Nika v službi
|
IZVIRNO SPOROČILO: lenčy IZVIRNO SPOROČILO: pikica* IZVIRNO SPOROČILO: lenčy IZVIRNO SPOROČILO: pikica* IZVIRNO SPOROČILO: lenčy ronja hvala za nasvet ampak kako naj grem js knjižit enemu sp, če še izkušenj nimam? js sm dve leti nazaj končala študij oz. izpite, pa se zdele ne spomnm nič poknjižit, kaj šele bilance delat Kaj pa če bi šla v kak dober računovodski servis in povedala, da nimaš nobenih izkušenj, vendar si pripravljena delat brezplačno (oz. za potne stroške), da si pridobiš izkušnje? za to še nisem slišala, mislš, da bi me kater vzel? Poskusi pa boš videla . Prepričana sem, da se najde kdo, ki bo z veseljem sprejel tako opcijo. Ti pa glej na to kot na šolanje, ki ga odplačuješ s svojim delom. In če se le da, pojdi tja osebno. Tako boš dobila vtis o podjetju, oni pa bodo imeli priložnost, da te osebno spoznajo in te na hitro ocenijo. bom poskusila, ampak sem še vedno mnenja, da se nobenemu ne bo dalo z mano ukvarjat, tako je po navadi pri začetnikih (slišim od kolegic). sicer pa ja, tudi administrativna dela iščem, še celo rajši. sem delala prek študenta že marsikje, enkrat sem bila tajnica direktorice, pa je bilo super. js se res vidim v tem poslu, ker sem natančna, zanesljiva in čist picajzlasta res ste fejst, veliko nasvetov sem dobila od vas Če si si že v glavi naštelala, da ne bo nič iz tega, potem res ne bo nič. Pozitiven naboj šteje! Gremo, punca. In - izkušnje imaš, kot praviš. Preko ŠS, ampak to sploh ni pomembno, izpostavi dela, ki si jih opravljala, to so izkušnje.