Oceania -> RE: Tudi neumni moramo živeti :) (26.8.2011 12:03:38)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Metulj - 31. avgusta imam razgovor s poklicno svetovalko na Zavodu. Sicer ne vem, zakaj so me poslali tja, saj mi je moj bodoči poklic že vnaprej jasen, ampak ajde - naj jim bo. Grem pogledat. So mi pa že ob naročanju povedali, da oni mature in maturitetnega tečaja ne plačujejo, temveč samo srednješolsko ali gimnazijsko izobraževanje (2, 3 ali 4-letno), s čimer se pa jaz ne mislim ukvarjati oz. ne mislim izgubiti štirih let časa. Plačilo mature pa sploh ni problematično. Stane celih 90€ in za ta denar dobim 5. stopnjo izobrazbe. Seveda sem pa tukaj, če se katera javi, da mi to plača. Predvsem kakšna ta skeptična, ki me ima ali za preleno ali pa za preneumno. [img]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/img] Jaz plačam 90€ ob prijavi, ko pa naredim, mi pa ga. Skeptičarka vrne ta znesek. Deal? Če pa ne narediš, pa ti Skeptičarki plačaš 90 eur ali kakšna logika stave je zdaj to? Jaz osebno sem skeptična, ampak ne iz tvojih napisanih razlogov, temeč zato ker po moje brez maturitetnega tečaja ne gre tako zlahka.
|
|
|
|