Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrčki 2008 - 3. del 2.11.2011 15:47:40
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish aja..imam jaz tud krompirjeve počitnice očitno ne vemo vsega.
|
|
RE: Septembrčki 2008 - 3. del 2.11.2011 21:27:51
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: gold fish aja..imam jaz tud krompirjeve počitnice očitno ne vemo vsega. bubi...česa ne veste.... a nimajo otroci krompirjevih počitnic zdaj...no jaz sem tud fraj - dopust ....to je bilo mišljeno.. .... al je še kaj kar bi radi vedeli?
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2008 - 3. del 3.11.2011 20:29:58
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: gold fish aja..imam jaz tud krompirjeve počitnice očitno ne vemo vsega. bubi...česa ne veste.... a nimajo otroci krompirjevih počitnic zdaj...no jaz sem tud fraj - dopust ....to je bilo mišljeno.. .... al je še kaj kar bi radi vedeli? JA fiši še kaj bi radi vedeli dej povej no
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2008 - 3. del 3.11.2011 20:30:49
|
|
|
|
RAČKAPK
|
no ko sem pa jaz na RR pa nikjer nobene
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2008 - 3. del 3.11.2011 20:45:56
|
|
|
|
RAČKAPK
|
Tri prijateljice se srečajo v mestu. Prva je samska, druga je zaročena, tretja pa poročena. Po kratkem pogovoru se dogovorijo, gredo v sex shop in nabavijo sexi usnjeno sp.perilo, usnjene škornje z visoko petko in črno usnjeno masko za čez oči - presenetile bodo svoje moške!!!!! Po nekaj dneh se zopet srečajo: SAMSKA pove: Šla sem k njemu v pisarno oblečena v usnjeno sexi perilo, čez pa dežni plašč. Divje sva sexala 3 ure! ZAROČENA POVE: Vse tisto sem si oblekla in ga vsa sexi pričakala doma. Zaročenec je rekel, da sem neverjetna, da me obožuje. Ljubila sva se celo noč. POROČENA POVE: Otroke sem dala k mami, oblekla usnjeno sp.perilo, obula sexi črne škornje z vrtoglavo petko, maska čez oči...... in čakala. Mož pride domov, pograbi daljinca, vzame pivo iz hladilnike, me pogleda in vpraša: "HEJ, BATMAN, KAJ BO ZA VEČERJO?"
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2008 - 3. del 3.11.2011 20:47:13
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish bubi...česa ne veste.... a nimajo otroci krompirjevih počitnic zdaj...no jaz sem tud fraj - dopust ....to je bilo mišljeno.. .... al je še kaj kar bi radi vedeli? Tak pa ja. Še jaz ne rečem, da imam počitnice, ker jih nimam. Imam dopust, ki mi ga je minister predpisal v teh dneh.
|
|
RE: Septembrčki 2008 - 3. del 3.11.2011 22:41:00
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK no ko sem pa jaz na RR pa nikjer nobene hvala enako
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2008 - 3. del 3.11.2011 22:43:13
|
|
|
|
sonček33
|
GF tebe pa moram prav posebaj pozdravit. A ste ok?
|
|
RE: Septembrčki 2008 - 3. del 3.11.2011 22:48:00
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: gold fish bubi...česa ne veste.... a nimajo otroci krompirjevih počitnic zdaj...no jaz sem tud fraj - dopust ....to je bilo mišljeno.. .... al je še kaj kar bi radi vedeli? Tak pa ja. Še jaz ne rečem, da imam počitnice, ker jih nimam. Imam dopust, ki mi ga je minister predpisal v teh dneh. meni se lepše sliši, če imam počitnice ... pa dejansko tak ure koristim ne dopusta....
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2008 - 3. del 3.11.2011 22:51:05
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: gold fish aja..imam jaz tud krompirjeve počitnice očitno ne vemo vsega. bubi...česa ne veste.... a nimajo otroci krompirjevih počitnic zdaj...no jaz sem tud fraj - dopust ....to je bilo mišljeno.. .... al je še kaj kar bi radi vedeli? JA fiši še kaj bi radi vedeli dej povej no mislim, da si ti kar na tekočem z dogajanjem... kaj te zanima? ... v torek zjutraj pokliči ti vse povem
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2008 - 3. del 4.11.2011 12:28:25
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: gold fish aja..imam jaz tud krompirjeve počitnice očitno ne vemo vsega. bubi...česa ne veste.... a nimajo otroci krompirjevih počitnic zdaj...no jaz sem tud fraj - dopust ....to je bilo mišljeno.. .... al je še kaj kar bi radi vedeli? JA fiši še kaj bi radi vedeli dej povej no mislim, da si ti kar na tekočem z dogajanjem... kaj te zanima? ... v torek zjutraj pokliči ti vse povem aja šele v torek....to pa so počitnice
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2008 - 3. del 4.11.2011 20:20:55
|
|
|
|
Jazzy1
|
Živjo!!!!!!!!!!!!!!!!!! Remember me? It's been a while Kako ste kaj? A bi mi ena naredila en mini, superkratek povzetek kaj je novega?? Pri nas je zelo veselo, kot verjetno tudi pri ostalih bi rekla. Grem malo za nazaj prebrat....pol se pa spet kaj oglasim.
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2008 - 3. del 4.11.2011 20:47:39
|
|
|
|
Lara Croft
|
Remember me? It's been a while user posted image Presneto, sej to Angleščino čisto dobro razumem... ma govorit mi ne gre, moram ful razmišljat preden sestavim en stavek...
|
|
RE: Septembrčki 2008 - 3. del 4.11.2011 23:39:47
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 GF tebe pa moram prav posebaj pozdravit. A ste ok? o, helo dekle.... hvala za pozdrave...vračam.... Mi smo kar ok. Se nam nonstop nekaj dogaja, tako da je kar pestro... (bi lahko blo manj... )... Trenutno sem jaz na "udaru" .... Kako ste vi? Kako je L?.... A z Glorio se še kaj slišita?... Nisem nič drugih forumov spremljala, tako da nisem na tekočem..... ...ma se javim kaj na zs (če še to sploh obstaja )
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2008 - 3. del 4.11.2011 23:40:59
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: gold fish aja..imam jaz tud krompirjeve počitnice očitno ne vemo vsega. bubi...česa ne veste.... a nimajo otroci krompirjevih počitnic zdaj...no jaz sem tud fraj - dopust ....to je bilo mišljeno.. .... al je še kaj kar bi radi vedeli? JA fiši še kaj bi radi vedeli dej povej no mislim, da si ti kar na tekočem z dogajanjem... kaj te zanima? ... v torek zjutraj pokliči ti vse povem aja šele v torek....to pa so počitnice saj bom že v pon. tam....samo bo pestro, pa še ful nekih stvari imam za pripravit, pa sestankovanje ob ponedeljkih......zato raje torek
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2008 - 3. del 4.11.2011 23:41:43
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Remember me? It's been a while user posted image Presneto, sej to Angleščino čisto dobro razumem... ma govorit mi ne gre, moram ful razmišljat preden sestavim en stavek... probaj tak, da ne razmišljaš....bo šlo lažje
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2008 - 3. del 4.11.2011 23:43:12
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Živjo!!!!!!!!!!!!!!!!!! Remember me? It's been a while Kako ste kaj? A bi mi ena naredila en mini, superkratek povzetek kaj je novega?? Pri nas je zelo veselo, kot verjetno tudi pri ostalih bi rekla. Grem malo za nazaj prebrat....pol se pa spet kaj oglasim. pozdravljena....
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2008 - 3. del 5.11.2011 8:42:00
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Živjo!!!!!!!!!!!!!!!!!! Remember me? It's been a while Kak te ne? Saj smo pred enim mesecem kavico skupaj pili Ej, samo res - cel mesec je že naokoli
|
|
RE: Septembrčki 2008 - 3. del 5.11.2011 13:04:10
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Kak te ne? Saj smo pred enim mesecem kavico skupaj pili Ej, samo res - cel mesec je že naokoli Ma ja, kolk gre hitro mimo. Leda - jaz od takrat prav vsakič ko so obiski ponudim tist sir s česnom hehe. A gremo ponoviti decembra? Lahko tudi pri nas!Čeprav Lija je pol še en teden govorila, da bi šla v IGRALNICO od Zoje.
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2008 - 3. del 5.11.2011 13:44:25
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Živjo!!!!!!!!!!!!!!!!!! Remember me? It's been a while Kak te ne? Saj smo pred enim mesecem kavico skupaj pili Ej, samo res - cel mesec je že naokoli Ja, je že preveč časa mimo, kdaj se dobimo spet? Sem ravno včeraj pisala Ledi, kje kupim tist njen sir Tahiti al Sirtaki?
|
|
RE: Septembrčki 2008 - 3. del 5.11.2011 14:28:33
|
|
|
|
Lara Croft
|
Jazzy...... vse najboljše za rojstni dan...
|
|
RE: Septembrčki 2008 - 3. del 5.11.2011 18:07:53
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 A gremo ponoviti decembra? Lahko tudi pri nas!Čeprav Lija je pol še en teden govorila, da bi šla v IGRALNICO od Zoje. Z veseljem. Lahko tudi pri nas Sem ravno hotela napisati, da bomo prav gotovo šli kaj lučke v LJ pogledat. Ampak saj lučke imamo tudi v našem mestu - zakaj pa ne bi vi prišli preko Trojan? No, mi bomo verjetno res prišli. Če ste le toliko fleksibilni - jaz znam povedati samo kak dan, dva v naprej. Sploh decembra, ko lahko pride kaka viroza mimogrede.
|
|
RE: Septembrčki 2008 - 3. del 5.11.2011 18:50:51
|
|
|
|
leda
|
Ma ja, kolk gre hitro mimo. Leda - jaz od takrat prav vsakič ko so obiski ponudim tist sir s česnom hehe. A gremo ponoviti decembra? Lahko tudi pri nas!Čeprav Lija je pol še en teden govorila, da bi šla v IGRALNICO od Zoje. ledine kučne čarolije... me smo za decembrsko kofetkanje. jazzy, z veseljem pri vas. lija pa lahko še kdaj solo pride v igralnico od zoje IN ele
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2008 - 3. del 5.11.2011 18:52:03
|
|
|
|
leda
|
Ampak saj lučke imamo tudi v našem mestu - zakaj pa ne bi vi prišli preko Trojan? tudi k bubijem pridemo madonca bo žurk v veselem decembru
|
|
|
|
RE: Septembrčki 2008 - 3. del 5.11.2011 21:07:02
|
|
|
|
Lara Croft
|
Z veseljem. Lahko tudi pri nas user posted image Jah, kaj mi pa druzga preostane?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
porokaksenciKoliko vas je stala celotna poroka (obleke, prstani, svatba, slike,...) na osebo0-50€ (
27%)
50-100€ (
17%)
100-150€ (
11%)
150-200€ (
4%)
200-250€ (
6%)
250-300€ (
35%)
Število vseh glasov: 244Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!