Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Se je že katera bjonda prelevila v... 15.9.2011 14:55:48
|
|
|
|
uškinamama
|
zara ...strašiš me...vršič...torte... bežim
|
|
RE: Se je že katera bjonda prelevila v... 15.9.2011 14:57:45
|
|
|
|
ZARA
|
Kva? A sva spet isto mislile? Počasi postajava enako modri.
|
|
RE: Se je že katera bjonda prelevila v... 15.9.2011 14:59:20
|
|
|
|
uškinamama
|
a nisi prebrala ...ja , ja modri...jaz bom smrketa..
|
|
RE: Se je že katera bjonda prelevila v... 15.9.2011 15:03:38
|
|
|
|
Nika v službi
|
Zara, ne boš verjela, že veliko tort sem pri njej naročila. Bom pa razmislila, če jih bom še, ko bo imela to frizuro.
< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 15.9.2011 15:04:00 >
|
|
RE: Se je že katera bjonda prelevila v... 15.9.2011 15:03:44
|
|
|
|
pety78
|
Kulska, ta bi ti pristajala, Pety. Pa skoraj na oba uča vidi. Ampak saj Pety ne menja valut... Nika, a potem za 23. še ni potrjeno? Čaki, sej menda se bom frizirala kak dan kasneje. Moram pri sestri preverit, kdaj bo mela čas(t).
< Sporočilo je popravil pety78 -- 15.9.2011 15:05:08 >
|
RE: Se je že katera bjonda prelevila v... 15.9.2011 15:34:11
|
|
|
|
Nika v službi
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 Kulska, ta bi ti pristajala, Pety. Pa skoraj na oba uča vidi. Ampak saj Pety ne menja valut... Nika, a potem za 23. še ni potrjeno? Čaki, sej menda se bom frizirala kak dan kasneje. Moram pri sestri preverit, kdaj bo mela čas(t). Tvoja sestra absolutno NIMA časa pred 24.09., a ne veš tega?
|
|
RE: Se je že katera bjonda prelevila v... 15.9.2011 17:43:39
|
|
|
|
Tutan
|
No, jaz sem se pobarvala iz blond na oranžno - takšno lepo. Je bila prvih 14dni super, potem se je začela spirat (itak, ker so bili spodaj blond), potem je bil tu že hitro viden narastek (po 3 tednih - naravna blondinka, drugače ). In konec koncev je bil potem spravit oranžni pigment in it nazaj na blond (sem se kar krepko postrigla, ker tako lepo oranžna, kot sem bila prvih 14dni, nisem bila nikoli več - pa moj frizer uporablja Joico barve, ki so drugače super obstojne). Sedaj imam strogi pač do ramen s frufrujem, in pramena v več blond barvah (postopno, spodaj temnejše in tako naprej - je super, se malo drugače počešeš in voila brand new look :)) Drugače meni nežno oranžna (skoraj rdečkasta - kot imajo naravne rdečelaske) noro lepo izgleda na svetli barvi kože... na sploh mi je postala svetla barva kože s tistim pridihom zdravosti noro všeč :) .... me prej odbijejo posolarjenje gospodične, z blond ali oranžno barvo las....
|
|
|
|
RE: Se je že katera bjonda prelevila v... 15.9.2011 19:04:53
|
|
|
|
StrawberrY
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tutan Drugače meni nežno oranžna (skoraj rdečkasta - kot imajo naravne rdečelaske) noro lepo izgleda na svetli barvi kože... na sploh mi je postala svetla barva kože s tistim pridihom zdravosti noro všeč :) .... me prej odbijejo posolarjenje gospodične, z blond ali oranžno barvo las.... Podpis.
< Sporočilo je popravil StrawberrY -- 15.9.2011 19:05:10 >
|
|
|
|
RE: Se je že katera bjonda prelevila v... 15.9.2011 19:40:29
|
|
|
|
Melia
|
pozdravljena imela sem že vse možne barve las, razen črnih...in do zdaj vedno sem še pristala nazaj na blond. tak da kaj naj ti rečem? poskusi, ampak sem skoraj 100% da boš spet svetlolaska. moj frizer vedno reče - enkrat svetli lasje, vedno svetli lasje.... pri meni že drži tako. sama rada sicer probam nove barve ampak že takoj naslednjič frizerju gnjavim, da bi spet bila blond....tak da začneva s pramenčki....potem čez čas pa spet vse blond. obvezno pa sem blond čez poletje....to mi je pa super. veselo barvanje želim!
|
|
|
|
RE: Se je že katera bjonda prelevila v... 16.9.2011 13:55:15
|
|
|
|
StrawberrY
|
NO evo, jaz od frizerja. Nisem oranžna . Mi je tako noro lepo barvo nardila, pa sigurno ene 10 cm postrigla. Tako da sem čist nova . Me je otrok videl, pa pravi joj mami kok si fletna Barvo pa mam pa tako naravno, svetlo, sej ne znam opisat. Pa vmes samo par pramenov s svetlejšo barvo narejenih. Res taka topla jesenska barva. Bravo za mojo frizerko
|
|
|
|
RE: Se je že katera bjonda prelevila v... 16.9.2011 14:05:32
|
|
|
|
Nika v službi
|
Nehi se že hvalit, no in raje pripopaj sliko!
|
ImeMiška2006Katero ime za punčko vam je lepše:Leja (
9%)
Tara (
16%)
Nina (
19%)
Teja (
10%)
Sara (
25%)
Gaja (
20%)
Število vseh glasov: 654Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!