|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kajenje
22.8.2005 15:00:03   
lenika
Sem kadilka in ker sva se z možem odločila, da bova začela delat na :duda: sem se odločila, da se bom odvadila. Verjetno je tukaj tudi kar nekaj bivših kadilk, zato me zanima, kaj ste naredile takrat, ko ste si najbolj zaželele cigarete? Kaj pomaga?
Prosim ne me obsojat, rabim samo koristne nasvete.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kajenje
22.8.2005 15:05:43   
*zvezdica*
Živjo!
res je, da nisem (bila) neka strastna kadilka....pa vseeno...ko sem izvedela, da sem srečka nosečka, sem najprej vsa v šoku pokadila 5 cigaret..enega za drugim...od takrat mi pa tudi na misel ne pride, da bi prižgala cigareto...še celo na živce mi gre, če kadijo v moji bližini. Jaz mislim, da ko gre zares, sploh ne pomisliš na nič drugega kot na svojo malo pikico ki raste in se razvija v tebi...
Vso srečo!

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kajenje
22.8.2005 15:09:56   
Miloš
Ko se zares odločiš, si ne zaželiš.
:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kajenje
22.8.2005 15:30:14   
kimba
jaz sem bila kar dobra kadilka pri obeh otrocih. Ko sem zvedela pri prvem da sem noseča sem vsa srečna šla v zdravstvenem domu na drugi konec zgradbe na WC in v smeti z največjim veseljem vrgla škatelco cigaret, pri drugem sem pa nehala kaditi ko sem sumila, da sem noseča. Vsakič ko sem si zaželela cigareto sem si v misli priklicala sliko kaj se z otrokom zgodi ko ti kadiš (otrok se namreč sunkovito skrči - videla sem to v dokumentarnem filmu) in tako sem se odločila, da jaz tega ne privoščim svojemu otroku.

Upam da ti kaj pomaga.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kajenje
22.8.2005 15:30:28   
baguSka
se strinjam z milošem 8)

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kajenje
22.8.2005 15:33:41   
urbancek
Pospravi v glavi zakaj želiš nehati, pa bo šlo.
Sama sem kadila 13 let. Velokokrat sem poskusila prenehati, pa ni šlo. Ko pa sem imela poškodbo glave, sem si rekla, punca sedaj pa stop, da bi si teh pet minut ki jih preživimo na tem svetu zastrupljala še sama, to pa ne. in je ŠLO. Včasih sem še pomislila, potem pa sva še na tretjem pričela delat, pa me je sploh minila želja po cigareti. Sedaj ne kadim že od januarja 2003, pa upam in želim, da ne bom nikoli več, čeprav pravijo, da se zarečenega kruha največ poje.
Želim ti veliko uspeha pri odvajanju, naj ti uspe.

Lp

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kajenje
22.8.2005 15:34:07   
Kalina
jst sm nenosecka, necakajoca kadilka 8)

baguška ;) kaj je novega? :sloncek:

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kajenje
22.8.2005 16:05:03   
baguSka
nič - razen tega da še vedno pušim :)-

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Kajenje
22.8.2005 16:14:20   
saša 73
Lenika.Kadim že ohoho...Raje sploh ne pomislim.
Pred štirimi leti sem nehala oz.,ko sem izvedla,da sem noseča.Pa sploh nisem imela nobene krize.Po končani porodniški sem v službi zopet začela dimit.
Fuj me bodi,moj me ima poln kufer-nikoli ni kadil.
Vsi okoli mene so nehali in mislim,da je že skrajni čas da vržem svinjarijo vstran.
Vse je v glavi,ko se zares odločiš ne smeš/m popustit.Kak sem hudo pametna,ful dobro te razumem.
Po moje nekega pametnega nasveta ni,:hudicek: cigarete v smeti pa konec!
Drži se in veliko volje pri odvajanju-nama obema! ;)

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Kajenje
22.8.2005 16:16:10   
Aleksandrin
Prisegam ne žvečilne Nikorete, meni so pomagali, namesto, da sem prižgala čik sem vzela čigumi, superca, ti rečem.
LP

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Kajenje
22.8.2005 16:22:37   
Klarissa
Jaz sem kadila kar lep čas in pred dvema mesecema nehala kadit in jemat tabletke. In sem čisto vredu. Parkrat se mi je res zaluštal, a vseeno je bil v meni odpor, da ne in ne. Odloči se in pri tem ostani. Bodi odločna.
Mogoče je res meni lažje, ker moj fant ne kadi, a kadijo skoraj vse moje prijateljice. Ko smo skupaj pač one kadijo, jaz pa mučkam slamico v rokah:)
Pa vso vztrajnost:)-

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Kajenje
22.8.2005 16:43:44   
cmokec
Jaz sem nehala ful težje, kot sem pričakovala. Od začetka bi jih kar pojedla, pa je pri meni zmagal princip in trma. Sem imela občutek, da mi še bolj paše kadit.

Drugače je ena omenila Nicorette žvečilne. Tudi jaz sem jih kupila, pa v navodilih piše, da so v nosečnosti odsvetovane in jih nisem uporabljala.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Kajenje
22.8.2005 17:16:14   
Anonimen
Moraš se trdno odločit v glavi, pa gre. Resnično moraš razčistit, da nočeš več kadit, dokler nisem tega naredila, me je abstinenčna kriza zmeraj nazaj potegnila. Ko pa sem se odločila, mi pa niti ni bil več problem tudi odpovedat se raznim "aktivnostim", ki so me spodbujale h kajenju. Npr., nehala sem pit kavo, nehala sem tud hodit na pijačke s kolegicami, ker so skoraj vse kadile, raje sem se z njimi dobila kje, kjer se ni smelo kaditi ali pa me že prej nikoli ni premamilo, da bi prižgala.
Res pa sem imela tudi močno podporo v svojem možu, ki ni nikoli kadil. Pravzaprav mi je bil ne samo opora, ampak največja motivacija. S tem, ko mi ni nikoli težil zaradi kajenja, sem imela še bolj slabo vest, da kadim, kot če bi mi težil. Najbolj sem se zamislila, ko mi je povedal, da si je prisegel, da v življenju ne bo z žensko, ki bo kadila. No, pa je nabasal name.:)-
K sreči sem nehala kaditi kar nekaj mesecev, preden sem zanosila, če pa ne bi, bi mi pa nosečnost sigurno bila dovolj močna motivacija.

(odgovor članu lenika)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   Kajenje
22.8.2005 19:11:32   
puncica
samo to, čestitam za tako dobro odločitev in upam da vama poplača s čim prejšnjimi :modri:

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Kajenje
22.8.2005 22:46:25   
elizabeta p
Jaz sem kadila 4 leta in sem dva dni potem, ko sem izvedela za nosečnost nehala. Prej sem velikokrat probala pa niti ni bilo prave motivacije. Pomislila sem kaj s tem delam svojemu otroku in niti ni bilo težko. Sem pa skoz kej po rokah valjala pa v usta dajala. Bobi palčke, piškoti, kuliji... Če imaš voljo se da.;)

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Kajenje
22.8.2005 23:15:35   
Aleksandrin
Moram še povedati, da so mi kile pa kar poskočile, tako, da je dobro kakšno dieto vzporedno izvajati.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?