Nussk4 -> RE: MAJČICE 2012 (4.5.2012 10:35:42)
|
Hej,hej... Zaradi prevelike skrbi sem šla zadnjič na CTG in moj škratek je samo da so me priklopili 3x brcnil. Takoj za tem sta bila strah in skrb pozabljena. Sestra je po končanem CTG-ju povedala, da je vse v redu in tako smo z olajšanjem odšli nazaj domov. Najbrž je bil tak dan, da je bil otroček bolj zaspan, ali kaj podobnega, ker zdaj spet veselo brca. [sm=pikapoka1.gif] [sm=smiley1.gif] srcek12 in Soncnica Sandra *** iskrene čestitke tudi iz moje strani. Veliko lepih trenutkov in čim manj ne prespanih noči.[sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif] teja188: Tudi jaz bi ti svetovala pogovor s svojim ginekologom glede tvojega strahu. Sigurno najbolje pozna stanje in ti bo najbolje svetoval. Skrbi pa le odvrzi, kajti vse se bo uredilo, tako kot je treba. Sporoči. [sm=pikapoka1.gif] creative825 : Dobrodošla tudi iz moje strani. Tudi sama sem začela klepetati šele pred kratkim, saj je tudi meni primanjkovalo časa. [sm=smiley1.gif] Sem pa vesela, za ta forum, in vse mamice ter bodoče mamice, s katerimi si lahko delimo izkušnje.[sm=metulj.gif] Glede pritiska otročka navzdol, pa menim da je to normalno, saj se tudi meni to dogaja in sem G vprašala kako je s tem, pa je rekel, da je to normalen pojav, ker sem na koncu nosečnosti. Glede pregleda pa sem bila tudi sama v dvomih. Zadnjega sem imela 25.4., naslednjega imam 11.5. in sicer amnioskopijo. Rok poroda pa imam 15.5. Sem G vprašala, kako da ni vmes nobenega pregleda, pa mi je rekel, da glede na to, da imam celo nosečnost v redu pritisk, da ne zatekam veliko, da je škratek "na glavo" in skratka, da vse poteka tako kot mora, ni potrebe po pregledu. Če pa bi bila slučajno kakšna bojazen pa takoj k njemu na pregled oziroma CTG.
|
|
|
|