|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Umetni nohti...
21.8.2005 22:21:01   
india
Benna,kje to???:zmeden2:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   Umetni nohti...
21.8.2005 22:25:10   
Benna
Aha ha, pa se je našla ena, ki jo zanima :) ... ne povem...

Hecam se. Tina stanuje v Mengšu (Loka), za kaj več pa se lahko slišiva na privat.

Pozdrav.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   Umetni nohti...
21.8.2005 22:27:03   
Wahoo RR
vem da se najde tudi cenejše in pa precej dražje...najdražja da jaz vem je 17 tisoč...pa za mene slabše narejeni...sej princip je povsod isti, odvisno samo katere preparate uporabljajo oziroma katero firmo...pri moji ima LCN...

glih včeraj sem šla ...eno uro pa dvajset minu...da mi naredi vse...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   Umetni nohti...
21.8.2005 22:39:51   
Benna
A zdej smo že pri 17.000? Joj, ti čisto verjamem, da kakšne tudi tolika zaračunajo. In tut valda, lahko so ne vem kok dražji, pa so obupno narejeni.

Joj, kaj pa uporablja Tina za ene preparate, pa zdele res ne bi vedla. Morm pa naslednjič prav pogledat. Vem samo, da je to kar drag špas, če se hočeš doma to igrat. Samo tista "pečka" jo je stala 300.000.

Glede časa je pa tvoja občutno hitrejša! Blagor! Jaz prov jokam, ko moram vsak mesec in pol sedeti tam 3 ure!!! Jooj!! :) No, saj ni tako hudo, saj se bo zverzirala, pa bo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   Umetni nohti...
21.8.2005 22:42:38   
elizabeta p
Jaz sem si dala enkrat umetne nohte. Hvala lepa, nikoli več.
Saj zgleda lepo, ampak moraš lepilo sabo nosit, pa še svoje nohte sem imela potem čisto uničene. Kako je pa s tistimi pri manikerjih pa ne vem.:zmeden:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   Umetni nohti...
21.8.2005 22:44:39   
Wahoo RR
ja...pri tej k računa 17, se ena moja kolegica uči...ima baje same naše slovenske zvezde...pol si verjetn lahko folga take cene...

pa mi je ponudila, če se lahko na meni uči in probava različne varjante...pa mal cenej nardi...sam nisem bila zato, tok časa pa nimam da bi pol skos k njej hodila popravljat...

tle sem navajena in vem da je kvalitetno...tko da...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   Umetni nohti...
21.8.2005 22:46:01   
Wahoo RR
uf...ni šans une z aprilimat...noht ne diha spodaj in ti precej uniči tvoje nohte...pa še vidi se da so umetni...pri teh se ne vidi nič..razen če pogledaš debelino...tam pa se opazi razlika...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   Umetni nohti...
22.8.2005 3:35:03   
Anonimen
Kakor sem jaz videla v trgovini, imajo različne velikosti, različne oblike in različne okraske...
Jaz si ponavadi kupim tiste z oznako "kratki", ki imajo že narisano francosko manikuro... Stanejo nekaj čez jurja, so pa za dvakrat za na obe roki... In raje vzamem tiste z lepilom kakor pa samolepilne...
V kozmetičnem salonu jih pa večinoma delajo ročno, sproti, iz silikona, in to za vsak prst posebej... Cena je seveda ustrezno višja (ne vem, če je kje ceneje kakor 5 jurjev za obe roki), vendar je bolj kvalitetno in dlje traja...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?