Odpustni porodni list (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Starši čvekamo

Sporočilo

Patty81 -> Odpustni porodni list (15.8.2011 18:09:48)

Živjo!
A katera ve kje ima odpustni list iz P? :D
Mi imamo ta teden pregled v razvojni ambulanti in so mi rekli, da ga moram prinesti zraven. Jaz ga doma nimam in se ne spomnim...a ga je vzel pediater? Me kr mal stiska...[img]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/img]

Doll -> RE: Odpustni porodni list (15.8.2011 18:15:28)

Ko si šl iz porodnišnica si ga dobila. Kam si ga pa sama dela ne vem.Mogoče P ali si ga pa založila. Jaz imam original vedno doma pospravljene,kopije pa dajem naprej

nusi -> RE: Odpustni porodni list (15.8.2011 18:26:36)

enega daš ginekologu na prvem pregledu, enega pediatru tako da zate ga ni, razen če imaš kopijo. Pojdi do P in naj ti jo naredi.

Patty81 -> RE: Odpustni porodni list (15.8.2011 18:42:45)

Hvala! Kopije nisem naredila. TUdi jaz drugače hranim stvari ztao mi je bilo pa čudno, da tega nimam doma in sem po tem sklepala, da ga je vzel P...nisem pa bila sigurna. Itak moram tja še po napotnico. Me je le skrbelo, če bi ostal pri G, ker je dlje za it iskat :)

pedenped -> RE: Odpustni porodni list (17.8.2011 17:04:06)

v kranjski porodnišnici smo dobili 3. enega daš pediatru, enega ginekologu, tako da ti še en ostane. piše pa na kuverti da je za zdravnika. kako je drugje, ne vem.

Patty81 -> RE: Odpustni porodni list (17.8.2011 18:57:44)

Hvala za odgovor! Že uredili zadevo. Na Jesenicah nismo dobili toliko kopij. Je bil pa porodni list pri pediatru in sem ga dobila za pregled.

Stran: [1]