Bakfark
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka govori da sem že vsa celulitična Kaj pa pravi ogledalo, med dvema ognjema? Največji problem pa je, ker mene moje kile ne motijo in se počutim ok... Kako se počutiš ok, če ti pripombe zbijajo samozavest? Nad njeno popolno srečo očitno bdi samo označevalec-Gospodar. Dejstvo, da se izven njegove prisotnosti, med drugimi (označevalci, katerim pogosta uporaba pripomb ni pozicijsko, statusno naddoločena in obenem standard komunikacije, utečeni dikurz) in ko je sama s seboj torej, počuti popolnoma okej, jasno aludira na to, da bi se brez tega gospodarja dalo prav tako spodobno živeti. bakfark kaj ti namenoma pišeš tako, kot naši politiki govorijo....same tujke...nič bolj omikano se to ne bere. edini efekt je da te več kot tričetrt ljudi ne razume. ajde da vidim, če znaš napisat zgornji sestavek tudi v naši lepi slovenščibni brez tujk V bistvu je moj namen bil biti razumljiv za milionarko, z ozirom da njo citiram je odgovor bil namenjen izključno njej - preprosto rečeno, rada "filozofira", pa sem ji tokrat z veseljem odgovoril na "filozofski" način. Ti pa z veseljem pojasnim "same tujke". pozicijsko iz pozicija=mesto statusno=iskreno nimam pojma standard=valjda standard **** komunikacija=minimalno dvopartitno intersubjektivno audio, vizuelno ali mentalno (telepatija) posredovanje podatkov. Razumljivo??? Interesantno, da človek uporabi dve tri tujke in se razume, da govori najmanj esperanto. Podobno kot napori, da današnjo mladino, ki na pinku posluša Cece, Gice, Mice i ostale pice, poučiš o pravi srbski muziki pa jim zarolaš Gojkovićevo Stani ibar vodo, ali Smakov Put od balona, ali Zvonka Bogdana, pa te samo debelo gledajo... Ne bodi groba do politikov, ipak obstaja en striček v parlamentu, ki rad uporablja preprost narodski jezik, on je pravzaprav utelešenje avtentitičnega, pardon, da uporabim slovencizem - pristnega izraza slovenske nacionalne zavesti, njega vsi razumejo brez najmanjšega napora.
|