ronja
|
No, slavni in pomembni imajo itak vedno probleme z intimo. Ko si želijo pozornosti, se morajo ven metati in videti je, da nikogar ne zanima, ko želijo intimo, so ogorčeni, ker ker takrat pa vse zanima. user posted image Janez in Urška nista 'navadna državljana'. Z vsemi privilegiji in slabostmi vred. Razumem željo po varnosti v tem primeru, ampak dejstvo je, da se ne moreta iti 'navadna državljana' z zasebno varnostno službo v javni porodnišnici. Oziroma če se gresta, potem je treba upoštevati določena pravila. Podpis. Komot bi si doplačala enojno sobo in postavila pred vrata varnostnika - volk sit in koza cela. problem je, kadar hočejo bit ljudje "navadni", ampak vseeno met posebne pravice - potem so skoraj vedno problemi... Kot rečeno: težko se greš varnostnike v sobi z več porodnicami. NI glih fer, ker valjda hoče vsak očka čimprej k svojemu dojenčku. Jaz tudi ne bi bila vesela, da mi lubija zunaj pregledujejo oz. zaslišujejo, jaz pa čakam, kdaj ga bojo not spustili,s amo zato, ker je pač še neka pomembna oseba z mano rojevala... Ljudje reagirajo na varnostnike različno. Očka, ves prekipevajoč od sreče in hrepeneč po svoji družinici ter ki je komaj čakal ure obiskov, ni ravno najbolj razumno bitje na svetu. Tudi če je 'jezikal', je imel vso pravico in naloga varnostnika je, da zna s takimi primerki ravnati. Podpis. Tudi niso vsi varnostniki strašni angelčki. In ni treba vsakega ne vem kako prcat, da znori. Maš tudi čudne primerke v tem poslu. Ne, sama še nisem imela slabih izkušenj z njimi, samo sem bila dobrih 50 kil težka punca. 2x težjim fantom je šlo bistveno slabše, tudi če niso bili kaj pametni... POleg tega noben ne bi bil najbolj srečen, da mu ne pustijo videt otroka in mame. kalbo, mi je pa zanimivo, da bi delal tako razliko med politikom in poslovnežem... Verjetno bi oba paparaci približno enako radi videli v kakih kočljivih položajih... Zakaj torej razlika? Ali misliš, da so varnostniki tam zato, da ne bo kdo res česa naredil mamici in otroku? Po moje se za varnost tu ne gre bat, če bi kdo kaj hotel, bi lahko že prej naredil, toliko sickotov pa tudi ni, ki bi napadali mlade mamice z novorojenčki... Po moje gre bolj za varovanje pred novinarji, kar razumem, ni pa prav, da se temu podreja red bolnice, saj zato imaš lahko zasebno sobo, pa je. Ampak ali ni tako, da je sestra tista, ki 'filtrira' tiste, ki smejo naprej? Tudi nam so tako povedali...