lluna
|
IZVIRNO SPOROČILO: GreTEJ Iluna, mene nič prsi ne bolijo. Prejšnji teden so me zelo. Tako da še ležat nisem mogla na trebuhu, zdaj pa nič več. GreTEJ en zate, ker si mi polepšala dan! V prvi nosečnosti je bilo tako zagotovo, ko sem zagledala tisti dve .., rekla sem aha, noseča sem, čez 9 mesecev rodim. Zdaj, nekaj let kasneje, ko se je toliko zgodilo okoli mene in so se vse prijateljice trudile, čakale, dočakale ali pa tudi ne dojenčke, pa sem zelo previdna. Zadnje dni pa k vsemu pripomore še stres v službi in še moj fantek je dobil laringitis, tako da.. hitro pridejo kakšni dvomi. Vem, pozitivno! Sem prav zasledila, da sti ti že imela 1. pregled? Anonimna, tudi jaz bi pomislila na širjenje maternice.. prijateljica je imela takšne krče, da je že nameravala na urgenco. Poskusi Diasporal Magnezij direkt - dobiš v lekarni (piše, da je tudi za nosečnice in doječe matere), je super, jaz ga že tako pijem, prijateljici pa so krči po dveh dneh popolnoma izveneli. Zdaj je malo pred rokom. Janyna, jaz sicer tega nisem nikoli želela prakticirati, ko pa sem bila noseča, nisem več razmišljala. Tampon namočiš v probiotični jogurt in v nožnici pustiš 2 uri, ponoviš nekajkrat. Jaz sem bila tako skeptična in vse se mi je zdelo bljak, ampak je pomagalo! Če boš pobrskala malo, boš videla, da nekje tudi Pušenjak to predlaga. Držim pesti za vse nas! Lep dan še naprej...
< Sporočilo je popravil lluna -- 4.9.2011 17:59:53 >
|