ronja -> RE: Se mi kdo pridruži pri klestenju baročnih oblin? (31.1.2012 15:57:34)
|
Jagodka, [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image], te popolnoma razumem! Meni se je tudi že bledlo po tisti sladkorni dieti, pa imaš verjetno ti precej hujšo... Sem neskončno hvaležna Svitu, da se je odločil prit na svet 2 dni pred rokom... Ker se mi je res že vleklo, pa še skoz me je nekaj bolelo (jaz mam vedno ful časa popadke, predno se zadeva dejansko ornk začne). Zdaj seveda žrem vse po spisku in dobesedno žrem, ker sem skoz lačna (saj veste, doječa mami...) Kile zaenkrat še ne grejo kaj dosti dol, ampak upam, da se bo počasi začelo... Mali se pa lepo redi zaenkrat, to je pa tudi nekaj:). Ko so ga že v trebuhu hoteli shujšat, vsaj zdaj, ko je zunaj, je rejenje (pri njem) zaželjeno, hehe. Sicer pa zadnje čase res skoz samo kuhamo in jemo - lubi je na očetovskem in oba sva rahlo na hrano usekana... Tako da je eno prvih vprašanj zjutraj: kaj bomo pa danes jedli in ves čas si delava neke sezname, kaj vse bova skuhala in debatirava, kaj komu paše, itd... Skratka - ni čudno, da ne hujšam, hehe. Ampak kar malo upam, da bo šlo tako kot pri malihdveh, ko je šlo vse samo dol brez kakršnegakoli napora ali hujšanja... Je ravno lubi zadnjič obujal spomine: "Se spomnim, da si pojedla več kot jaz, pa hujšala zraven!"
|
|
|
|