srecka84
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Dobro jutro . Čestitke vsem novim, ki ste zagledale , BRAVOOOO in hvala Srečki84 za seznamček . Jaz sem imela pa včeraj malo rjavega izcedka , in danes zjutraj tudi, ko sem se obrisala. Zelo me skrbi ... sploh ne vem kaj naj naredim, ali naj grem na urgenco? Sem že včeraj hotela it, pa sploh ne vem če lahko kaj naredijo glede na to, da sem na slabi sredini 5 tedna (4t, 4d). Sem brskala po forumu in ima kar nekaj punc rjav izcedek pa ni bilo nič narobe ... je pa tudi kar nekaj tistih, ki so imele posledično ss . Ah ne vem ... Lonypg, čestitke za . Ne vem če te pravilno razumem, tisto malo krvavitev in izcedek si imela v prejšnjem mesecu, ne sedaj, ko si pričakovama m.? Ker nekatere imajo v času m. vgnezditveno krvavitev.... Lep nedeljski dan vsem . Anonimna Pozdravljena, glede tvoje krvavitve, če ti danes ni ponehala predlagam, da se pokažeš pri ginekologu oz. kar na urgenci. Če je splav ( upam da ni) pač ne morejo nič naredit, če pa je samo krvavitev mogoče dobiš ene tablete, da se to umiri, mogoče pa sploh nič, saj lahko krvavitev poneha sama od sebe. Res pa je, da če greš na pregled boš bolj mirna, ker boš vedela kaj se dogaja. Upam, da bo nosečnost potekala kot je treba do konca... srečno
|