|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Umetni nohti...
21.8.2005 18:40:44   
Anonimen
... a so vsi iste velikosti? Mislim, a majo vse firme univerzalno velikost al se to razlikuje?
Ker namreč... enkrat... že dolgo nazaj..... sem si kupila umetne nohte, da bom mela končno lepe nohte.
In kaj ugotovim?
Tisti umetni nohti so bli 2x preveliki za na moje nohte prilimat. Najprej sem se trudla pa rezala pa pilila.... pol sem pa obupala pa vse proč vrgla.

A obstajajo kakšni posebej majhni umetni nohti?

A ko si greš v salon (al karkoli že to je) dat umetne nohte gor, ti oni prilagodijo velikost... al kako?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Umetni nohti...
21.8.2005 18:41:39   
GoYa
buuu :zmeden2:
po moje maš različne velikosti. če ne jih pa sama oblikuješ. al se ne da :zmeden:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Umetni nohti...
21.8.2005 18:43:51   
Anonimen
Ja... sej se že da... sam jz mam očitno mini nohte... pa lahk iz enega nohta naredim tri...:zmeden:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Umetni nohti...
21.8.2005 18:52:29   
GoYa
a ni to fajn. boš prišparala in imela še za 3x

pa prodajajo tudi otroške? mogoče bi tele ble zate.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Umetni nohti...
21.8.2005 18:54:27   
Seven*
Ko gres v salon ti oni priredijo velikost. Jaz sem celo k eni taksni hodila, ki mi jih je sama izoblikovala iz gela. Celotne. To je naredila z modelckom in copicem. Prava asica!! :bravo::bravo::bravo: Tisti iz gela so ful boljsi, ker se popolnoma prilegajo tvojim, vmes ni prostora oz. zrak ne pride poleg, zato tudi tvoj noht spodaj ostane neposkodovan. Priporocam obisk kaksnega manikurnega salona. Je pa res da je pa cena ubitacna ponavadi..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Umetni nohti...
21.8.2005 18:57:38   
GoYa
a lhku jst eno vprašanje.
mene zanima, kako grejo nohti dol, če jih zalepiš z lepilom. a ne drži to ful :zmeden2: a ti lhku še noht dol potegne :zmeden2: taprau noht :zmeden2: po moje to ful boli :zmeden2:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Umetni nohti...
21.8.2005 18:58:19   
Anonimen
Goja... sej sem hotla vprašat če prodajajo tud otroške:)-:)-

Seven... sej po moje bojo men duplo zaračunali, ker bojo meli tolk dela z manjšanjem nohtov....:zmeden2:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Umetni nohti...
21.8.2005 18:59:48   
india
Matovilčica - dobijo se tudi manjši umetni nohti, v DM - u, njihova znamka so, naj ti prodajalka pove, drugačće so pa cenejši od drugih.
GO YA, ponavadi lepilo zlo hitro spusti, še prej,kot bi hotla, tako, da je fajn met lepilo vedno pri roki ( malo nerodno če ti v službi pade noht dol).
Pa ne boli, pa ne more tvojga nohta dol potegnit ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Umetni nohti...
21.8.2005 19:04:19   
Anonimen
U.. miš:)-... hvala najlepša.....grem koj pogledat (mislim, ko ga odprejo) pa preverit.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   Umetni nohti...
21.8.2005 19:05:45   
Annny
Jaz bi na tvojem mestu to prepustila kar strokovnjaku. Sicer so pa najlepši naravni nohti, tudi če so krajši- samo da so lepo negovani in oblikovani.
:rozica::)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Umetni nohti...
21.8.2005 19:06:36   
GoYa
nikol nisem tega nucala, pa ne vem :ups:
ja, ni pa fajn, da ti res pade dol v službi. si misliš, da pride zunanji partner in se z njim rokuješ, njemu pa v roki ostane tvoj noht :)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Umetni nohti...
21.8.2005 19:07:05   
GoYa
jst tudi pravim, Annny, da so naravni najlepš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Umetni nohti...
21.8.2005 19:11:44   
artista7
obstajajo tudi naliti nohti, samo to je precej drago.. če pa si manijak na take stavri, ti to zrihtajo v leclercu, na mini postaji manikure..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Umetni nohti...
21.8.2005 19:15:12   
india
Ja, Annny, se strinjam s teboj, a kaj, ko so moji nohti tako krhki, da včasih niti mm ne zrastejo,pa se že cepijo in lomijo. Pa sem poskusila že marsikaj, od prehrane, do krem, gelov, lakov,...nič ne zaleže, ali pa pomaga dokler uživam tiste vitamine, potem ko pa neham, pa se tudi učinek prekine :((

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Umetni nohti...
21.8.2005 20:32:29   
snežinka *
Lahko pa one tavelike na nogi ponucaš:)-:)-:)-

Pol bodo samo sandali v poštev prišli...

Malo heca....
lp.....S;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Umetni nohti...
21.8.2005 20:34:46   
Benna
Ojla!

Tudi jaz prakticiram te "nalite" nothe,, zdaj že kar dobrega pol leta in sem z njimi zelo zadovoljna. Ne rabim se ukvarjati z nohti, 1x na mesec grem k prijateljici, da mi ponovno doda gel, to pa je to. Umetnih nohtov v trgovini nisem nikoli kupovala, ker imam zelo majhne prstke in bi imela verjetno iste probleme kot ti. Zaradi tega sem se odločila za to varianto.

Je pa res, da po salonih zelo dobro služijo na račun teh nohtov (nekje se bojda cena ustavi pri 14.000! - vsak mesec!!!). Ampak to je tako, kot če greš ne vem, npr. k Miču k frizerju kot pa h kakšni manj znani frizerki. Meni jih dela prijateljica, ki je naredila tečaj in sem z njo zelo zadovoljna. Pa tudi ni draga. Tako da če te bo zanimalo in si doma nekje pri Ljubljani, mi le javi.

Pozdrav, Benna :sloncek:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Umetni nohti...
21.8.2005 20:35:03   
Mariposa
Miška katere vitamine pa ješ?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Umetni nohti...
21.8.2005 20:53:01   
Annny
Proti lomljivim nohtom (tudi izpadajočim lasem) itd. zelo pomaga kompleks vitaminov za zdrave lase in nohte NUTRILITE- kupiš jih lahko pri kakem Amwayevem distributerju.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Umetni nohti...
21.8.2005 21:03:01   
Anonimen
Benna.. na žalost nisem doma v okolici LJ....
Hm... 14.000 na mesec? Nop... tolk dnarja pa ne dam (razen, ko se bom možila:)- )
Eh očitno bom mela kr moje nohte.
hvala za nasvete.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   Umetni nohti...
21.8.2005 21:04:03   
india
Mariposa, kupujem vitamine v Dm Avstrija, pri nas jih še za sedaj ni, in sicer od firme Abtei, reče se pa Kieselerde, dobi se prašek za zmešat z vodo ali pa šumeče tablete,ki se raztopijo v vodi.
Meni pomaga dokler jih jemljem , potem pa :((:((:((, stane pa ena škatla tablet za mesec dni 5€,

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Umetni nohti...
21.8.2005 21:05:26   
india
Annny, Nutrilite pa meni ni pomagal, pa sem ga jedla skoraj pol leta. Pa poznam še marsikoga, ki z tem proizvodom ni zadovoljen, pa tudi cena je obupna.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Umetni nohti...
21.8.2005 21:12:15   
Benna
Ja, 14.000 je tudi meni zelo visoka cena, verjemi, zaenkrat še nimam kakšne mašine, ki bi mi tiskala denar. Jaz dam občutno manj.

Če se ti nohti ne lomijo in si jih ne grizeš (moj glavni problem), potem si pusti kar svoje. Če pa ramišljaš o umetnih ali "nalitih" potem definitivno nalite. :bravo:

Nočni pozdrav iz Ljubljane v . . . . . :):)
Benna

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Umetni nohti...
21.8.2005 21:48:44   
babylove
Najboljsi umetni nohti so uliti z gelom.

Odsvetujem kioske za hitro manikuro v velikih trgovskih centrih :hudicek:...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   Umetni nohti...
21.8.2005 21:59:43   
Wahoo RR
jaz hodim v salon zdej že 5 leto...imam svoje dolge...in potem zalite z gelom oz. imam že kar z gelom narejeno francosko manikuro...enkrat na 1,5 ali 2 meseca me pride 8000 sit da mi jih poštima...

prvič pa daš pri njej ( če imaš svoje kratke in ti jih mora še podalšat ) 9500 sit...

enkrat na tok časa mi ni problem dato toliko denarja...so pa nohti krasni in zdravi...

pa nič ne motjo tudi če so tolk dolgi, ker niso ostri...

prav fajn

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   Umetni nohti...
21.8.2005 22:10:14   
Benna
Ufff, tudi ti imaš drago ulivanje. Jaz dam na 1,5 meseca 5.000 sit in imam isto francosko manikuro. Za začetek pa sem dala 6.500.

Koliko časa pa sediš tam, ko ti jih pili in dodaja gel?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?