Raho -> RE: Sarah Jessica Parker o svoji družini ... (7.9.2011 21:25:48)
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka IZVIRNO SPOROČILO: ronja Kar se pa forme po porodu tiče - svaka čast, pa tudi če jim rata z osebnim trenerjem in makrobiotikom - vseeno je to uspeh, ker vseeno moraš ti jest dietno, če hočeš bit Heidi Klum in vseeno moraš ti telovadit ko zmešan, da se vse mišice in vse vrne v prvotno stanje... Tega noben trener ne naredi zate in tudi lačen ni tvoj kuhar ali makrobiotik, ampak kar ti... sorry, ampak ne vidim nobene "časti" tukaj.. pa nič me ne moti da je nazaj v formi - my point je, da je veliko bolj izi bit mama (v formi) trem, če bi imela domačo telovadnico in kuharja ter bi me osebni trener hodil na dom pedenat, po vadbi bi čofnila v jacuzzi, vmes bi mi otroka pedenala previla in nahranila varuška, si bi privoščila okusen obed brez kalkulacije kalorij, ker to delajo drugi namesto mene, si privoščila maserja po želji in tud če vadim 7 ur na dan, tak lukzus odtehta "matranje". ni se tak blem matrat 7 ur, če te vmes "spred in zad" pedenajo. govorit kok je to izi, če maš vse to (in varuške 24/7) na razpolago (versus ne), se mi zdi tako neprimerno. ZARA, ja, jaz mam tud mal krčov ob takih branjih (iz istih razlogov) [sm=smiley4.gif] mateyka, opisala si moje sanje[sm=zmeden.gif] - ofkors tisto, kar je odebeljeno
|
|
|
|