Kerensa*
|
Massa26 - hvala. Spps - na dijaški.net so tudi. Drugače pa... od ponedeljka dalje me čaka tečaj angleščine (6 šolskih ur tedensko - menda bom ja dojela tiste paste, presente in ostale nesmisle ), v ponedeljek se grem tudi na CDI Univerzum dogovorit'' za termine tečaja matematike (plača ZRSZ ), katerega bom imela do novembra, od novembra dalje (predvidoma 2 meseca) pa sledi še tečaj slovenščine. Poleg tega sta me dve RR-ovki založili z maturitetno "knjižnico" (beri: 2 vrečki knjig, pol, zapiskov in podobnega). Svoj domači urnik imam pa tudi sestavljen. Trenutno se zafrkavam z osnovnošolsko matematiko (ponavljam enačbe, sledijo pa koreni in podoben bull-shit, saj sem pozabila še tisto, kar sem včasih znala), predelujem grško antično književnost pri slovenščini (zdi se mi, da sem si zapomnila samo to, da ima Iliada 15609 verzov - najbrž je še obnova predolga za branje ) in preklinjam tisto meni neznano osebo, ki si je izmislila obliko in slog za maturitetne seminarske naloge. Pa za koji klinac je pomembno, v kateri pisavi jo tipkam na računalniku, kolikšen je presledek in koliko cm od kateregakoli roba je črka? Kako so pa profesorji brali včasih, ko se je vse pisalo na roke? A so morali še kriptologijo študirat'' al'' kaj? Seminarska naloga pri sociologiji pa - zdi se mi, da bom pisala kar o BTC-ju (tukaj sem domača ), drugače pa odkorakam na RIC povprašat'', kdo lahko meni, ki nisem dijakinja, potrdi naslov, katerega ni v katalogu. Zamišljeni naslov je namreč "Socialna zakonodaja v Sloveniji - podnaslov: izkoriščanje". Sicer je v katalogu nekaj podobnih naslovov, pod katerimi bi lahko morda tudi pisala o tej tematiki, ampak če ne bo BTC, potem bo tole. O kavi ali čefurjih pač nisem sposobna napisati 18 strani. Lahko jim samo svojega g. Moža pošljem tja, pa jim bo vse jasno. Aja, pa kot "prava blondinka s Harvarda" sem si danes, ko je Cosmopolitan dan (10. obletnica izhajanja Cosmopolitana v Sloveniji - dopoldne sem preživela v Centru LJ na celem kupu dogodkov, promocij in seveda Teku v petkah), kupila usnjen ovitek za študentski indeks. Roza barve! Seveda je zadnje čase pri meni tako ali tako večina vsega v roza barvi - lak za nohte, majčke, puloverček, torbica,... ah, ja, nisem normalna, vem - se imam pa luštno.
|