|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Odpustni porodni list
15.8.2011 18:09:48   
Patty81
Živjo!
A katera ve kje ima odpustni list iz P? :D
Mi imamo ta teden pregled v razvojni ambulanti in so mi rekli, da ga moram prinesti zraven. Jaz ga doma nimam in se ne spomnim...a ga je vzel pediater? Me kr mal stiska...user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Odpustni porodni list
15.8.2011 18:15:28   
Doll
Ko si šl iz porodnišnica si ga dobila. Kam si ga pa sama dela ne vem.Mogoče P ali si ga pa založila. Jaz imam original vedno doma pospravljene,kopije pa dajem naprej

(odgovor članu Patty81)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.8.2011 18:26:36   
nusi
enega daš ginekologu na prvem pregledu, enega pediatru tako da zate ga ni, razen če imaš kopijo. Pojdi do P in naj ti jo naredi.

(odgovor članu Doll)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.8.2011 18:42:45   
Patty81
Hvala! Kopije nisem naredila. TUdi jaz drugače hranim stvari ztao mi je bilo pa čudno, da tega nimam doma in sem po tem sklepala, da ga je vzel P...nisem pa bila sigurna. Itak moram tja še po napotnico. Me je le skrbelo, če bi ostal pri G, ker je dlje za it iskat :)

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.8.2011 17:04:06   
pedenped
v kranjski porodnišnici smo dobili 3. enega daš pediatru, enega ginekologu, tako da ti še en ostane. piše pa na kuverti da je za zdravnika. kako je drugje, ne vem.

(odgovor članu Patty81)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.8.2011 18:57:44   
Patty81
Hvala za odgovor! Že uredili zadevo. Na Jesenicah nismo dobili toliko kopij. Je bil pa porodni list pri pediatru in sem ga dobila za pregled.

(odgovor članu pedenped)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?