|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tečaji angleščine za otroke!
8.9.2011 8:17:48   
madela
Zanima me predvsem vse user posted image
Kako to poteka,da ostane otrokom zanimivo,kakšna starost je najbolj primerna in nenazadnje kje v Celju imajo takšne tečaje za otroke?

Kakšne so vaše izkušnje?

< Sporočilo je popravil madela -- 8.9.2011 8:18:15 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Tečaji angleščine za otroke!
8.9.2011 9:21:24   
~Biba~
Odvisno od načina podajanja tujega jezika...
otroku zanimivo ostane z veliko igre in petja...predvsem igra je tista, preko katere otrok podzavestno spoznava tuj jezik.
Ponavadi uporabljajo učiteljice kako lutko, ki govori tuj jezik, se pogovarja z otroci...otroci pa ponavljajo za njo...
Uporablja se tudi veliko barvanja, izdelovanja kakšne hiške, izdelovanje lastnih lutkic ipd....
Starost- od 3-4 let naprej..
sama ti žal ne morem pomagat z angleščino v celju; ker poučujem na tak način nemščino v v mb.


< Sporočilo je popravil ~Biba~ -- 8.9.2011 9:22:27 >

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Tečaji angleščine za otroke!
8.9.2011 10:04:52   
noranate
Pri nas vsako leto ena provat jezikovna šola organizira  tečaj angleščine kar na šoli. Ta velika je pred leti šla, sam glede na ceno, se je meni zdelo, da je to premalo...user posted image Dala sem jo predvsem zato, da bi dobila mal posluha za jezik. Pričeli so kar takoj s pesmicami, naučil so se barve, oblačila in zaigrat lutkovno predstavo Rdeča kapica v angleščini seveda.
Letos tak 50 urni tečaj stane 235 eur in je to zame mal preveč user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Tečaji angleščine za otroke!
8.9.2011 11:18:11   
madela
Noranate,sem gledala cene ja in so kar visoke,sploh ker plačilo ni razedeljeno na mesečni obrok,ampak kar v naprej.

Kar se petja tiče...hmmm,moj sin je nadarjen za marsikaj,ampak petja pa resnično ne mara in tega se bojim,da bi bilo preveč tega,ker bi izgubil zanimanje. Ker pa mi veliko potujemo in ker večinoma uporabljamo angleščino,sem opazila da ga zelo zanimajo vse te tuje besede in bi on tudi rad user posted image

Prejle sem klicala univerzo v Celju,pa imajo ta tečaj,ampak je za mlajše otroke,kot je mojuser posted image  To mi ni jasno...zakaj je večina teh tečajev za 4-5 letne otroke za 7 letnike pa ne,če pa že imajo(nekaj sem našla)pa je to bolj za tiste,ki so že hodili na kak tečaj,torej z nekaj predznanja user posted image

Ga bom pa vpisala k 4 letnikomuser posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Tečaji angleščine za otroke!
8.9.2011 11:20:12   
madela
Aja,sem že vprašala...na naši šoli tega tečaja ni več,ker zgleda ni bilo dovolj zanimanja user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Tečaji angleščine za otroke!
8.9.2011 14:45:59   
Frodo Bisagin
IZVIRNO SPOROČILO: madela

Aja,sem že vprašala...na naši šoli tega tečaja ni več,ker zgleda ni bilo dovolj zanimanja user posted image


MI smo razmisljali o indiovidualnih instrukcijah, potem na predlog nekega ucitelja anglescine probali Playway to english 1 (Cambrige; Helbling languages), avtorja: Gunter Gerngross in Herbert Puchta. Ucbenik, delovni zvezek in CD. Interakltivna zadevscina -  nase dete je navduseno. Del. zvezek in ucbenik sta taka, da bolj obkrozas, lepis nalepke,kljukas ipd.
Probaj si zadevo sposoditi v knjiznici in poglejte koliko bo za vas primerna.


_____________________________

Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje. Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet skrivljen, biča vajen in željan!
(Ivan Cankar)

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Tečaji angleščine za otroke!
11.9.2011 13:20:28   
Taddy78
Pri so ta tečaj izvajali kar v vrtcu, prišlo pa je nekaj malega čez 200evrov za 50 ur. Imeli so naravnega govorca in učiteljico angleščine. Zgleda da ima sin po meni, da obožuje angleščino, pa tudi učiteljica mi je rekla,da mu res gre, ter da je najboljši v skupini. Je pa res, da od rojstva preko mene spremlja samo angleške filme in pesmi (tako sem se naučila tudi sama), posluša glasbo ki jo sama obožujem in se mu včasih ne morem načuditi, koliko besedil pesmi pozna samo od kratkih voženj v avtu.

(odgovor članu Frodo Bisagin)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Tečaji angleščine za otroke!
11.9.2011 16:36:49   
luka jan
Mi smo se lani v vrtcu dogovorili in sami organizirali tečaj angleščine preko Ljudske univerze Šentjur. Mislim da je bilo 50 ur 150 eurov, imeli pa smo kar v prostorih vrtca. Otroci stari od 3 do 5 let izredno navdušeni, pridobili so ogromno znanja, starši ša smo tudi bili zadovoljni. Tudi letos bi ponovila, ampak sedaj imam že prvošolčka.user posted image user posted image

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Tečaji angleščine za otroke!
14.7.2012 18:31:29   
star111
Živjo!


Jaz imam hčerko ki je prejšne leto obiskovala (1.razred) zdaj sebtembra pa gre v 2.razred ... Angleščina pa se v osnovni šoli začne šele v 4. razredu. Ker sem mnenja da je znanje tujega jezika zelo pomembno in poučno (še posebej znanje angleščine) sem malo brskala po internetu vendar vse jezikovne šole se mi ne zdijo primerne (to je moje mnenje) - mislim da preveč gledajo na denar ne pa na to koliko in kako bi otroka čimbolje in čimveč naučili ... Potem pa sem na internetu (ko je moja tamala začela obiskovati 1.razred) zasledila punco staro 16 let ki obiskuje srednjo turistično šolo. In sem jo kontaktirala preko maila ime ji je Anja (anja.instruction@gmail.com) in sem jo vprašala kaj ponuja ali ponuja tečaje ali samo inštruira. Povedala mi je da za otroke od 1. do 3. razreda ponuja tečaje od 4. do 9.razreda pa ima inštrukcije oz. utrjevanje snovi. Tako da sva se po tem dogovorili za 1 temin (tečaji/inštrukcije) potekajo pri njej doma.

S hčerko sva prišli k njej takrat kot smo bili zmenjeni. Najprej smo se še malo pogovorili (povedala mi je da tečaj poteka 1x tedensko - po dogovoru skupinsko ali individualno) ura traja 45 min, cena na otroka = 10EUR/h vsakih 14 dni z učencem vzame 1 novo "snov" npr.: 1. + 2. teden sta z mojo hčerko jemali angleško abecedo ----> po 1.uri mi je vse kar sta jemali poslala na moj e-mail zraven pa priložila še računalniške igice, uganke in slike povezane s snovjo (torej za vsako novo vzeto snov mi je na mail poslala gradivo da sva z hčerko vadile do naslednje ure) vzele sta tudi snov št. od 1 do 10, osnovni pozdravi, barve itd. Tako da moram reči da sem bila zelo zadovolnja ... pa tudi če je naprimer zbolela ali pa mi nismo utegnili se je dalo vse zmeniti ins mo uro prestavili na kakšen drug dan .... in pri njej imaš na razpolago da vzameš vsako uro posebej (1x na teden) ali pa da vzameš (mesečni tečaj se pravi 4 ure na mesec ali 5 odvisno od meseca) .... jaz sem za hčerko jemala mesečne tečaje pa še ceneje je če vzameš mesečni tečaj imaš na mesec POPUST = 5EUR! se splača

..

..

zdaj nevem če ima še tečaje/inštrukcije ker hčerka ne hodi več k njej zaradi pomankanja finančnih sredstev ... P.S: ob koncu tečaja (traja od oktobra do aprila/maja) dobi tudi diplomo)


Res priporočam :D

tako da če se katera zanima jo kontaktirajte na e-mail: anja.instruction@gmail.com

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Tečaji angleščine za otroke!
15.7.2012 9:28:05   
alda
zdaj pa še moje izkušnje:
v študentskih letih sem poučevala po šolah v Lj preko ene jezikovne šole nemščino in angleščino.
Pouk je potek odvisno od starosti in predznanja otrok.,vendar se je vse odvijalo preko igre -npr igra spomin, sestavljenke, kvizi, poslušanje glasbe,ki je otrokom bila všeč in so jo tudi poslušali -takrat je hit bil Livin on a prayer od Bon Jovija..
Zdaj ko poučujem najstnike opažam, da največ težav pri razumevanju slovnice imajo prav tisti, ki jim konverzacija gre zelo dobro. Zakaj?
Ker se otroci z lahko naučijo fraze, besede, razumevanje besed,...kako in zakaj se pa naprimer kaj uporablja tudi za drugo stvar oz. čas, pa je teže.
Zato mislim-ampak tako je le moje mnenje- da je otrokom najlažje in najboljše približat jezik  s stvarmi ki so jim všeč Z glasbo,ki jim je blizu in , igro, tudi igricami na računalniku-iskanje stvari, iskanje besed, sestavljanje stavkov,...
Neko prisiljeno učenje raznih jez. šol, samostojnih učiteljev, ki "znanje" podajajo brez kakršnega koli pedagoškega znanja pa je zame totalno mimo.
Stran vržen denar,ki pa roko na srce sploh ni majhen!!

_____________________________

Kdor govori za menoj, govori z mojo ritjo!!

I saw an angel become the devil
Still they look pretty good hand in hand
Well baby, I don't need any of them
Heaven nor hell
Volbeat!!

(odgovor članu star111)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Tečaji angleščine za otroke!
15.7.2012 9:31:28   
alda
pa še to: npr angleška slovnica sploh ni težka , sam kaj ko večina učiteljev naredi pravo znanost iz nje, otrokom filajo in od njih zahtevajo pravila, namesto da bi jim na čist enostavni način pokazali kako spoznati kateri čas je potreben za izražanje česa !!

_____________________________

Kdor govori za menoj, govori z mojo ritjo!!

I saw an angel become the devil
Still they look pretty good hand in hand
Well baby, I don't need any of them
Heaven nor hell
Volbeat!!

(odgovor članu alda)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Tečaji angleščine za otroke!
15.7.2012 13:52:18   
star111
Alda ---> res da ta punca ni imela takega znanja kot nekdo ki gre študirat jezik ampak men je bla zelo simpatična pa tudi tamala se je velik naučila je pa res da 10h za 45min sploh ni tako drago v primerjavi z drugimi jezikovnimi šolami/inštrukcijami kjer je 45min = od 20eur navzgor ... je pa res vsak ima svoje mnenje

(odgovor članu alda)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Tečaji angleščine za otroke!
15.7.2012 14:15:41   
alda
Star strinjam se s tabo , da pristop učitelja oz predavatelja lahko še tako zoperno in težko stvar naredi zanimivo,
sam zadnje čase je nekak ratalo moderno ,da vsak ki ima 5min časa npr.izdeluje nakit, poučuje kar koli,ima varstvo otrok...

mislim, da je lih par tem spodaj poučevanje jahanja s strani 12.-13.letnic

Vsi pa dandanes bolj gledajo-mo na to, da čim ceneje kaj "dobimo" ,ali pa je to dobro oz kvalitetno  in varno pa je druga stvar..

_____________________________

Kdor govori za menoj, govori z mojo ritjo!!

I saw an angel become the devil
Still they look pretty good hand in hand
Well baby, I don't need any of them
Heaven nor hell
Volbeat!!

(odgovor članu star111)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Tečaji angleščine za otroke!
15.7.2012 14:42:30   
star111
Alda ---> ja sej to se pa jaz tudi strinjam s tabo dan danes že res vsak ki ima 5min. časa nekaj poučuje pa čeprav o tem sploh veliko neve oz. nezna .... Je pa tudi res da sm jaz tud najprej malo podvomila kako lahko 16-letnica ima tečaje in inštrukcije za angleščino .... ampak sem po prvem&drugem obisku res videla da svoje "delo" opravlja zelo dobro (kajti res obvlada angleščino) poleg tega pa še tekoče govori nemško in italijansko (jezikov se učijo v šoli ker je turistična smer) to sem izvedela takrat ko sem hčerko 1. pripeljala

se mi pa zdi čudno ker si rekla da nudi 12.-13. letnica poučevnje jahanje to pa je čudno ja .... :)

(odgovor članu alda)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zapeljimo se v skriti svet voda
Človeška ribica ni le čudež narave – je tudi pokazatelj, kako čisto je okolje. Ker živi izključno v kristalno čistih pod...
Kako izbrati idealno sobo za vašega otroka?
Pri opremljanju otroške sobe za šolarja je ključno ustvariti funkcionalen delovni kotiček, poskrbeti za organizacijo, pr...




Znaki poroda.
пеперутка16

Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?