trda peresnica na 1 zadrgo (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Od šolarčka do šolarja

Sporočilo

ruby19 -> trda peresnica na 1 zadrgo (19.8.2011 13:54:36)

Kje se dobijo trde peresnice na samo 1 zadrgo? Namreč take najbolj priporočajo, po trgovinah pa vidim samo take na 2 ali celo 3 zadrge. Hvala!

Adelina -> RE: trda peresnica na 1 zadrgo (19.8.2011 17:44:14)

A torbo predvidevam že imate. Ker sicer so v kompletu s torbo ponavadi take na eno zadrgo, pa še kakšna vrečka za copate in denarnica je zraven v istem motivu kot torba. Sicer je lani imel veliko izbiro šolskih potrebščin (tudi peresnic) Leclerc, letos sem bila sicer nad izbiro malce razočarana, ampak ne vem kako je s peresnicami, ker nisem gledala, lahko pa preveriš, če si kje blizu. Pa Interspar ima ponavadi tudi ok. izbiro.

*bubi* -> RE: trda peresnica na 1 zadrgo (19.8.2011 17:58:02)

Akta ima tako na 1 zadrgo, prazno.

TUKAJ joj, vidim, da ni več v prodaji

TALE pa je

Prodajajo tudi v DZS, pa modro (shark) sem videla v Mullerju.

Nika v službi -> RE: trda peresnica na 1 zadrgo (19.8.2011 21:11:35)

Mi smo najprej kupili neko, celo precej drago, peresnico na 1 zadrgo, pa smo jo naslednji dan nesli nazaj, ker je bila čisto neprimerna. Ko smo namreč vanjo poskušali zložiti vse barvice in flumastre, radirko in vse, kar je predvideno v njej, se je komaj zaprla, tako je bilo vse nabutano v njej. In smo jo nesli nazaj ter vzeli tako z 2 zadrgama. Priporočam predvidnost pri izbiri.

mojčca -> RE: trda peresnica na 1 zadrgo (19.8.2011 22:34:27)

Mi smo kupili tako, sem pa gledala ceno in je tole ful ugodno (v DZS-ju je 30 EUR)

http://www.mimovrste.com/artikel/3790679243/peresnica-scout-black-john

ruby19 -> RE: trda peresnica na 1 zadrgo (20.8.2011 12:26:52)

Hvala, punce! Upam, da se bo kaj našlo. Nika v službi, katere znamke pa je bila tista peresnica na eno zadrgo, v katero se ni dalo dat vsega lepo noter? Da ne bomo take kupovali. Kaj pa ostali, ki ste kupili take na 1 zadrgo, a ste vse lahko lepo spravili noter?

*bubi* -> RE: trda peresnica na 1 zadrgo (20.8.2011 19:58:00)

Moj bodoči šolarček je dobil tako v ompletu s torbico. Not sem mu dala samo barvice in svinčnike + radirko + šilček +eno malo ravnilce je že bilo not, ki pa itak ni uporabno

Se pa samo razpre, nima potem še dodatnih zavihkov.

Nika v službi -> RE: trda peresnica na 1 zadrgo (22.8.2011 22:33:20)

IZVIRNO SPOROČILO: ruby19

Hvala, punce! Upam, da se bo kaj našlo. Nika v službi, katere znamke pa je bila tista peresnica na eno zadrgo, v katero se ni dalo dat vsega lepo noter? Da ne bomo take kupovali. Kaj pa ostali, ki ste kupili take na 1 zadrgo, a ste vse lahko lepo spravili noter?

Ej, ne vem znamke, če se dobro spomnim, je bila neka muca gor (pa ne Hello Kitty), so pa imeli iz iste serije tudi torbe, vrečke za copate, itd. Kupila v DZS-ju, osnovna barva je bila roza v kombinaciji s črno.

*bubi* -> RE: trda peresnica na 1 zadrgo (23.8.2011 13:13:31)

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Stran: [1]