Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ne čutim penisa v nožnici 15.9.2011 15:31:44
|
|
|
|
_narava_
|
Dobre ste
|
|
|
|
RE: Ne čutim penisa v nožnici 15.9.2011 16:34:46
|
|
|
|
ronja
|
Pri tej temi sem se pa res nasmejala! Ni jih veliko, ki so poskusili ta položaj, vendar tisti, ki so ga, se strinjajo, da žensko privede do vrhunca orgazmičnih užitkov. Medtem ko leži na boku, vendar s hrbtom proti vam in vi penetrirate vanjo od zadaj, lahko uživa v vaših rokah, ko jo objemate, božate, vzburjate … Tega še ni veliko ljudi poizkusilo? Pa saj to je čista klasika... (poleg ostalih klasik, seveda)... Zanimivo, no, sem si kaj bolj eksotičnega predstavljala Lahko pa vi ležite na boku, ona na hrbtu, svojo nogo (tisto, ki je bliže vam) lahko položi na vaše boke in svojo zunanjo nogo med vaše noge, tako da je njena ritka obrnjena proti vam. V tem primeru bo penetracija globoka Po pravici povedano - tle bi pa rabila slikico... Si ne predstavljam čisto... Tole cvilečo opico pa midva izvajava, ampak nisem vedela, da sem opica. Cvilim pa kakor kdaj. Enako. To je tudi en od razlogov, da si ne želiva živet z odraslimi otroki - naj grejo oni drugam cvilit, midva bova pa lahko takrat v miru... khm... se igrala opice take in drugačne;).
|
|
RE: Ne čutim penisa v nožnici 15.9.2011 21:32:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala za odgovore:) Sej jaz čutim malo pritiska ampak nic posebnegA:)
|
|
|
|
RE: Ne čutim penisa v nožnici 15.9.2011 21:38:33
|
|
|
|
Anonimen
|
SMešni odgovori priznam:) Utrip pa čutim samo ko mu prihaja:)
|
|
|
|
RE: Ne čutim penisa v nožnici 15.9.2011 21:47:14
|
|
|
|
HHH
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Utrip pa čutim samo ko mu prihaja:) No zdaj bomo morale pa še to obdelat
|
|
|
|
RE: Ne čutim penisa v nožnici 15.9.2011 21:50:03
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja Face ste Pa saj logično, da ko ga imaš na stand-by notri, da ne čutiš skoraj nič. Saj tampon imamo tudi not na stand-by in ga nič ne čutim No, mal pa je razlike v velikosti... dolžini, debelini,... mislim, ne moreš ga glih tko odmislit ko tampon, no! moram se
|
|
[Brisano sporočilo] 15.9.2011 22:06:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ne čutim penisa v nožnici 15.9.2011 22:36:57
|
|
|
|
*mačka*
|
IZVIRNO SPOROČILO: HHH IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Utrip pa čutim samo ko mu prihaja:) No zdaj bomo morale pa še to obdelat KO MU PRIHAJA - nimaš več kej obdelvat
|
|
|
|
RE: Ne čutim penisa v nožnici 16.9.2011 7:51:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdaj, ko sem tole prebrala vem, da ta dan ne more bit slab, če sem se že zjutraj do solz nasmejala ... LOL
|
|
|
|
RE: Ne čutim penisa v nožnici 16.9.2011 8:20:45
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gromska Od mene pa danes, ko vas berem, le golden shower!
|
|
RE: Ne čutim penisa v nožnici 16.9.2011 8:35:32
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: Gromska Od mene pa danes, ko vas berem, le golden shower! ewwww, perverzno http://en.wikipedia.org/wiki/Urolagnia
|
|
|
|
RE: Ne čutim penisa v nožnici 16.9.2011 8:39:34
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: Gromska Od mene pa danes, ko vas berem, le golden shower! ewwww, perverzno http://en.wikipedia.org/wiki/Urolagnia ker perverzno misliš , stavim, da sva skupaj z gromsko mislile le to, da se je polulala od smeha, a ne Gromska?
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?