čudnočudo
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtek 1 IZVIRNO SPOROČILO: Shamsia mateyka, ne se razburjat, to škodi drgač je pa punca vprašala za mnenje..ne vem, kaj ma naci tle zraven pod mojim komentarjem. In ne, na srečo, še nisem revež, upam, da nikoli ne bom. Nekateri pa očitno so...žal. Ok,saj smo razumeli,ne rabiš poudarjat.... Revež si ti na tem področju,da si tako ozkogleda pri imenih in ne otroci s temi imeni,kot so Nik,Taj,Naj.... Mislim,da so staršem (ali pa še bodo) enkrat hvaležni,da jim niso dali imena KOLJA! Sicer teh forumov ne jemljem preveč resno, a tega o imenih pogosto prebiram... Moj sin je Kolja in v Sloveniji že moraš biti pogumen, da izbereš takšno ime! Prepričana sem, da nama Kolja izbire imena ne bo zameril, če mu bo kdaj bolj ugajalo, pa je lahko tudi Nikolaj ali Miklavž, Kolja je namreč različica teh imen! Ne bomva ga vzgajala s predsodki in imel bo dovolj samozavesti, da se ne bo sramoval imena samo zato, ker ni po godu sosedovi Marici. Je pa res, da je mnogim ljudem to ime tuje in se ga morajo navaditi. Tudi vse možne asociacije mi poročajo, a te se najdejo pri čisto vsakem imenu. Zdi pa se mi zelo plitko, da ste tako napadalni pri debatah o imenih, ki so vendarle stvar okusa. Jaz sem srečna, da to ime mnogim ni všeč, ker želim, da ostane med manj pogostimi.
|