Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ženske v avtu - true story 23.9.2011 14:42:21
|
|
|
|
Najaa
|
Verjetno ste bile preveč zaposlene s pogovor o tem, kake hude cunje ste si kupile, da bi opazle vse opozorilne znake. Sam men vseen ne bi dal miru, če bi mi vsi blendal, pa od Kopra do meje en lep kos poti.
|
|
|
|
RE: Ženske v avtu - true story 23.9.2011 16:57:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Dežurni prometni prognostnik je takoj priskočil. To je dobro.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.9.2011 10:21:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.9.2011 10:23:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ženske v avtu - true story 24.9.2011 11:58:18
|
|
|
|
Klemy82
|
ležim jst včeri zvečer v postelji in prčkam po mobitelu, grem malo na Rr pogledat in se začnem krohotat na ves glas, sem mojga zbudila. Še njemu pokažem in sva se obadava režala ene 10 minut skupi. Hvala za lep večer, boljš od vsake komedije na tv.
|
|
RE: Ženske v avtu - true story 24.9.2011 12:00:44
|
|
|
|
BellaB
|
Kaj pa po mestu v Franciji se vozit s torbico z vsemi dokumenti in denarjem?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.9.2011 16:00:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ženske v avtu - true story 24.9.2011 18:29:45
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333 IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Pri tebi me nič več ne preseneti. a ne? Jaaaa, avto in ona - ni dobitna kombinacija. Enkrat rodi v avtu, drugič se z odprtim prtljažnikom vozijo... ma zanima naslednja avantura. Ti si avtom nevarna ženska, kuštra.
|
|
RE: Ženske v avtu - true story 25.9.2011 13:00:38
|
|
|
|
BellaB
|
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333 BellaB - na strehi, si mislila? Tocno tako... mati je pustila torbico na strehi in se je torbica z nami peljala cez celo mesto. Ljudje na plocniku so bulili v nas ko teleta, nam mahali,l kazali na streho, se smejali itd. Mi pa nc oz. "eh ti Francozi, se niso vidli Slovencev v ZXu al kaj?". Sele ko smo parkirali smo vidli kaj je bil vzrok za nenavadno vedelnje.
|
|
|
|
RE: Ženske v avtu - true story 25.9.2011 13:48:24
|
|
|
|
Taddy78
|
No, saj to se je meni že tudi zgodilo... glasno sem klela na tistega za mano, da mi trobi pri rdeči luči, ko pa tak nimam kam za it, doma pa sem ugotovila, da sem se vozila z odprtim kuferanom (še vsak je lahko videl gajbo pira). Potem sem se že vozila z odprtim pokrovom za bencin, pa z odprto kripo na terencu...kaj pa vem kak mi je ratalo, sem pa sedaj pač bolj pazljiva, da se to več ne zgodi...no, po pravici povedano imam sedaj avto, ki javlja, če je kaj odprtega Aja, pa 1x sem se zvečer vozila brez luči, kar sem opazila komaj, ko sem prišla v neosvetljeno ulico. No, tudi to se mi več ne more zgodit-hehe
|
|
|
|
RE: Ženske v avtu - true story 28.9.2011 18:06:07
|
|
|
|
ZARA
|
Meni gre pa full na jetra že če ima Zara zadaj odprto okno. takoj slišim in težim, seveda. Pri pritljažniku bi verjetno tudi pogruntala. Povem naslednjič.
|
|
[Brisano sporočilo] 28.9.2011 23:17:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?