|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dobila zaposlitev! ;-)
7.9.2011 10:58:31   
MissTerious
Moram deliti to z nekom...lani izgubila službo,zanosila,sedaj še na porodniški...pa so mi očitno zvezde naklonjene,sem že mislila, da nimam šans,da dobim zaposlitev na Štajerskem...brez poznanstev in vez,kljub dvema malima otrokoma....še kar ne morem verjet. Porodniško bom malo prej prekinila, a sem kljub temu presrečna...mogoče drugim za vzpodbudo...SE DA!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dobila zaposlitev! ;-)
7.9.2011 11:13:15   
Katy78
Čestitam!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MissTerious)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.9.2011 11:32:30   
ZmajTolovaj
SUPER! Čestitam!

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.9.2011 11:32:32   
ronja
Čestitam! Vidiš, da greuser posted image . Saj ni vse prek vez, no. Ne vem za štajersko, ampak v LJ. poznam veliko primerov, ki niso prek vez prišli not, vključno z mano.

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
7.9.2011 18:31:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
7.9.2011 18:43:39   
blaža
Čestitam!! user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.9.2011 19:22:45   
luka jan
Bravo in seveda čestitam.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.9.2011 19:50:25   
Sacherca
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu luka jan)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.9.2011 9:42:18   
razglednica
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 9
8.9.2011 14:30:06   
mojamura
čestitke!!! tudi jaz sem brez VIP dobila službo na Štajerskem zdaj je že skoraj slabih 5 let od tega.

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

Neposredna povezava do sporočila: 10
8.9.2011 16:46:26   
artista7
bravo, torej se da, hvala za vzpodbudo - tudi jaz bom enkrat v enaki situaciji in me že sedaj pomalem skrbi - ampak VIA POSITIVA!!!! user posted image user posted image

"I never said to be like me, I say be like you and make a difference." (MM)

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 11
10.9.2011 22:16:51   
nananaja
Super!
Tudi jaz imam podobno izkušnjo na gorenjskem.
Če imaš možnost, spravi očeta na porodniško, nikar naj se ne ozira na delodajalca.

(odgovor članu artista7)
Neposredna povezava do sporočila: 12
13.9.2011 22:44:36   
aknela123
čestitam za službo!
tudi jaz se bom zaposlila z naslednjim tednom - zdaj pa - oprosti, ker smetim tvojo temo, kako je pa z otroškim dodatkom? pa ne mi zdaj rečt, da pa moram oddat novo vlogo ( vlagam jo namreč vedno avgusta) in mi ga bodo znižali? eno leto sem bla zdaj brezposelna, končno mi je malo narastel otroški dodatek, zdaj pa kaj? bodo na podlagi pogodbe izračunali moj dohodek za naslednje leto ali kako? ko pa itak vedno vlagamo za s podatki preteklo leto?
saj vem, že prežvečena tema, ampak, zdaj sem pač jaz v njej. hvala!

Neposredna povezava do sporočila: 13
14.9.2011 9:06:48   
luka jan

IZVIRNO SPOROČILO: aknela1

čestitam za službo!
tudi jaz se bom zaposlila z naslednjim tednom - zdaj pa - oprosti, ker smetim tvojo temo, kako je pa z otroškim dodatkom? pa ne mi zdaj rečt, da pa moram oddat novo vlogo ( vlagam jo namreč vedno avgusta) in mi ga bodo znižali? eno leto sem bla zdaj brezposelna, končno mi je malo narastel otroški dodatek, zdaj pa kaj? bodo na podlagi pogodbe izračunali moj dohodek za naslednje leto ali kako? ko pa itak vedno vlagamo za s podatki preteklo leto?
saj vem, že prežvečena tema, ampak, zdaj sem pač jaz v njej. hvala!

Pri otroškem dodatko daš noter dohodninsko napoved za lani, ko še nisi bila zaposlena. Ko sem bila jaz par let na tvojem mestu so mi upoštevali stare podatke in sem dobila višje doklade. Če se vmes ni kaj spremenilo je to to. Pa sem jih še posebaj klicala in povedala da imam sedaj službo in plačo, pa so rekli da je njim važna samo dohodninska odločba.user posted image

(odgovor članu aknela123)
Neposredna povezava do sporočila: 14
1.10.2011 23:00:54   
andea
V primeru če se zaposliš, moraš, ko dobiš prvo plačo in izplačilno listo, Center za socialno delo obvestit. Novo vlogo moraš oddat, če ti ta ravnokar poteče ali če vlagaš v mesecih januar, februar, marec (gleda se pretpreteklo leto), drugače pa oddaš samo vlogo za spremembo, ki jo dobiš na CSD.
Bolje pa je da se na CSD-ju prej pozanimaš, pa da vsak mesec dobiš manjši otroški dodatek, kot pa da pol ugotovijo da so ti preveč izplačal in ga moraš vrnit.
Vsaj tako je bilo 2 leti nazaj. Ker se delala v šoli, v času poletnih šolskih počitnic pa sem bila brezposlena, sem mogla te spremembe vedno sporočat. Jaz sem jih raje sporočala, ker CSD-ji izvajajo revizije in če ugotovijo, da nisi bil upravičen do te višine otroškega dodatka, moraš razliko vrnit oz. otroškega dodatka ne prejemaš.

(odgovor članu luka jan)
Neposredna povezava do sporočila: 15
2.10.2011 7:32:58   
tulpek
Ko dobiš prvo plačilno listo, jo pokažeš na centru in žal ti zmanjšajo otroške dodatke. Enako pa je, če službo izgubiš, ampak potem ti jih seveda povečajo. 

(odgovor članu andea)
Neposredna povezava do sporočila: 16
2.10.2011 12:25:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

Ko dobiš prvo plačilno listo, jo pokažeš na centru in žal ti zmanjšajo otroške dodatke. Enako pa je, če službo izgubiš, ampak potem ti jih seveda povečajo. 

To bi bilo najbolj logično. Pozanimaj se samo, če je tudi praksa v obratni smeri (ko službo izgubiš), utečena.

(odgovor članu tulpek)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
3.10.2011 8:58:23   
olimia
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka

To bi bilo najbolj logično. Pozanimaj se samo, če je tudi praksa v obratni smeri (ko službo izgubiš), utečena.

ja je. če izgubiš službo in prineseš potrdilo na csd, da si brezposeln, ti otroški dodatek povečajo. in ja, žal ti ga zmanjšajo, ko se zaposliš in ko gre otrok iz vrtca v šolo- je tudi manjši; če imaš otroka doma v varstvu, je pa OD višji.
veliko stvari vpliva na višino OD in če CSD-ja ne obvestiš, moraš razliko vračat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   [Brisano sporočilo]
3.10.2011 19:21:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tulpek)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
10.10.2011 14:39:58   
poli*

IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka

Ko sem dobila službo (za 3 mesece) so mi naračunali dohodek še za naprej (recimo od meseca maja pa do konca leta) plus upoštevali dohodke prejšnjega leta. Torej sem imela OD izračinan iz moževe plače, mojega dohodka iz preteklega leta in mojega bodočega dohodka user posted image in temu primeren je bil OD. Naj povem, da tega ni bilo problema narediti- s strani delavke na csd, prav vesela je bila. Čez 3 mesece sem končala delat in nesla papirje na csd za spremembo- madona, kolk enih težav ej (sprva mi je rekla celo, da spremembe sedaj ne bo, naj vložim kar drugo leto, ko imam redno). Japajade sm rekla. No, potem se je s težkim srcem potrudila in napisala nove podatke user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
10.10.2011 14:49:05   
tulpek
Očitno je odvisno od dobre volje zaposlenih user posted image Pri nas ni prolemov, pa sem v zadnjem letu vsakih nekaj mesecev na novo nosila/pošiljala kakšna potrdila. Nazadnje me je poklicala po telefonu in mi rekla, naj pridem tja, da ugotoviva, kako je za mene najboljše.

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?