leda -> RE: Septembrčki 2008 - 3. del (22.6.2012 21:29:40)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you Hej punce! kako ste kaj? vidim, da stran bolj sameva. no, ko bo katera imela čas....mi lahko svetujete kaj se bolj splača - kupiti sling ali kengurujčka? vaše izkušnje? kaj je bolj praktično, udobno za dojenčka? pri LN nisem tega uporabljala, na netu pa berem pluse in minuse za eno ali drugo stvar. lepo se imejte. jaz sem nabavla sling, pa ga niti enkrat nisem uporabila....tak da...priporočam kengurujčka morda prepozno, ampak...tut men sling ni šel, se pa nisem zares potrudla, ker poznam ful mamic (vključno z mojo sestro, ki ga je osvojila šele pri tretjem, ko je bil res nuja), ki so ga s pridom uporabljale. je pa res, da se morata človk in človeček mal navadit. sicer pa so tle zaključki in sem ful vesela. zoja je razturila (sej sem pričakovala,da bo dobra pri slovenščini, ampak da bo vse v superlativih tudi pri telovadbi in matematiki, me je pa presenetlo), pa še zaljubila sta se čist pred koncem šole z enim sošolcem, ki je super fantek. ampak sta tko smešna v tem izkazovanju pozornosti, da se moram ful trudit, da ne crknem od smeha al pa se zjokam od ganjenosti, ko ju vidim skupi. jah, kaj delajo eni racionalni bejbi hormoni ;) sem pa ravnokar tko jezna na svojga tipa,da bi mi prov prišel en klepet...če je sploh kera še kdaj tle.
|
|
|
|