|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zaščita proti soncu
21.8.2005 4:53:50   
pikic
Gremo na morje,:duda:je stara 2,5 meseca. Zanima me ali ste kaj mazale svoje:duda: za zaščito. Saj vem, da mora biti:duda: v senčki, ampak za preventivo je le druga klima.
lp Nataša
Neposredna povezava do sporočila: 1
   zaščita proti soncu
21.8.2005 7:58:03   
Marogica
Mi naša otroke in tudi sebe VEDNO mažemo s kremo proti soncu, tudi, kadar sta v senci, ker žarki tudi skozi listje ipd sevajo. Tako, da jih poleti vedno, kadar sta zunaj, namažemo.
Imaš veliki izbor krem za otroke z visokim faktorjem (delial, Nivea......)

(odgovor članu pikic)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   zaščita proti soncu
21.8.2005 8:57:58   
piškotka
Kje pa imaš kakšno sonce? Prej bi rekla, da jo toplo obleci.:(

(odgovor članu pikic)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   zaščita proti soncu
21.8.2005 10:24:12   
dejčka2
Piškotka to pa si dobro povedala.:)- No mi smo v petek prišli iz morja, smo imeli dva dni sonček in toplo, jaz sem mojo 2,5 mesečnico mazala z faktorjem 30, za otroke in bila vedno v senci. Žal pa je v senci bilo kar hladno, tako da ji nisem bodya slačla, ker se mi je zdelo da jo zebe, pa s pleničko je bila pokrita. Pa na klobuček ne pozabi.
Želim vam lepo in toplo vreme!:sloncek:

(odgovor članu pikic)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   zaščita proti soncu
21.8.2005 10:49:14   
mika
Nam so v lekarni svetovali eucerin 25, ki je ravno za majhne otroke.

(odgovor članu pikic)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   zaščita proti soncu
21.8.2005 12:42:26   
babylove
:morje: krema s faktorjem 50,
:morje: klobuk s sirokimi krajci (da zasciti tudi vrat, obraz, useska - no, tako majhen otrok se itak bolj lezi, tako da to velja za malenkost starejse) na glavo
:morje: tanka majcka s kratkimi rokavi
:morje: obvezno senca
:morje: nic namakanja v morju, ker je praviloma prehladno. Ce se hocete namakat, dajte vodo prej gret v manjsi bazencek in na sonce.
:morje: pitna voda v steklenicki

(odgovor članu pikic)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   zaščita proti soncu
21.8.2005 18:07:05   
mika
višji faktor od 25 nima večjega učinka, ampak nekaj vsebuje:ups:, kar lahko povzroči alergijo.

(odgovor članu pikic)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   zaščita proti soncu
21.8.2005 18:08:56   
babylove
Ce visji faktor ne bi imel vecjega ucinka, potem bi obstajal max. faktor 25.
Mojemu :duda: je pediater predpisal 50.

(odgovor članu pikic)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   zaščita proti soncu
21.8.2005 21:00:10   
pikic
bom kupila kremo s faktorjem 25, brez kakšnih dodatkov:ups:, mika ali ste kopali dojenčka v segreti morski vodi ali sladki?
lp Nataša

(odgovor članu pikic)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   zaščita proti soncu
21.8.2005 21:48:58   
mika
kopali smo jo v segreti morski vodi, ker se ni hotla kopat v morju, no šesti dan se je tudi v morju kopala, pol pa se je začelo slabo vreme:(.

(odgovor članu pikic)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?