beti 1
|
Pozdravljene! Danes nas pa lepo zaliva. Sem samo mala 2 peljala v šolo in vrtec, z avtom, pa sem bla čisto mokra, ko sem prišla domov. IZVIRNO SPOROČILO: carmik 15 šivov...jojj kok si bla pa boga... to si bla pa res orng raztrgana To je blo pred skoraj 8 leti, takrat so še pridno rezali presredke, meni so napovedal prerez že ko sem prosila za vegetarijansko hrano. Me je babica takoj vprašala, kako dolgo sem že vegetarijanka in rekla, da majo vegetarijanke manj prožno tkivo. Potem so mi tudi res rezali presredek, šivov sem imela pa več, ker me je šivala specializantka, ki je svoje delo opravila zelo natančno. Pri drugem porodu so me potem po brazgotini tudi rezali, ampak sano kak cm, zašili pa bolj za silo, tako da nisem ravno za na razstavo tam spodaj. Kako se je obnesel čajček? Glede kapljic pri tako majhnih ni panike, se ne navadijo tako. Večjim je pa včasih okus sirupa tako dober, da bi ga imeli namesto hrane. Mojemu starejšemu je bil Calpol (za vročino) tako všeč, da je nekaj časa tulil vsakič, ko ga je dobil samo mlajši, on pa ne. Sarar upam, da se tvoji bolniki kmalu pozdravijo. Sem dobila tvoj ZS in SMS. Hvala. Tudi meni ti zs-ji nagajajo, moram vztrajat s klikanjem, da mi kaj odpre, mogoče je to pri nas "starejših" uporabnicah, ki smo ble gor že pred prenovo, pa nismo še vega porihtale. Sem se prijavla za materinsko za 7.11. kar ob 10.00. Se vidmo. telovadba sem vedno bolj skeptična, da mi bo uspelo se kam spravit. Grem sicer skoraj vsako jutro na sprehod za ene tri četrt ure, ampak to je pa vse. Popoldan mi praktično noben termin ne ustreza, ker moram našega 7 letnega športnika 3x tedensko voziti na trening in nazaj, četrtke mam pa še dodatno zasedene. Zdaj bom mela pa še dopoldneve zasedene z materinsko. Kdo bo napisal nalogo za službo pa sploh ne vem, saj že brez tega nimam skoraj nič časa. Mož pa itak skoz dela, pa v prihodnjih tednih bo še bolj zaposlen. hemeroidi jaz sem jih dobila med prvim porodom, ampak zarad šivov sploh nisem vedela zanje. Pri drugem porodu se pa k sreči niso nič poslabšali. Pomagajo hladni obkladki in krema. Najbolj pa seveda hrana ki preprečuje zaprtje. Meni se tudi v nosečnosti zelo obnesejo Algea tablete. So sicer grde in smrdijo, ampak če jih kolikor toliko redno jemlješ je bistveno manj težav z zaprtjem, pa še slabokrvnosti ni, oziroma se lepo popravi. muca maca bom videla kolko energije bom imela jutri dopoldan, mogoče se vam pa pridružim.
|