pritožba na nedobito neprofitno stanovanje (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

mini86 -> pritožba na nedobito neprofitno stanovanje (22.9.2011 14:02:55)

prosim za pomoč..

kolegici je zmanjkalo 25 pik da bi ga dobila..baje ji niso upoštevali zdr. mnenja..

zdj bi pa rada napisala pritožbo in jaz naj bi ji pomagala[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

zdj pa..izkušenj nimava in prosim če katera kej ve kako bi napisale al pa vsaj kakšne smernice bi bile več kot vesele..lahko tudi na zs.
ona je med tem zgubila službo, tamala hodi k psihologu, živi v eni sobi z skupno uporabo kuhinje in kopalnice..

kakršna koli pomoč oz nasvet bo ZELO prišel prav..

HVALA, HVALA, HVALA-

Kerensa* -> RE: pritožba na nedobito neprofitno stanovanje (22.9.2011 14:05:03)

Odvisno, o kakšnem zdravniškem mnenju je govora, kajti upoštevajo samo tiste t.i. bolezni in/ali stanja, ki so pogojena s slabimi stanovanjskimi razmerami, pa še ta so različno točkovana, kolikor je meni znano. Moj sin je npr. otrok s PP, moja mama pa je bila srčna bolnica - in zdravniški potrdili obeh so zavrnili, ker to dvoje pač ni bilo povezano s stanovanjskimi razmerami.

mini86 -> RE: pritožba na nedobito neprofitno stanovanje (22.9.2011 14:15:35)

ti bom kr zs poslala k so pa že kr podrobnosti

Kerensa* -> RE: pritožba na nedobito neprofitno stanovanje (22.9.2011 14:28:40)

Sem ti poslala odgovor. Nekakšen.

BellaB -> RE: pritožba na nedobito neprofitno stanovanje (22.9.2011 17:42:26)

Jah jst ti lahko dam muster moje pritozbe, k sem jo na CSD pisala. Ampak bom rabla neki casa, da moje podatke dol zbrisem.

Preden se lotis pritozbo pisat pa v piko prestudiraj materialni predpis na katerega se pritozba opira, ker je dobro, da dolocbe materialnega predpisa (v prvi vrsti zakon, nadalje pa tud kak pravilnik, uredba ipd) v pritozbi navajat.

mini86 -> RE: pritožba na nedobito neprofitno stanovanje (22.9.2011 22:49:04)

če ti bo ratal jutr do 11h lahko[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Stran: [1]