leda -> RE: Septembrčki 2008 - 3. del (26.9.2011 20:55:18)
|
Ma kako prijeten vikend sva preživeli z Lariko... mi smo mel tut skor krasen vikend. sobota elina žurka za žlahto (da ne bo pomote, ni bla kriva za SKOR. ne ne. mi mamo super žurke in žlahto). v nedeljo smo mele pa babji dan in sem jih glih vrgla v banjo, da jih nedeljsko spucam, ker se bomo potem družile še z ostalimi babami, katerih tipi majo nedeljske obveznosti, ko se je začelo. zagledam neki zoji na laseh in v tistem mi je prišibal čez možgane listek s šolske table: pojavile so se uši! sej ne da ga ne bi že v vrtcu obešal, ampak nekak je niso marale in sem ga mela za uno; dogaja se drugim...pa sem najprej poklicala svoje neformalne vire, katerih vsak je mel na zalogi eno bolj srce parajočo zgodbo povezano z ušmi kot drugo. ko sem mela moralo nekje na tleh in ko sem se komi zadrževala, da se nisem začela besno čohat po lastni glavi, ki me je glej no glej začela srbet tisti trenutek, ko sem se spogledala s prvo uško, sem ju sfenala, napokala v avto in zvlekla v dežurno lekarno. tam pustila celo premoženje (izmenjala ne-izkušnje s pol vrste v lekarni, ki je bla tam zarad istega razloga v podobno obupanem stanju. uni z izkušnjami majo očitno pripomočke že doma), ju spet vrgla v banjo, našamponirala z eno zadevo, ki definitivno z vonjem preganja še vse kaj drugega in potem z nekim bejbi glavnikom česala cel popoldne. in še dons zjutri in dons popoldne in dons zvečer. pa ela ni problem. unih par blond lask mam takoj popedenah, zoja ma pa krasne goste in dooolge temne kodre... evo je že bolš. kao [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|