Nika v službi
|
Jaz sem po naravi temno rjava, zelo temno rjava (no, zdaj vmes že pepelnato siva ), pa sem imela že vse - od oranžne, bakrene, rdeče, blond pramene. Saj ni nujno, da si cela rjava, osnovna barva recimo rjava in potem neki svetlejši, bakreni recimo, prameni. To je meni izredno lepo, pa toplo izgleda, seveda pa je odvisno od tipa kože, oblike frizure. Trend je nazaj k naravi, zato se sedaj - če gledaš trende po Evropi, recimo FR - skoraj vsi vračajo nazaj k svojim osnovnim barvam. Delujejo naravno, urejeno. Zimski čas tudi nekako nakazuje drugačne barve kot poletni čas, je pa res, da vsak pač izbira tisto, kar njemu najbolje sede. Če se za nekaj trdno odločiš, potem znaš to tudi nositi in posledično ti to bolje pristoja, kot nekaj, kar je na silo. Jaz zase vem, da pozimi nosim toplejše odtenke, torej rjava, bakrena, tudi zamolkla rdeča. Veliko je odvisno tudi od tega, ali dnevno nosiš make-up ali ne; določene frizure in barve so namreč obupne, če ni zraven nekega usklajenega make-upa. Zate vem, da hodiš v službo urejena, z make-upom, torej si lahko privoščiš nekaj več drznosti, tako v barvi kot v dolžini/obliki frizure. Jaz frizuro in barvo gledam vedno kot celostno podobo - torej glede na stil oblačenja, make-up, nohte in barve lakov, ki jih nosiš, garderobo (čevlje, dodatki). Če je vse to nekako v sozvočju, potem zame izgleda ok, če pa striže, pa je lahko frizura še tako tipi-top, pa ne izgleda dobro. Kot rečeno, jaz bi tebe dala v rjavo z nekimi prameni.