ČrnTulipan -> RE: MAJČICE 2012 (9.5.2012 19:07:45)
|
prvo, čestitke vsem ki ste rodile, sem sam nahitr prebrala zadnje poste, ker mi na mail ni nič sporočilo da je kaj novega, jst pa tut nism imela energije da bi čekirala. tolk, da se pofočkam, da tut jst nism še šla nikamor, čeprov je bla ta luna kr neki, me je tako špikalo pa dol tiščalo da kr ni res. in itak v petek sem še neki fasala, mislim da od tamalga, tako da sm 3 dni v eno preležala- dobr da je bil moj doma, ker je naš 20 mesečnik hiperaktiven in mi je kot rep- nikamor nesmem sama. No, šmrkala sva oba, oba je grlo bolelo, tiščala glava, sam sem se vsaj malo naspala in odpočila, ker ko sem sama s tamalin itak sam uro na dan počivam. Vzet itak nism nič smela, kasnej sem izvedela da niti sirupa iz Smrekovih vršičkov nesmem pit, niti žajblja- ker sproža popadke in zavira nastajanje mleka, tako da sem imela le pastile in čaj z medom ( ja tut tega nebi smela, sam tako me je bolelo grlo...) Tko da sva bila oba sitna, pa še ven nisva mogla, mali je sam gledal kam bo ušel in kaj bo ušpičil, moj je bil pa siten ker je naju pedenal nama pa nč ni pasalo :) ups Danes ponoči pa so se začeli krči kot pri menstri, sam bolj močni. učerej sm se še vafljov najedla ( tako sm si jih zaželela da sm jih mogla nardit) in me je celo noč tiščalo, da sem se samo premetavala. Danes sem imela ctg, brez popadkov, lep, tako da čakam še teh 14 dni -23 imam pa rok. Se moram it še v porodnišnico zmenit kako pa kaj, ker imam diagnozo TIA in mora bit tut dogovorjeno kako in kaj. se slišimo, držite se
|
|
|
|