Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: pritožba na nedobito neprofitno stanovanje 22.9.2011 14:05:03
|
|
|
|
Kerensa*
|
Odvisno, o kakšnem zdravniškem mnenju je govora, kajti upoštevajo samo tiste t.i. bolezni in/ali stanja, ki so pogojena s slabimi stanovanjskimi razmerami, pa še ta so različno točkovana, kolikor je meni znano. Moj sin je npr. otrok s PP, moja mama pa je bila srčna bolnica - in zdravniški potrdili obeh so zavrnili, ker to dvoje pač ni bilo povezano s stanovanjskimi razmerami.
|
|
|
|
RE: pritožba na nedobito neprofitno stanovanje 22.9.2011 14:15:35
|
|
|
|
mini86
|
ti bom kr zs poslala k so pa že kr podrobnosti
|
|
RE: pritožba na nedobito neprofitno stanovanje 22.9.2011 14:28:40
|
|
|
|
Kerensa*
|
Sem ti poslala odgovor. Nekakšen.
|
|
|
|
RE: pritožba na nedobito neprofitno stanovanje 22.9.2011 17:42:26
|
|
|
|
BellaB
|
Jah jst ti lahko dam muster moje pritozbe, k sem jo na CSD pisala. Ampak bom rabla neki casa, da moje podatke dol zbrisem. Preden se lotis pritozbo pisat pa v piko prestudiraj materialni predpis na katerega se pritozba opira, ker je dobro, da dolocbe materialnega predpisa (v prvi vrsti zakon, nadalje pa tud kak pravilnik, uredba ipd) v pritozbi navajat.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?