posted image na treh koncih trebuha - pod desnim rebrom (nogice), v srednjem delu na levi strani (ritka) in direktno nad sramno kostjo (domnevam, da glavica...?). Ampak nad sramno kostjo je velikokrat kar boleče in je tak neprijeten občutek, kot da mi bo user posted image kar ven zlezel user posted image

Vse, ki imate probleme s sladkorjem, upam da se ga čim prej rešite!

Pa lep dan! user posted image

.:. It's funny how easily you make me smile .:.

(odgovor članu Morgan)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
31.5.2012 11:06:06   
vrtnica00
tudi jaz vsakič, ko grem na wc pogledam, če je kakšen čep na vidiku. sm včeraj je ena povedala, da je rodila šele po eno 9 dneh od kar ji je čep se odluščil. tk da to zgleda prav nič ne pomeni, da bo se porod takoj začel in sm obupala nad temuser posted image

jutri grem na pregled v P, sm živčna kaj bojo rekli glede pritiska, če bom morala pri njih ostat in če bo treba prožit al bom samo redno hodila k njim na kontrole še. tk da dans treba pripravit za vsak slučaj vse.

srečno tistim, ki jih čaka dans cr. dobr opravite, da se čimprej lahk crkljate s svojimi user posted image user posted image

(odgovor članu tinxi)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
31.5.2012 11:41:46   
mmt1
Pravkar sem prišla iz zadnjega pregleda pri svoji Guser posted image ;
na ctg se nakazujejo neredni popadki, dete je težko cca 3300g, vse ostalo še OK.
Če do pon. ne bo nič, se grem pokazat v porodnišnico - rok imam to nedeljo. Doma smo že vsi res neučakani - ne samo jaz, tudi mož in večja otroka preverjajo, če sem čist ok, če me kaj "ščiplje", prva dva poroda sem imela predčasna, tako da zdaj z vsakim dnem podiram rekord v dolžini nosečnosti...Upam, da na koncu ne bo 2t čez rok...

(odgovor članu vrtnica00)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
31.5.2012 12:14:49   
waiting
pozdravljene souser posted image
Jaz imam se tocno 3 tedne do roka in opazam, kadar grem na wc,
da ko se obrisem je na papirju malo prozorne sluzi.
Ali to pomenijo ze kaksne posebne priprave?
Nekako imam obcutek, da morda bo pa ze pred rokom,
no ja ali pa si samo zelim tako mocno user posted image

(odgovor članu mmt1)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
31.5.2012 12:21:43   
mkranjec
pikapolonca, ne sekiraj se. kadar bo, pač bo, ti si kot vidim v pripravljenosti..če ne drugega pokličeš rešilca ostala birokracija pa te ne briga! ti rojevaš in to je prioriteta.

Ja se pa strinjam s tabo glede negotovosti..sam po mojem bo šlo kar vse na hitro.. brez kakih pomislekov, ker ne bo časa user posted image

sem slišala, da po odluščenju čepa lahko še 14 dni ni nič..tko da. Jaz trenutno tega nisme zaznala, samo danes mi je neka sluz ušla ven, ki nima vonja.. pa ni urin.. kaj je zdaj to? user posted image

(odgovor članu mmt1)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
31.5.2012 12:48:10   
cuero76
No, Junijke - dobro opravite, držim pestke za vas :)

(odgovor članu mkranjec)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
31.5.2012 12:48:38   
ninocka26

IZVIRNO SPOROČILO: hinavkica

IZVIRNO SPOROČILO: ninocka26

Hinavkica katero dr pa imaš. Jaz imam dr. Trojner Bregar. Sladkor je bil pa po kosilu tak, kot brez inzulina (samo se ne sekiram, ker je itak pod mejo), zvečer je bil pa malo nižji.

Jaz pa imam dr. Steblovnik.Js imam najbolj problem zjutraj.Če ne grem na sprehod mi inzulin sploh ne pomaga čeprav si dam 8 enot(začela sm z 4 E).Za zajtrk popijem 2dcl mleka, polnozrnato žemljo,pa včasih jabolko.
Pri kosilu in večerji pa imam redko povišan sladkor.Se zgodi ampak zdaj ko imam inzulin zeloo redko.

Ali moraš tudi ti zdaj hodit samo še v APN do poroda? No sej men kr bol paše ker pri svoji G čakam tut po 2 uri da pridm na vrsto.Morm pa reč da je zelo supr zdravnica.Ko si pri njej si res vzame čas zate.

Hinavkica meni so za zajtrk odsvetovali žemljo in so mi predlagali raje jagode, jogurt in dva crispy. Po takem zajtrku imam jaz super sladkor. Poskusi, mogoče bo tudi pri tebi delovalo.
Jaz sem zaenkrat na 3E, bomo pa videli kako bo šlo naprej.

Jaz že nekaj časa hodim samo v APN, zaradi težav s pritiskom, so me kar oni vzeli. Sem imela danes spet pregled in mi pritisk nekaj gor sili, tako, da se je dr. odločila, da imam naslednji teden poleg pregleda in CTG še UZ, potem se bo pa odločila ali mi že sprožijo, ali bomo še malo počakali.

(odgovor članu hinavkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
31.5.2012 13:12:21   
jupi ja
ja super je biti doma po 52dneh vsega skupaj v bolnišnici... Tadej je res zelo priden,malo ima krčkov ampak ne joka samo stalo, se mi pa kr smili ko vidim da ga boli user posted image ... Ja spanja mi primankuje ker ga morem hranit vsake tri ure, pa še ker nimam svojega mleka mu pripravljam aptamil, tako da utrujena sem res. Drugače je pa super lepo skrbeti za tako majhno štručko ki je samo tvoja user posted image . Ja imela sem bolečine v trebuhu pol še vročino, kri ni bila vredu... in v bistvu sem imela endometriozo na obeh jajčnikih (in vnetje), in pol so mi laparaskopsko to odstranli.

Have a nice day and put a smile on your face....

(odgovor članu ninocka26)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
31.5.2012 13:19:30   
pika001
mkranjec - ja, ko grem na vodo se meni tudi zdi, da tudi ko imam občutek, da sem končala še vedno malo teče... to je posledica, ker otrok že fajn pritiska in so naši mehurji kot ene palačinke, tako da ne morejo držati dosti urina, mislim pa, da je zaradi tega tudi občutek ob potrebi drugačen kot prej. Mi pa gre na živce, da jaz npr. hodim vsakih 30 min, poniči grem ene 5x, tako da se izgleda pripravljam na zbujanje ponoči. user posted image
megiTT - takoj podpišem za predlog želja. user posted image
sladkorna - tiste, ki jo imate, vas res občudujem, kako zdržite. Jaz čisto vsak dan pojem kaj sladkega. Se mi zdi, da bi ponorela, če bi mi keri rekel, da ne smem.user posted image
Vse, ki nimate user posted image doma, držim pesti, da speljete kot je treba... tudi mene kar malo stiska, saj je moj tudi terenec, hodi po celi Sloveniji pa upam, da ko me prime ne bo preveč ekspresno in da ne bo kjer daleč. Drugače pride vsak dan domov, samo jaz bi bil anajbolje vesela, da je od začetka zraven.
Čep - v prvi nosečnosti me je cel dan nekaj špikalo in zvijalo v trebuhu, kot da sem nekaj slabega pojedla, ob 19.00 se mi je odluščil čep (sluzasta kri, če je prozono, je lahko samo povečan izcedek, kar se pa tudi pojavi kot priprava na porod, le da lhko traja dooolgo - jaz ga imam že 2 tedna) in ob 21.00 so me peljali s popadki na 5 minut. Rodila pa sem ob 5.00 zjutraj. Je pa seveda pri vsaki drugače in ni nujno, da sledi po odluščenju čepa porod.

(odgovor članu Rina2)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
31.5.2012 13:37:51   
vrtnica00
jaz opažam zadnje tri dni vsako jutro, da mam fuuuul gost izcedek. morm kr obrisat fajn, se fuuul vleče. pol čez dan je pa ok. jah ni kaj, pripravlja se telo....

(odgovor članu pika001)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
31.5.2012 14:56:28   
kale
Povečan, prozoren in lepljiv izcedek imam že jaz dober teden, ampak to ni nič neobičajnega pozno v user posted image . Drugač pa tud meni po manjši potrebi še malo po kapljicah urin uhaja. Ja, pa tud jaz nestrpno gledam, če se mi je morda čep odluščil, tak da imamo zglede vse bolj ali manj enake ˝težave˝ user posted image .

Glede želja o začetku poroda, pa bi jaz najraje videla, da se mi začne z lastnimi popadki, saj jih veliko poznam, ki jim je odtekla voda, redni popadki pa niso in niso hoteli sledit in so zato dobile še umetne.

LeJo- zelo sem vesela zate, da ti je ratalo prit praktično čist na konc user posted image ! Kot sem že 1x pisala - morda boš pa na koncu celo čez rok user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2547
31.5.2012 15:46:32   
top secret
čep- mani je odpadel že pred 10 dnevi, je bila zelo gosta sluz rumene barve, pa tud količine veliko, tako da ni mogel biti beli tok. sicer vedno ko se obrisem se pritece malo sluzi. sem pa misla da zdj pa bo, ampak nič od tega. tako da ce se vam odlušči čep še ni znak za porod. js pa vsakič ko vsatnem pričakujem da mi bo voda odtekla,pa ničuser posted image . imam sicer še 11 dni do roka, trebuh ogromen, tudi otrok je vecji, ima že okoli 3600. sem uprasala če mi bodo sprožli porod, ker je otrok vecji, pa je bil odgovor da je lahko otrok tudi do 5kg, da sem js tud vecja. oni že vejo ane, sj so zdravniki...
plus tega jke moja g prešla v zasebno in si morem zdaj poiskat drugega g., ki bo vodil mojo nosečnost do poroda. kr neki. a ve katera za kaksnega dobrega g v mb, ki sprejema? res mi ni da bi zdj po celem mestu pešačla pa hodla od g do g pa sprasevala kdo me bo vzeluser posted image
aha, mv je dolg 2cm. ka naj bi ti pomenlo, kok pa naj bi bil ko prides rodit?

Neposredna povezava do sporočila: 2548
31.5.2012 16:16:48   
vrtnica00
top secret to kar ti opisuješ pomoje ni čep, kr to se meni zdj dogaja zadnje dva tri dni vsako jutro. ogrooomno sluzi rumene barve gre vn. čez dan je pa ok. kuk vem naj bi čep vseboval mal krvi oz rdečih nitk. moje je pa to čist rumeno. in je zgleda samo izcedek tak, ki se je nabiral čez noč?? hmmm nevem

a ni ko prideš rosti MV čist skrajšan, se pravi, da tu ni debate o kakih cm... če je še tuk dolg, pol še kr ne bo nič nekaj časa

(odgovor članu top secret)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
31.5.2012 18:13:08   
top secret
čep je lahko rumene, rjave barve in lahko vsebuje krvave nitke, ni pa nujno so nam razlozli v soli za starse pa tud na netu tk piše. lahko se odlušči v enem kosu ali pa traja vec dni da se lušči. js sem sigurna da je bil čep, ker je bil dolg okoli 2cm in sluzast sicer pa kompakten, to kar pa mi gre zadnje dni ven je pa sluz. glede mv pa ja, vem da je se dolg, nevem pa koliko je dolg pri porodu... zdravnica mi je svetovala veliko sexa, da se cimprej zmehcauser posted image . drugače pa pijem tudi malinov caj. no, upam da bo čimprej. nekatre imajo že danes svoje user posted image v naročju. komaj čakam porodne zgodbe. lp

Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?