mkranjec -> RE: ljubljanske nosečke (18.6.2012 13:53:27)
|
evo, se malo oglašam..včeraj obisk moje tetke, pa mal vozičkanje, sam je bilo ful vroče, tko da smo šli na sladoled v Mozaika. Mi tudi vstajamo ponoči, tam nekje ob polnoči jo začne zvijat, ob 1 jo podojim in nato spat, pa se okol 4-5 zbudi in sem čista koma. Tudi jaz jo moram previjat predno jo podojim, ker drugače imamo sireno :) Čisti otroc, nimaš kej ;) Pri nama se zbuja kakor kdaj na 2, 3 ali celo 4 ure odvisno. Včasih jo zbudiva večinoma pa kar pustiva, da se sama zbudi. Danes sem prvič po porodnišnici sama z njo ponoči in močno upam, da bo vse ok. Patronažna mi "je odobrila" jemanje kapljic proti krčem, tko, da upam,da bo pomagalo..vsaj do četrtka, ko moj pride nazaj. V petek zvečer pa odjadramo na morje v Umag in bomo tam kak teden, pol pa spet nazaj v Lj, kjer imamo še par stvari za uredit.Pol pa spet nazaj.. Se bova dobili nujno, samo, da se mal še ujamemo in da za par dni ostanem tukaj. Po mojem bo septembra idealno, ker ne bo več tolk vroče. Zdaj je dol baje grozn.. :( Kam pa greste?
|
|
|
|