carmik -> RE: ljubljanske nosečke (21.4.2012 11:24:02)
|
hej punce.. joj čisto sem pozabila na vas... ob Klari je zdaj težko kaj nardit, k je prava navihanka ratala.. jo skoz opazujem, vsaka minuta je zanimiva, dogaja se pa ogromno.. Me smo začele z uvajanjem goste hrane po 4 mesecu.. sicer bolj malo po žličkah edino kadar je rada jedla sem ji dala za cel obrok.. vse je rada jedla od kašic, do frutkov, do sadja zelenjave..zdaj pa kot bi odrezal noče več.. ji dam in ma zmiraj usta odprta ko ma hrano v ustih.. psloh ne proba.. se kar trese, kar dviguje si ji,se dav.. sploh mi noče več nič jest.. groza.. upam da druge nimate teh problemov.. potem se je stanje ponoči umirilo... mi je spala.. dobile smo že 2 zobka.. fuul ugrizne že.. ko ji dam prstek me stisne pol ji pa rečem da more pihat ker me boli k me je ugriznla, se pa smeje kot navita.. smo mel pa za prvi zobek čist nobenih problemov, kmalu za tem je dobila pa drugega pa 3 noči nismo spal.. je skoz jokala.. prav grozno je blo.. nisva vedla kaj je z njo.. jst sm že misla kr v bolnico it... tolk je jokala da se je kar tresla od joka.. 1,5uro je jokala brez prestanka.. ko se je umirilo se je pa tko pogovarjala, sem mela kar občutek da mi je hotla razložit kako ji je blo hudo... se mi je tko smilila, sem si misla zakaj mene 3krat bolj ne boli samo da je z njo vredu... nasledno noč je blo mal bolš.. nvm al je blo tko zarad zobka.. al kej druzga.. prvo sva misla da jo krčki matrajo, ampak jo niso.. nasledni dan je pa v spanju začela jokat.. in sva jo premetavala rukala da se je zbudila in je blo potem uredu.. mislm da se ji je sanjalo al pa glih ko spi zob vn rine.. kdo bi to razumu... se pa zdj fuul rada igra.. zdj sm tok nesrečna k je tako vreme.. smo cel tedn notr.. še ko mislm it vn se ulije.. kdaj bomo šle na kakšno vozičkanje.. nvm al sm povedala že smo mele 3je ceplenje... imamo 68 pa 8000g.. me je sestra nadrla da ma preveč da bi mogla pr 6 mescih met dvojno porodno ( oz. una je men rekla tko kot odpustno 6500g).. pa je čist taprava.. ni tok zalita.. se mi zdi da je zdj še fuul zrasla.. pol za uvajanje hrane mi je rekla da sem kmal začela.. da sanja keksov ne smeš dajat.. Naša bebi piškote tko papca.. sadje je pa tut.. zdj mi še banano noče k jo je prej tk rada jedla.. z mesom še nismo začele.. kr voljo zgubim ko se trudm pa noče nč pojest... ko se boste spet menile za kakšno vozičkanje.. jst bi tut šla zraven, če lahko.. men je tko dolgočasno..tuki nimam nobene za vozičkanje, prjatlce so vse po svoje.. študij pr men kr stoji.. zdj k mam Klaro mi je to vse... prej sem zmiri govorila da bi rada bla študirana, mela dobr šiht, solidno plačo.. zdj si pa mislm da kaj mi bo kariera, če mam pa tako luštno punčko.. čeprav treba še mal študirat.. ampak študij bo počaku tut do penzije, medtem ko bo hčerka zrasla pa bom velik zamudila.. občudujem tiste mamice ko pr otroku še študirajo.... ste vpisale v vrtec? jst sem Klaro vpisala, kumi čakam dogovor, čeprav dvomm da bo kej.. bi rada da bi dobil, da bom mal študirala.. ob otroku je res težko.. sploh k sm taka zaspanka da morm ponoč spat.. zvečer ko zaspi bi se lahko učila, sam sem prav izmučena... k se vsako minuto Klari posvetm.. uživajte.. pa javite se kaj.. aja mam eno slikco od Klare, ampak vidjo samo prijatelji.. lahko me dodate pa boste vidle..
|
|
|
|