touch -> RE: Septembrčki 2011 (14.5.2012 23:21:13)
|
jaz pa dobim čez dan ful idej, kaj vse bi napisala, potem pa zvečer nimam energije. [sm=smiley13.gif] rainbow in medika, tretjega pa skoraj gotovo ne bo, bi mela dva, več pa ne. ampak sej poznamo tisto o zarečenem kruhu. :)) ampak verjamem, da je pri tretjem lažje. sicer pa že zdaj ničkaj ne prekuhavam, ne umivam dude za vsako, ga ne preoblačim, če je malo moker. glede teh stvari ne kompliciram. mene pač tak bolj psihično sesuje, ko se malo nabira, pol bi pa kak dan samo eksplodirala. šla malo na luno. :) evo, je že boljše, tisti tečkasti dnevi so minili. v soboto je bil ful priden, se je prvič eno celo uro sam igral. čisto tiho. :) kr nisem mogla verjet, da se to dogaja. ne kriči več, nimam pojma, kaj je blo tisto prejšnje dneve. zob še kr ni.. drgne pa drgne te dlesni ob vse, kar pride pod roke. vsak dan prečekiram, če je že kaj zunaj, pa ni nič. plazi se tud ne, se je pa včeraj skoraj sam dvignil v posteljici. se je prijel za rob in se postavil na kolena, ni pa vstal. brez mojega tak ne vem, kaj bi. pa tašča mi pomaga, ker mi kake enkrat na teden kosilo s kuha. drugače pa ful moj kuha, pomiva sicer bolj redko. ampak to ponavadi naredi takrat, ko meni najbolj ni. recimo po obiskih, ko je polno vsega in jaz samo dol padem. take vsakodnevne malenkosti pa on ne opazi. :) na sprehod gre bolj redko sam s tamalim, ker itak nima dostikrat časa, pa gremo pol raje vsi skupaj. mogoče kdaj med vikendom, greta sama dopoldne peš na tržnico. jaz če sem sama doma itak ne morem počivat, pol kr izkoristim pa malo pospravim. mi je boljše za svoj prosti čas, če grem jaz sama ven. joj, tega zdaj že dolgo ni blo..... medika, to s kuhlami in lonci sem pa danes poskusila in res se super obnese [sm=bravo.gif] kake zanimive stvari tukaj zvem. tinca, jaz sem tudi mojemu fauš, ker lahko gre glih kadarkoli in kamorkoli in ne rabi gledat na uro. jaz pa se moram skoz nekaj organizirat še za tistih nekaj urc na teden, ko se fraj. včasih še to ne. ampak ni kaj, mame smo, so oni na ta račun tudi za marsikaj lepega prikrajšani. drugače mam tudi jaz racmanke. bom poskusila počasi. kakec zdaj že lahko v wc vržem, lulanja pa upam ne bo prepustilo. to me najbolj skrbi. koliko plenic pa imaš? da se ti izzide, da pereš na tri dni? sem mela v soboto dopoldan neko priložnostno delo in sta bla moja dva sama od 8-15. sem itak en dan prej pripravila vse obroke za tamalega in vse nastavila za preoblečt pa to. tud zjutraj sem jaz sama s tamalim prva vstala in mu dala zajtrk preden sem šla. pa vseeno pol ko sem prišla domov, je bil moj mrtev. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] naj vidi kak je to!! da biti z dojenčkom ne pomeni, da vidiš na internetu al pa hodiš po kavicah. je rekel samo, jaz ne morem več, jaz pa sem utrujena prišla domov, pomila posodo in naprej rihtala otroka. od kod mi energija, nimam pojma, ampak je šlo. :) pri nas pa ni tak hudo mrzlo. je sicer hladno in piha, ampak ni panike. vetrovka pa kapica pa je. avtosedeža še mi nimamo. zaenkrat še ni potrebe razen tega, da se ful obrača, ker bi rad gledal naprej. večinoma pa tak zaspi in je vseeno, samo da mu je kolko tolko udobno. :) hehe, issa, kaj takega se mi zaenkrat še ni zgodilo. sem mela pa zadnjič neko drugo štorijo in sicer se mi je kašica polila po torbici. mela sem tisto hippovo malico v torbici in se je pokrovček predrl. vse mi je večinoma steklo po mobitelu, in mi zdaj pol tipk slabše dela, ker je vse kašica spodaj, pa šlo je povsod, ful po denarnici ki sm jo dobila šele pred pol leta, tak da je zdaj zaznamovana. sem samo trikrat globoko vdihnila...kaj pa naj.. lahko noč in čimbolj mirno spanje [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|