Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: nosečnost po IVF/ICSI 19.9.2011 19:31:59
|
|
|
|
metuljček_cekinček
|
Ah, že osmi dan. Sem takoj klicala sestro in potem tudi na testu povedala pa te samo gledajo z žalostnimi očmi in navodili, da počivaj. Sem tudi klicala dr., ki pa je rekel, da izcedek itak verjetno z lupo iščem. Itak je pa tako, da ko si v IVF, si bolj samemu sebi prepuščen. Zdaj sem pa IVF itak že (uspešno) zaključila, zato nisem več njihova skrb. Ker imam izbranega ginekologa v Leonišču, mi preostane le urgenca...
|
|
|
|
RE: nosečnost po IVF/ICSI 20.9.2011 8:27:50
|
|
|
|
metuljček_cekinček
|
Kaj res nobena nima dobrih izkušenj?
|
|
|
|
RE: nosečnost po IVF/ICSI 20.9.2011 10:00:01
|
|
|
|
metuljček_cekinček
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljček_cekinček Kaj res nobena nima dobrih izkušenj? Pa nič. Danes grem na pregled in vam javim.
|
|
|
|
RE: nosečnost po IVF/ICSI 20.9.2011 10:26:56
|
|
|
|
Ally78
|
Jaz sem ga imela od 7. do 9. tedna. Zraven pa še močne krvavitve sveže krvi, kose tkiva, izcedke vseh možnih brav... Bila sem 2x na urgenci, pa nikoli niso odkrili zakaj. Jutri dopolnim 36. tednov. Srečno!
|
|
|
|
RE: nosečnost po IVF/ICSI 20.9.2011 15:49:55
|
|
|
|
mausikaa
|
metuljček cekinček držim pesti da je vse ok...
|
|
|
|
RE: nosečnost po IVF/ICSI 20.9.2011 17:11:34
|
|
|
|
metuljček_cekinček
|
Ally hvala! Si me pomirila. Sem šla danes k zdravniku, ampak je prezgodaj, da bi se že karkoli videlo. Saj zdravniki so tudi optimistični, da se to včasih zgodi, hormoni ipd., ampak je vseeno boljše slišat iz prve roke- "tudi jaz sem imela, pa je bilo vse ok..." Ko bo kaj gotovega, vam javim!
|
|
|
|
RE: nosečnost po IVF/ICSI 29.9.2011 17:33:10
|
|
|
|
metuljček_cekinček
|
Seveda je bilo prezgodaj in se še nič ni videlo. Tako čakam prihodnji teden, ko je na vrsti "reden" UZ. Držim pesti
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?