ronja -> RE: Sarah Jessica Parker o svoji družini ... (7.9.2011 17:57:54)
|
Pri nas zvečer pred spanjem kolker tolk pospravimo. Otroka pač poskušam navadit na malo reda. Saj čez dan me igrače nikjer ne motijo, ampak za čez noč se pa res lahko pospravijo. Imamo manjše stanovanje in je zaradi nepospravljenih igrač lahko riziko poškodb večji hehe, to je pa popolnoma enako kot pri nas[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. hočeš rečt da zarad tega ker ma pospravljeno stanovanje, jejo "hallo" hrano ali v restavracijah (ker ne more zraven še (s)kuhat)? Ja, precej jejo v restavracijah, dostikrat pa tašča ali njena mami skuhata. Samo ona ima res v nulo spucano! Jaz samo gledam, ker mi tudi doma nismo nikoli imeli tako, da bi se res dobesedno vse svetilo! Svaka čast, res pa da porabi precej časa za to (sva se pogovarjali o tem, zato vem; sesa vsak dan, vsak dan spuca kopalnico itd... porabi pa vsaj 3 ure na dan za pucanje - to je bilo še v stanovanju, kako je zdaj v hiši, ne vem). ej, to je men tud bedno poslušat od enih bogatih šem. tako kot Haidi Klum neki lapa da ji je ful izi skrbet za njene 3 ali 4 otroke (in bit v formi 3 mesece po porodu - z osebnim trenerjem, makrobiotikom in osebnim kuharjem men tud ne bi bil tak problem) Pa ne vem, no... Kaj pa če si ne želiš ves čas enih batlerjev gledat v stanovanju, pa hočeš met mal miru in zasebnosti? Potem si na istem kot ves "normalni folk"... sam pucaš, mogoče ti pridejo generalko naredit, ampak to je to... Kar se pa forme po porodu tiče - svaka čast, pa tudi če jim rata z osebnim trenerjem in makrobiotikom - vseeno je to uspeh, ker vseeno moraš ti jest dietno, če hočeš bit Heidi Klum in vseeno moraš ti telovadit ko zmešan, da se vse mišice in vse vrne v prvotno stanje... Tega noben trener ne naredi zate in tudi lačen ni tvoj kuhar ali makrobiotik, ampak kar ti... Tak da - verjetno so čisto normalni ljudje, taki kot mi. In verjetno jim ni do tega, da jim vse pospravljajo pomočnice in da jim non stop nekdo stoji za ritjo. Meni ne bi bilo, tudi če bi imela njene milijone (ali koliko pač ma dnarja, nimam pojma).
|
|
|
|