HuAnita
|
predsednik vlade in so varnostniki potrebni že za zaščito otroka in mamice, če že ne zanj Kaj sem spet naredila?????!!!! Pa dajte mi že nehat davit s tem novinarstvom, prosim!!!!! A se jaz kdaj v delo prodajalk, faracevtov, pilotov, šolnikov vtikujem????!!!! Sunce vam žarko, kako ste vsi pametni, piše kot anonimna oseba, NE kot novinarka.... Mislim, to je tako, kot da bi rekla, da je Sharon Stone k.urba, ker se v filmu da dol z Baldwinom, čeprav je poročena z nemih drugim????!!!! Kaj ima to veze z njenim privat živlnjenjem???!! Popolnoma nič. Glede simpatij ali antipatij ne bom komentirala, zgodbo sem - ko sem osebo spraševala - halo, ali to mar zna?!? - ista vprašanja kot vi, pa mi je vse do podrobnosti opisala. Ampak spet revolt proti meni, zaradi poklica (???!!!), me pa prav zanima, Kalbo, kako bi ti odreagiral? Se mi zdi precej zaščitniški do svoje družine, no, verjamem, da bi hladnokrvno razumel, da on je pač 'di ja.nez', pa pač odšel, ne da bi videl svoje novorojeno dete, eni so pač bolj vročekrvni in v stilu Kalimera... Različnost pač, ki jo večina tako na vsa usta zagovarja, ampak enakopravnost, ki pa jo očitno vsak razume drugače... Ende in basta, ste me prav razpištolili - no, morda tudi zato ni nobene pisarske napake - se mi zdi
|