|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   trda peresnica na 1 zadrgo
19.8.2011 13:54:36   
ruby19
Kje se dobijo trde peresnice na samo 1 zadrgo? Namreč take najbolj priporočajo, po trgovinah pa vidim samo take na 2 ali celo 3 zadrge. Hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: trda peresnica na 1 zadrgo
19.8.2011 17:44:14   
Adelina
A torbo predvidevam že imate. Ker sicer so v kompletu s torbo ponavadi take na eno zadrgo, pa še kakšna vrečka za copate in denarnica je zraven v istem motivu kot torba. Sicer je lani imel veliko izbiro šolskih potrebščin (tudi peresnic) Leclerc, letos sem bila sicer nad izbiro malce razočarana, ampak ne vem kako je s peresnicami, ker nisem gledala, lahko pa preveriš, če si kje blizu. Pa Interspar ima ponavadi tudi ok. izbiro.

(odgovor članu ruby19)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.8.2011 17:58:02   
*bubi*
Akta ima tako na 1 zadrgo, prazno.

TUKAJ joj, vidim, da ni več v prodaji

TALE pa je

Prodajajo tudi v DZS, pa modro (shark) sem videla v Mullerju.

< Sporočilo je popravil *bubi* -- 19.8.2011 17:59:10 >

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu ruby19)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.8.2011 21:11:35   
Nika v službi
Mi smo najprej kupili neko, celo precej drago, peresnico na 1 zadrgo, pa smo jo naslednji dan nesli nazaj, ker je bila čisto neprimerna. Ko smo namreč vanjo poskušali zložiti vse barvice in flumastre, radirko in vse, kar je predvideno v njej, se je komaj zaprla, tako je bilo vse nabutano v njej. In smo jo nesli nazaj ter vzeli tako z 2 zadrgama. Priporočam predvidnost pri izbiri.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.8.2011 22:34:27   
mojčca
Mi smo kupili tako, sem pa gledala ceno in je tole ful ugodno (v DZS-ju je 30 EUR)

http://www.mimovrste.com/artikel/3790679243/peresnica-scout-black-john

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.8.2011 12:26:52   
ruby19
Hvala, punce! Upam, da se bo kaj našlo. Nika v službi, katere znamke pa je bila tista peresnica na eno zadrgo, v katero se ni dalo dat vsega lepo noter? Da ne bomo take kupovali. Kaj pa ostali, ki ste kupili take na 1 zadrgo, a ste vse lahko lepo spravili noter?

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.8.2011 19:58:00   
*bubi*
Moj bodoči šolarček je dobil tako v ompletu s torbico. Not sem mu dala samo barvice in svinčnike + radirko + šilček +eno malo ravnilce je že bilo not, ki pa itak ni uporabno

Se pa samo razpre, nima potem še dodatnih zavihkov.

(odgovor članu ruby19)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.8.2011 22:33:20   
Nika v službi

IZVIRNO SPOROČILO: ruby19

Hvala, punce! Upam, da se bo kaj našlo. Nika v službi, katere znamke pa je bila tista peresnica na eno zadrgo, v katero se ni dalo dat vsega lepo noter? Da ne bomo take kupovali. Kaj pa ostali, ki ste kupili take na 1 zadrgo, a ste vse lahko lepo spravili noter?

Ej, ne vem znamke, če se dobro spomnim, je bila neka muca gor (pa ne Hello Kitty), so pa imeli iz iste serije tudi torbe, vrečke za copate, itd. Kupila v DZS-ju, osnovna barva je bila roza v kombinaciji s črno.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu ruby19)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.8.2011 13:13:31   
*bubi*
user posted image

< Sporočilo je popravil *bubi* -- 23.8.2011 13:14:20 >

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?