Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ne čutim penisa v nožnici 15.9.2011 11:34:25
|
|
|
|
Nika v službi
|
IZVIRNO SPOROČILO: HHH Če je fejst gajsten tudi na standby-u ni čisto pri miru. Malo utripa... Res je. Sicer pa... še vedno in kar naprej ZABAVNO!
|
|
RE: Ne čutim penisa v nožnici 15.9.2011 11:35:41
|
|
|
|
ronja
|
Vidiš, pa je hhh našla pravi izraz, ko sama nisem znala razložit . Vsekakor ga ne moreš odmislit.
|
|
RE: Ne čutim penisa v nožnici 15.9.2011 11:36:37
|
|
|
|
Nika v službi
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja Vidiš, pa je hhh našla pravi izraz, ko sama nisem znala razložit . Vsekakor ga ne moreš odmislit. Vsekakor, ampak jaz tudi palčke v ušesu ne morem odmislit...
|
|
RE: Ne čutim penisa v nožnici 15.9.2011 11:44:48
|
|
|
|
Petka09
|
Pa ja, saj ga v bistvu ne odmisliš. Ampak če nardiš en tak test, da si vsaj nekaj sekund čist pri miru, pa ga ne čutiš oz. čutiš pritisk. In če seveda probaš odmislit - samo za potrebe testa seveda .
|
|
|
|
RE: Ne čutim penisa v nožnici 15.9.2011 11:47:12
|
|
|
|
ronja
|
Že vidim danes naše fante, kako bojo pogledali, ko bo cela rr testirala... Ne, lubi, to sam za test, čist pri miru bit . Meni se zdi,d a ga še po koncu ne morem odmislit... NO, moram probat zavestno odmislit, če bo šlo. na srečo je za hece
|
|
RE: Ne čutim penisa v nožnici 15.9.2011 12:02:34
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
|
|
RE: Ne čutim penisa v nožnici 15.9.2011 12:11:15
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi IZVIRNO SPOROČILO: HHH Če je fejst gajsten tudi na standby-u ni čisto pri miru. Malo utripa... Res je. hej,mogoče pa avtorica teme ne čuti utripa(nja) in je zato zaskrbljena? ampak tud zato so keglove vaje dobre..
|
|
|
|
RE: Ne čutim penisa v nožnici 15.9.2011 12:12:01
|
|
|
|
TomTaylor
|
če je predolgo na standby-u, ne sam pritisk, tut utripat neha. Res.
|
|
RE: Ne čutim penisa v nožnici 15.9.2011 12:12:58
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor če je predolgo na standby-u, ne sam pritisk, tut utripat neha. Res. ja. heart attack in - rata sliva.
|
|
|
|
RE: Ne čutim penisa v nožnici 15.9.2011 12:14:02
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi IZVIRNO SPOROČILO: HHH Če je fejst gajsten tudi na standby-u ni čisto pri miru. Malo utripa... Res je. hej,mogoče pa avtorica teme ne čuti utripa(nja) in je zato zaskrbljena? ampak tud zato so keglove vaje dobre.. dve možnosti sta: 1. keglove vaje ali pa 2. tole:
|
|
RE: Ne čutim penisa v nožnici 15.9.2011 12:35:45
|
|
|
|
mateyka
|
to je extender ne pa utripalec, da ga bo lažje začutila - ali sploh obstaja kako utripalno pomagalo? mislim, da je to nova tržna niša
|
|
|
|
RE: Ne čutim penisa v nožnici 15.9.2011 13:22:11
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka to je extender ne pa utripalec, da ga bo lažje začutila - ali sploh obstaja kako utripalno pomagalo? mislim, da je to nova tržna niša a nisi pomislila, da pa mogoče ne utripa zato, ker je premajhen? Za "utripanje" si pa lahko vibrator umisli...
|
|
RE: Ne čutim penisa v nožnici 15.9.2011 13:35:17
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: mateyka to je extender ne pa utripalec, da ga bo lažje začutila - ali sploh obstaja kako utripalno pomagalo? mislim, da je to nova tržna niša a nisi pomislila, da pa mogoče ne utripa zato, ker je premajhen? Za "utripanje" si pa lahko vibrator umisli... kama sutra pravi da poznamo tri tipe nožnic in tičev. srna/zajec, kobila/bik, slonica/konj. in partnerja morata imeti iste velikosti, da pašeta en drugemu in da lahko primerno zadovoljita en drugega. samo zahodnjaki bi šli v idejo, da bi probali zajca nategniti v slona, namesto najti primerno srno (da uporabim KM žargon).
|
|
|
|
RE: Ne čutim penisa v nožnici 15.9.2011 13:39:00
|
|
|
|
Nika v službi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: mateyka to je extender ne pa utripalec, da ga bo lažje začutila - ali sploh obstaja kako utripalno pomagalo? mislim, da je to nova tržna niša a nisi pomislila, da pa mogoče ne utripa zato, ker je premajhen? Za "utripanje" si pa lahko vibrator umisli... kama sutra pravi da poznamo tri tipe nožnic in tičev. srna/zajec, kobila/bik, slonica/konj. in partnerja morata imeti iste velikosti, da pašeta en drugemu in da lahko primerno zadovoljita en drugega. samo zahodnjaki bi šli v idejo, da bi probali zajca nategniti v slona, namesto najti primerno srno (da uporabim KM žargon). Pa to je za crknit!
|
|
RE: Ne čutim penisa v nožnici 15.9.2011 13:47:41
|
|
|
|
ronja
|
To kamasutro pa moram enkrat prebrat , se sliši prav zabavno! se pa sicer strinjam z njimi. Sicer so delali neke raziskave, s čim naj bi bilo to povezano (mislim dolžine in globine, kako lahko to spoznaš po drugih telesnih znakih) in smo si mogoče enaki bolj privlačni... ne vem, je pa vsekakor praktično, če se ujameta.
|
|
RE: Ne čutim penisa v nožnici 15.9.2011 14:06:49
|
|
|
|
darja.mark
|
Joj, kako ste grde... ona resno sprašuje, ve se pa tkole norca delate....
|
|
|
|
RE: Ne čutim penisa v nožnici 15.9.2011 14:07:00
|
|
|
|
HHH
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi IZVIRNO SPOROČILO: mateyka IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: mateyka to je extender ne pa utripalec, da ga bo lažje začutila - ali sploh obstaja kako utripalno pomagalo? mislim, da je to nova tržna niša a nisi pomislila, da pa mogoče ne utripa zato, ker je premajhen? Za "utripanje" si pa lahko vibrator umisli... kama sutra pravi da poznamo tri tipe nožnic in tičev. srna/zajec, kobila/bik, slonica/konj. in partnerja morata imeti iste velikosti, da pašeta en drugemu in da lahko primerno zadovoljita en drugega. samo zahodnjaki bi šli v idejo, da bi probali zajca nategniti v slona, namesto najti primerno srno (da uporabim KM žargon). Pa to je za crknit! hudo!
|
|
|
|
RE: Ne čutim penisa v nožnici 15.9.2011 14:09:51
|
|
|
|
HHH
|
IZVIRNO SPOROČILO: darja.mark Joj, kako ste grde... ona resno sprašuje, ve se pa tkole norca delate.... ok, ok, da odgovorim na prvotno vprašanje: je normalno! Hepi?
|
|
|
|
RE: Ne čutim penisa v nožnici 15.9.2011 14:11:06
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja To kamasutro pa moram enkrat prebrat , se sliši prav zabavno! se pa sicer strinjam z njimi. Sicer so delali neke raziskave, s čim naj bi bilo to povezano (mislim dolžine in globine, kako lahko to spoznaš po drugih telesnih znakih) in smo si mogoče enaki bolj privlačni... ne vem, je pa vsekakor praktično, če se ujameta. Hvala bogu za disleksijo...sem prebrala " To kamasutro pa moram enkrat probat ... Sicer pa skrajni čas, da pride zima, ko vas tako razganja...TT in frodo bi nategnile pol slovenske vojske, tle se pa že baričevića greste
|
|
RE: Ne čutim penisa v nožnici 15.9.2011 14:15:33
|
|
|
|
HHH
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: ronja To kamasutro pa moram enkrat prebrat , se sliši prav zabavno! se pa sicer strinjam z njimi. Sicer so delali neke raziskave, s čim naj bi bilo to povezano (mislim dolžine in globine, kako lahko to spoznaš po drugih telesnih znakih) in smo si mogoče enaki bolj privlačni... ne vem, je pa vsekakor praktično, če se ujameta. No še dobro, da si tole napisala. Jaz sem tudi prebrala, da mora Ronja tole probat. Ampak se mi ni nič čudno slišalo Hvala bogu za disleksijo...sem prebrala " To kamasutro pa moram enkrat probat ... Sicer pa skrajni čas, da pride zima, ko vas tako razganja...TT in frodo bi nategnile pol slovenske vojske, tle se pa že baričevića greste
|
|
|
|
RE: Ne čutim penisa v nožnici 15.9.2011 14:17:01
|
|
|
|
HHH
|
IZVIRNO SPOROČILO: HHH IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: ronja To kamasutro pa moram enkrat prebrat , se sliši prav zabavno! se pa sicer strinjam z njimi. Sicer so delali neke raziskave, s čim naj bi bilo to povezano (mislim dolžine in globine, kako lahko to spoznaš po drugih telesnih znakih) in smo si mogoče enaki bolj privlačni... ne vem, je pa vsekakor praktično, če se ujameta. Hvala bogu za disleksijo...sem prebrala " To kamasutro pa moram enkrat probat ... Sicer pa skrajni čas, da pride zima, ko vas tako razganja...TT in frodo bi nategnile pol slovenske vojske, tle se pa že baričevića greste No še dobro, da si tole napisala. Jaz sem tudi prebrala, da mora Ronja tole probat. Ampak se mi ni nič čudno slišalo Tako bo bolj prav
|
|
|
|
RE: Ne čutim penisa v nožnici 15.9.2011 14:17:36
|
|
|
|
ronja
|
Jaz sem tudi prebrala, da mora Ronja tole probat. Ampak se mi ni nič čudno slišalo No, saj ziher je kaj uporabnega not - kar se splača prebrat in probat . Samo nekje od marca dalje... zdaj kaki hudi položaji odpadejo , že tko morava bit ful pridna...
|
|
RE: Ne čutim penisa v nožnici 15.9.2011 14:18:52
|
|
|
|
uškinamama
|
ne saj nič čudnega, če bi želela ronja probati -samo glede na to , da ni skrivnost , da je rizično noseča, ne vem če bi se ravno zdaj šla "cvileča opica objema drevo"
< Sporočilo je popravil uškinamama -- 15.9.2011 14:20:04 >
|
Ko vstanem iz postelje sem večkrat:Naša črtica korakakot žuboreči potoček: pojem, plešem in se smejim :) (
9%)
taka, da mi raje daj mir! (
23%)
kot iz reklame za probiotične jogurte (
2%)
meglena - zaradi nočnih budnic, saj bo bolje, aneda (
22%)
ok, brez posebnosti (
44%)
Število vseh glasov: 376Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!