Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ne čutim penisa v nožnici 15.9.2011 14:19:27
|
|
|
|
uškinamama
|
.
< Sporočilo je popravil uškinamama -- 15.9.2011 14:20:30 >
|
|
RE: Ne čutim penisa v nožnici 15.9.2011 14:19:41
|
|
|
|
HHH
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja Jaz sem tudi prebrala, da mora Ronja tole probat. Ampak se mi ni nič čudno slišalo No, saj ziher je kaj uporabnega not - kar se splača prebrat in probat . Samo nekje od marca dalje... zdaj kaki hudi položaji odpadejo , že tko morava bit ful pridna... Mogoče pa najdeš not kakšen nov položaj, primeren trenutni situaciji.
|
|
|
|
RE: Ne čutim penisa v nožnici 15.9.2011 14:22:47
|
|
|
|
mateyka
|
vprašanje je ali ima ta cvileča opica srno, kobilo ali slonico spodaj.
|
|
|
|
RE: Ne čutim penisa v nožnici 15.9.2011 14:23:13
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama ne saj nič čudnega, če bi želela ronja probati -samo glede na to , da ni skrivnost , da je rizično noseča, ne vem če bi se ravno zdaj šla "cvileča opica objema drevo" kje sta.....aha, zdaj ronja in hhh čekirata na guglu kateri položaj je to
|
|
RE: Ne čutim penisa v nožnici 15.9.2011 14:26:13
|
|
|
|
ronja
|
vprašanje je ali ima ta cvileča opica srno, kobilo ali slonico spodaj. Ne vem, kaj ma, vem pa, da paše k temu, kar mam jaz . aha, zdaj ronja in hhh čekirata na guglu kateri položaj je to A ta položaj res obstaja? Preveč ne sme cvilit, sicer se otroc zbudijo - marca se bojo pa sploh... tako da predlagaj kaj tišjega . ja, sicer sva pa zdaj "pridna". Bit če bolje, neko viče... Sicer pa - pri Lejli je bilo še hujš s prepovedmi, pa dlje je trajalo .
|
|
RE: Ne čutim penisa v nožnici 15.9.2011 14:26:31
|
|
|
|
HHH
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama ne saj nič čudnega, če bi želela ronja probati -samo glede na to , da ni skrivnost , da je rizično noseča, ne vem če bi se ravno zdaj šla "cvileča opica objema drevo" kje sta.....aha, zdaj ronja in hhh čekirata na guglu kateri položaj je to Ne, pa nisem! Ampak zdaj grem pa res!
|
|
|
|
RE: Ne čutim penisa v nožnici 15.9.2011 14:31:36
|
|
|
|
HHH
|
Evo, da ne bo google pregorel: Kitajski položaj “cvileča opica objema drevo” Ni jih veliko, ki so poskusili ta položaj, vendar tisti, ki so ga, se strinjajo, da žensko privede do vrhunca orgazmičnih užitkov. Medtem ko leži na boku, vendar s hrbtom proti vam in vi penetrirate vanjo od zadaj, lahko uživa v vaših rokah, ko jo objemate, božate, vzburjate … Lahko se tudi obrne proti vam, tako da so njene noge za vašo ritjo ali na ramenih, in vas gleda, medtem ko vi prodirate vanjo. Ta položaj imajo najraje nosečnice, primerna pa je tudi, če ste utrujeni ali poškodovani. Lahko pa vi ležite na boku, ona na hrbtu, svojo nogo (tisto, ki je bliže vam) lahko položi na vaše boke in svojo zunanjo nogo med vaše noge, tako da je njena ritka obrnjena proti vam. V tem primeru bo penetracija globoka in bo neposredno stimulirala točko G. Ronja kaj misliš? Bi šlo?
|
|
|
|
RE: Ne čutim penisa v nožnici 15.9.2011 14:33:30
|
|
|
|
ZARA
|
Jst sem samo opica brez drevesa. Včasih tudi cvileča.
|
|
RE: Ne čutim penisa v nožnici 15.9.2011 14:34:44
|
|
|
|
uškinamama
|
HHH - špilferderber...ja položaj za nosečnice je...ajd Ronja, jutri , da poročaš
|
|
RE: Ne čutim penisa v nožnici 15.9.2011 14:35:50
|
|
|
|
ZARA
|
A ve imate točko G? ĐI?
|
|
RE: Ne čutim penisa v nožnici 15.9.2011 14:38:24
|
|
|
|
HHH
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA A ve imate točko G? ĐI? samo kadar gajstno utripa
|
|
|
|
RE: Ne čutim penisa v nožnici 15.9.2011 14:44:20
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA A ve imate točko G? ĐI? imam, sam je čist zlizana.
|
|
RE: Ne čutim penisa v nožnici 15.9.2011 14:45:56
|
|
|
|
ZARA
|
HHH TT. Potem je v bistvu nimaš (več).
|
|
RE: Ne čutim penisa v nožnici 15.9.2011 14:48:15
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA TT. Potem je v bistvu nimaš (več). sej si jo puščam rast zdej.
|
|
RE: Ne čutim penisa v nožnici 15.9.2011 14:49:11
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: ZARA A ve imate točko G? ĐI? imam, sam je čist zlizana. aha, sem vedela, da si bila brez sedeža na vršiču
|
|
RE: Ne čutim penisa v nožnici 15.9.2011 14:49:12
|
|
|
|
Nika v službi
|
Ma, solze mi tečejo od smeha, res. Pa kje jih pobirate, no? Tole cvilečo opico pa midva izvajava, ampak nisem vedela, da sem opica. Cvilim pa kakor kdaj.
|
|
RE: Ne čutim penisa v nožnici 15.9.2011 14:50:37
|
|
|
|
HHH
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: ZARA TT. Potem je v bistvu nimaš (več). sej si jo puščam rast zdej. Edini recept: vzdržnost!!! No, pa boš spet brez nje.
|
|
|
|
RE: Ne čutim penisa v nožnici 15.9.2011 14:50:42
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama aha, sem vedela, da si bila brez sedeža na vršiču Točno na Vršič sem zdaj pomislila, samo ne na tako zelo umazan način. Ti uška zapackana.
|
|
RE: Ne čutim penisa v nožnici 15.9.2011 14:52:01
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi Tole cvilečo opico pa midva izvajava, ampak nisem vedela, da sem opica. Cvilim pa kakor kdaj. Samo da ne boš prepogosto izvajala zdaj, zna priti v navado.
|
|
RE: Ne čutim penisa v nožnici 15.9.2011 14:52:12
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi Ma, solze mi tečejo od smeha, res. Pa kje jih pobirate, no? Tole cvilečo opico pa midva izvajava, ampak nisem vedela, da sem opica. Cvilim pa kakor kdaj. joj, nika....že ko se smejemo...enkrat se s v družbi pogovarjali o kamasutri..in ko kolegica izve, da je " cvileča opica objema drevo " navaden seks (večinoma nosečniški ) je komentirala: Pa jebote uš, to ti je obična j.ebačina, mihad jebe, a ja spavam
|
|
RE: Ne čutim penisa v nožnici 15.9.2011 14:52:52
|
|
|
|
ZARA
|
|
|
RE: Ne čutim penisa v nožnici 15.9.2011 15:00:12
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi Ma, solze mi tečejo od smeha, res. Pa kje jih pobirate, no? Tole cvilečo opico pa midva izvajava, ampak nisem vedela, da sem opica. Cvilim pa kakor kdaj. joj, nika....že ko se smejemo...enkrat se s v družbi pogovarjali o kamasutri..in ko kolegica izve, da je " cvileča opica objema drevo " navaden seks (večinoma nosečniški ) je komentirala: Pa jebote uš, to ti je obična j.ebačina, mihad jebe, a ja spavam Enako, sam zdej vsaj vem zakva me u križu zbada pa ledvice bolijo...mene pozab nazaj pokrit, ko konča.
|
|
RE: Ne čutim penisa v nožnici 15.9.2011 15:10:01
|
|
|
|
pety78
|
Ma, solze mi tečejo od smeha, res. Pa kje jih pobirate, no? Meni tudi danes! Tale uš pa TT, ga ful pokajo, ko pa še ZARA uleti...je pa doza smeha zagotovljena!
|
RE: Ne čutim penisa v nožnici 15.9.2011 15:10:46
|
|
|
|
pety78
|
Enako, sam zdej vsaj vem zakva me u križu zbada pa ledvice bolijo...mene pozab nazaj pokrit, ko konča. O, fak, no!
|
RE: Ne čutim penisa v nožnici 15.9.2011 15:31:23
|
|
|
|
_narava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi Ma, solze mi tečejo od smeha, res. Pa kje jih pobirate, no? Tole cvilečo opico pa midva izvajava, ampak nisem vedela, da sem opica. Cvilim pa kakor kdaj. joj, nika....že ko se smejemo...enkrat se s v družbi pogovarjali o kamasutri..in ko kolegica izve, da je " cvileča opica objema drevo " navaden seks (večinoma nosečniški ) je komentirala: Pa jebote uš, to ti je obična j.ebačina, mihad jebe, a ja spavam
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?