issa_
|
dann!! uf mi smo pa dobro spali danes ponoči, brez zbujanja,..no saj se ponavadi ponoči še zbudi mogoče enkrat ali dvakrat, pa mu dudo popravim pa je,..včasih si jo pa sam najde, ker ponavadi nena takoj letim ko ga slišim, pa malo jako pa pol pa kar tišina in se ne oglaša več...tak da te že,.... hm te je pa moj bolj med malimi ali pa je postelja velika/visoka, on šele čez stranice vidi, tak do noseka mu je ograjica, tako da ni šanse da bi ven plezal,.. zdaj upam da nebo imel te navade,..večji tudi nikoli ni plezal ven iz postelje pa tudi palčk nismo nikol jemali vstran,.. Pri janu edino ko bo večji da bo že lahko sam ven šal, mu boma stranico spustila dol, pol mu bo glih toliko stanica da nebo med spanje ven iz postelje pado, zlezel pa bo lahko... kaj se pa trmarjenja tiče pa lahko se pridružimo klubu.. naš isto, če keri je, on pa ne,.jok taki da adijo, pol še pa (če je na tleh) z glavo ob tla butne,.. mislim včasih mene zaboli ko se vseka,,..samo jaz ga vseeno ne šmirglam ko to počne, se stran obrnem in grem,..pol seveda še bolj jok, ampak čez čas neha,..upam da bo videl da to ne pali in nehal...držim pesti!!! hehehe, saj včasih ga dam kar v prenosno posteljo ki jo imam namest stajice v dnevni, pa se dere not, pol pa čez 15 min, dretja in maminega ignoriranja se raje začne igrat,..mislim še teh 15 min nebi rablo bit, ne? če se mi pa dere v vozičku se ne sekiram,... nisi slaba mama zaradi tega,...nevem no če so naši starši takoj skočli če smo se drli?? naš je tudi večinoma bos, imamo pa zunaj ene adidaske gor,.smo jih dobili za darilo, pa jih kar ima gor,morem rečt, da z njimi kar korakama, ko mu je pa preveč dolgčas pa si jih dol vzame in se igra z njimi morem pa priznat da je prava ometnost mu jih gor obut, ker gospod zarola prste in ni šanse takoj na nogo spravit,..sem pa končno našla coptake za njega, sem misla da imava bolj veliko nogo, pa tudi pri nogicah smo očitno bolj pri malimi, imamo 18 tko, ko smo merile s prodajalko,..imam pa občutek da bomo kmalu rabili večje,. hm kaj se cepljenja tiče, se mi zdi da sem pred letom nekje brala ali slišala, da se že v nekaterih državah ki so ta cepljenja opustili, te epidemije spet pojavljajo, oziroma so se pojavile, tako da nevem,..jaz sem bila cepljena in moj, večji je tudi bil, tako da bom tudi malega dala,..vem da so lahko stranski učinki, zdaj eni jih majo malo bolj drugi manj, eni nič,.... upam na najboljšo možnost!! tako naš mali mi bo pa zdaj počasi odspal tri ure lepotnega počitka,..tolko mu še ni ratalo čez dan zdaj,.. že jaz sem se spočila vmes,.. morem pa priznat da sem včeraj po zeeloooo dolgem času z dragim spila malo vina, po dveh kozarcih sem bla adijo in spala v postlji ko hrček,.. moj je bil neznansko srečen da sem šla spat, sem baje govorila ko dež, revček sploh ni slišal kaj se je govorilo prvi polčas pri nogometu,.. eh saj jaz nisem taka, ne??
|